Toate postările de pe blog

Cele mai importante caracteristici ale aplicației Paysera în 2021 - cum să nu ratezi noutățile?

Aplicația Mobilă Paysera

În fiecare lună, dacă nu mai des, Aplicația Mobilă Paysera vă prezintă noi caracteristici și îmbunătățiri - dintre care unele sunt greu de observat chiar și de ochii cei mai critici, în timp ce altele "fac titluri". Testați-vă - de câte dintre cele mai recente funcții financiare din 2020 profitați? Și care sunt cele mai așteptate pe care încă nu le-am anunțat în 2021? Avem ceva pentru toată lumea!

Pentru deținătorii de carduri 💳

Carduri multicolore – albastru strălucitor și portocaliu vs. nuanțe mai întunecate pentru companii. Aproape exact acum un an am început să oferim clienților noștrii carduri în culori noi.

Apple Pay – am încheiat anul cu o explozie și în cele din urmă clienții noștri și-au putut adăuga cardurile Visa la Apple Pay.

Notificări tranzacții card – primiți o notificare pe telefonul dvs. după ce banii părăsesc cardul Visa. Pentru cei care se tem în permanență să-și piardă cardul 🙈 Pentru a activa notificările, apăsați pe pictograma Profil din aplicație > Notificări> Activați "Plăți cu cardul".

#

Pentru confidențialitate și securitate 🔐

Mod privat – deschide aplicația în fața prietenilor tăi fără teama de a le arăta câți bani ai. Confidențialitatea mai întâi! Mergi la: pictograma Profil din aplicație > Confidențialitate și securitate > Mod privat.

Ascundeți informații din extras – ascundeți informații din extras pentru anumite achiziții sau cheltuieli pentru a nu primi întrebări incomode. În secțiunea istoric transferuri din aplicație alegeți o tranzacție și glisați-o spre stânga > Ascundeți.

#

Pentru a economisi

Conturi pentru economii comune – economisim împreună și cheltuim împreună! Deschideți un cont comun pentru cumpărături, vacanțe sau poate pentru a sărbătorii evenimente? Mergi la: pictograma Profil din aplicație > Conturile mele > Conturi comune.

Permisiuni pe cont – acordați permisiunea de a vedea sau gestiona contul dvs. contabilului, partenerului de afaceri sau membrilor familiei cu doar câteva atingeri. Mergi la: pictograma Profil din aplicație > Conturile mele > Alege un cont > Permisiuni.

Plăți recurente – ai un abonament de plată? Plătiți facturile telefonice în fiecare lună? Trimiți bani pentru chirie? Configurați o plată recurentă o dată și nu vă mai faceți griji. 💸 Mergi la: Transferuri> Plăți recurente.

#

Pentru economisire de timp și confort ⏳

Noi limbi disponibile – Arabă, ucraineană, albaneză (XK) - în 2020 aplicația noastră a devenit disponibilă în toate aceste limbi - aducând-o în total la 14 limbi pentru o gestionare mai ușoară a finanțelor 🌎 Mergi la:pictograma Profil din aplicație > Limba.

Pentru specialiștii finanțelor 🏅

Metale prețioase – cumpărați, trimiteți sau revindeți aur fizic real prin intermediul aplicației Paysera în câteva clipe. Tranzacționarea aurului a fost introdusă în 2020 și a devenit în curând unul dintre cele mai interesante servicii disponibile atât pentru clienții de afaceri, cât și pentru cei privați. Mergi la: Mai mult> Metale prețioase.

Conturi de companie – deschideți și gestionați contul dvs. de afaceri din mers, prin intermediul aplicației. Mergi la: pictograma Profil din aplicație > Conturile de companie > Deschide un alt cont de companie.

#

2021 – un an diferit de oricare

Fără a strica toate planurile noastre pentru acest an, vă oferim o scurtă privire asupra a ceea ce este pregătit pentru clienții Paysera în acest an.

Carduri virtuale📲

Lucrăm din greu pentru a vă livra acest lucru cât mai curând posibil - întrucât aceasta este cu adevărat una dintre cele mai așteptate caracteristici care probabil nu are nevoie de nicio altă introducere.

Argint și platină 🥈

După succesul caracteristicii tranzacționare aur, suntem hotărâți să extindem oferta noastră de metale prețioase la argint și platină.

Asistență pentru clienți 24/7 și chat-uri în aplicație 💬

În curând veți putea să ne contactați în limba engleză tot timpul și nu doar prin telefon sau e-mail, ci și folosind chatul live în aplicație, asistența pentru rețelele sociale și multe altele.

Cerere de bani

Solicitați bani nu numai de la clienții Paysera, ci și de la toți ceilalți, trimițându-le toate informațiile necesare despre cât datorează și unde să efectueze transferul cu doar câteva atingeri.

… de asemenea Widgets pentru iOS 14 📲, Comenzi vocale 🗣, Filele comune pentru o împărțire mai ușoară a facturilor atunci când călătoriți cu prietenii și multe altele urmează să fie dezvăluite!

#

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vă plac veștile noastre? Evaluați aplicația Paysera în App Store sau Google Play și spuneți-ne care dintre caracteristici vă place cel mai mult!