Shpërndarësit e biletave: numri i ngjarjeve në internet u rrit 3 herë gjatë karantinës

Karantina i detyron ngjarjet në mjedisin online. Sistemi i biletave Paysera Ticket deklaron se numri i ngjarjeve në internet është rritur 3 herë.

Made in Vilnius, 11 04 2020 Lexo artikullin...

Një pjesë e ndërtesës së zyrës ‘Paysera LT’ përdoret për ruajtjen e furnizimeve ushqimore në karantinë

Meqenëse karantina në Lituani u zgjat deri më 13 prill, më shumë biznese private bashkohen me forcat dhe përpiqen të ndihmojnë jo vetëm punonjësit e tyre, por edhe njerëzit e tjerë, mjekët dhe OJQ-të në nevojë.

15min.lt, 02.04.2020 Lexo artikullin...

Paysera fillon të ndërmjetësojë në tregtinë e arit

Institucioni Lituanez i pagesave Paysera u siguron klientëve të saj mundësinë e tregtimit të arit. Argjendi dhe platini pritet së shpejti.

Verslo žinios, 31 02 2020 Lexo artikullin...

Paysera: 30% më shumë dyqane elektronike të hapura gjatë karantinës

Pas shpalljes së karantinës, shumë kompani u desh të rivlerësonin modelet e tyre të biznesit dhe të kalonin në tregtinë elektronike.

Verslo žinios, 30 03 2020 Lexo artikullin...

Paysera zgjat marrëveshje ekskluzive me ofruesin e pagesave Contis për 3 vjet shtesë

Ofruesi i pagesave evropiane, Contis, njoftoi sot rinovimin e partneritetit të saj me Paysera për një mandat tjetër tre vjeçar.

The Fintech Times, 10 03 2020  Lexo artikullin...

TOP Punëdhënësit e 2019 - Paysera

Në fillim të vitit 2019 CVOnline.lt njoftoi TOP punonjësit e - kompanive të cilat morën vëmendjen më të madhe nga kandidatët. Këtë herë na prezantoj me TOP punonjësit e Paysera.

apiedarba.lt, 27 02 2020 Lexo artikullin...

Sistemi Lituanez i pagesave Paysera monitoron rritjen e klientëve nga Letonia dhe planifikon të aplikojë për licencë në vendin tonë

Riparimet e sektorit financiar janë përmendur rregullisht në tituj dhe fjalime zyrtare gjatë vitit të kaluar. U sqarua se ndryshimet janë të nevojshme për të siguruar një sektor financiar të qëndrueshëm dhe transparent dhe për të parandaluar pastrimin e parave dhe financimin e terrorizmit.

Forbes, 21 02 2020 Lexo artikullin...

Pagesa për shërbimet: një mënyrë për të kursyer para

Pagesa e faturave mund të jetë një dhimbje koke. Të gjithë që kanë përgjegjësi financiare kërkojnë mënyrën më të përshtatshme, të shpejtë dhe të lirë për të paguar të gjitha faturat e shërbimeve.

TV3.lt, 21 02 2020 Lexo artikullin...

Paysera LT rrit fitimin me një të pestën

Ndërmarrja lituaneze Fintech Paysera LT vitin e kaluar fitoi 2,3 M fitim neto, që është 20% më shumë sesa në 2018.

Verslo žinios, 30 01 2020 Lexo artikullin...

Të rejat nga Paysera: dhurimi përmes aplikacionit celular

Aplikacioni Paysera celular prezanton një funksionalitet të ri - tani e tutje mund t'i dhuroni një organizate joqeveritare me disa rubinete

Vakarų ekspresas, 30 12 2019 Lexo artikullin...

5 milion euro të shpenzuara gjatë shitjeve më të mëdha të vitit

Me shitjet më të mëdha në botë - Black Friday dhe Cyber Monday - kaluan këtë vit, ne kemi përgatitur disa statistika për ju. Sipas të dhënave të sistemit të pagesave elektronike Paysera, shuma totale e shpenzuar gjatë këtyre ditëve arriti pothuajse 5 milion euro.

15min.lt, 04 12 2019 Lexo artikullin...

Tendencë e re në fushën e energjisë diellore: ndërmarrjet jo-industriale futen në listën e klientëve

Edhe pa ndonjë mbështetje nga qeveria, një numër në rritje i kompanive jo-industriale zgjedhin të gjenerojnë energji elektrike nga burime të rinovueshme. Këtë vit kompania I + D Energias Lietuva do të instalojë panele diellore për kompanitë financiare dhe të shitjeve Paysera LT dhe UAB Aibė prekyba.

Delfi.lt, 28 11 2019 Lexo artikullin...

Shërbimi i mbledhjes së pagesave të Paysera tani mbulon pothuajse 70% të Evropës

Paysera ka nënshkruar një marrëveshje bashkëpunimi me sistemin suedez të pagesave Trustly. Ai zgjeroi territorin e mbledhjes së pagesave për klientët Paysera të cilët, tani e tutje, mund të mbledhin pagesa në 20 vende të Evropës, siç thuhet në njoftimin për shtyp.

15min.lt, 03 10 2019 Lexo artikullin...

Paysera ofron pagesa përmes Google Pay dhe Samsung Pay

Kompania Paysera LT ka njoftuar se tani kartat e saj të pagesave VISA mund të lidhen me Google Pay dhe Samsung Pay. Ai u mundëson klientëve të paguajnë për shërbime thjesht duke tundur një smartphone mbi një lexues. Integrimi me Apple Pay gjithashtu pritet në të ardhmen e afërt.

Verslo žinios, 26 09 2019 Lexo artikullin...

Paysera është e angazhuar të bëhet një bankë: përgatit dokumente për licencën

Institucioni i parave elektronike Paysera nuk heq dorë nga planet e tij për t'u bërë një bankë dhe tashmë përgatit dokumente për të marrë licencën.

Lrytas.lt, 08 09 2019 Lexo artikullin...

Të dy imigrantët dhe emigrantët kthehen për të punuar në kompaninë ndërkombëtare

Dega Alytus e sistemit të pagesave Paysera tashmë numëron 5 vjet. Këtu, dhjetëra banorë të Alytus tashmë kanë gjetur vendin e tyre, duke provuar më parë fatin e tyre jashtë vendit ose në qytete më të mëdha Lituaneze

Alytausgidas.lt, 21 08 2019 Lexo artikullin...

Vizioni i Paysera: një botë ku pagesa elektronike nuk kanë kufij - intervistë me Kostas Noreika

Një nga themeluesit dhe aksionarët kryesorë të Paysera, Kostas Noreika, flet për udhëtimin e ndërmarrjes deri më tani dhe si përpiqet të përtërij pagesa elektronike B2B.

The paypers. 04 06 2019 Lexo artikullin...

Zgjedhja gjeografike e biznesit. Cili është çelësi i suksesit?

Ndërsa tregu i pagesave elektronike rritet, me siguri lindin mundësi zhvillimi; megjithatë, suksesi nuk kufizohet në një treg të favorshëm. Kostas Noreika nga Paysera ndan përvojën e tij.

The Paypers, 07 06 2019 Lexo artikullin...

3 Tendencat e inovacionit të pagesave që do të zhvillojnë tregtinë elektronike

Tregtia elektronike po rritet me shpejtësi, me shitjet në të gjithë botën parashikohet të jenë 4 trilion dollarë në vitin 2020. Evolucioni në tregtinë elektronike mund të kreditohet pjesërisht në zhvillimet brenda teknologjisë financiare (fintech), të tilla si kuletat elektronike, opsionet e reja të pagesave, blerje brenda aplikacionit, dhe huadhënie dhe pagesa nga kolegët e bashkëmoshatarëve (si Venmo dhe madje edhe paratë e gatshme në Facebook).

Forbes, 26 05 2019 Lexo artikullin...

Paysera njofton planet e saj - një bankë e specializuar dhe zgjerim jashtë vendit

Kompania e kapitalit lituanez Paysera që ofron shërbime pagese eksploron mundësitë e saj jashtë vendit. Kompania, e cila sapo ka lëshuar qasje sigurie për investitorët e vegjël, planifikon të krijojë një bankë të specializuar dhe të zgjerohet jashtë vendit përmes marrëveshjeve të veprimtarisë së përbashkët.

15min.lt, 19 04 2019 Lexo artikullin...

Transferet në Paysera gjatë sezonit të festave do të kryhen si zakonisht

Gjatë pushimeve, klientët e sistemit të pagesave elektronike Paysera do të kryejnë transfere si zakonisht.

Delfi.lt, 18 04 2019 Lexo artikullin...

"Paysera LT" zhvendosen në një ndërtesë zyre të sapo blerë në Karoliniškės

Kompania "Paysera LT" që administron një platformë ndërkombëtare pagese ka blerë një ndërtesë zyre të quajtur "Trapeze" në zonen e Karoliniškės, ku planifikon të zhvendoset nga ambientet e zyrave të marra me qira.

Verslo žinios, 08 04 2019 Lexo artikullin...

Gjykata plotëson ankesën e Paysera lidhur me mosmarrëveshjen me Bankën e Lituanisë

Udhëzimi i Autoritetit Mbikëqyrës të Bankës së Lituanisë në lidhje me kërkesat e llogaritura gabimisht të kapitalit të sistemit të pagesave Paysera është shpallur i pavlefshëm, njofton kompania.

Delfi.lt, 29 04 2019 Lexo artikullin...

Paysera do të ndajë fitimin me mijëra investitorë individual

Sistemi i pagesave Lituanisht Paysera dhe platforma e lëshimit të sigurisë Desico nënshkruan një marrëveshje bashkëpunimi. Marrëveshja parashikon një projekt për mbledhjen e fondeve: personat fizikë do të jenë në gjendje të marrin letrat me vlerë të Paysera që do të lidhen me performancën e ardhshme të kompanisë.

The Baltic Times, 21 04 2019 Lexo artikullin...

Vytenis Morkūnas. "Punimet": ia vlen apo jo?

Kohët e fundit, një numër në rritje i kompanive praktikojnë të ashtuquajturat punë, kur ata përpiqen të ndërthurin punën dhe pushimin në vendet me një klimë të këndshme. Nga këndvështrimi i një punonjësi, duket si një motivues i shkëlqyeshëm - i cili nuk do të dëshironte të shkëmbente zyra për disa javë nën palma? Sidoqoftë, punimet tek një punëdhënës janë shumë më tepër sesa mund të duket në fillim.

Delfi.lt, 08 03 2019 Lexo artikullin...

Paysera ka filluar të operojë në Estoni

Sistemi i pagesave elektronike Paysera ka filluar punën në Estoni. Një qendër për mbështetjen e klientëve në Talin është tashmë e hapur dhe një departament i shitjes do të fillojë aktivitetin e tij këtë pranverë.

Delfi.lt, 15 02 2019 Lexo artikullin...

Të ardhurat "Paysera" rriten me 39%

Kompania elektronike e pagesave "Paysera" rritet vitin e kaluar me 39%, deri në 10.6M euro.

Verslo žinios, 08 01 2019 Lexo artikullin...

Organizimi i një ngjarjeje? Kjo është ajo që ju duhet të dini

Planifikimi i ngjarjeve mund të bëhet i këndshëm dhe i qetë kur të njihni rregullat kryesore. Çfarë organizatorësh me përvojë do të rekomandojnë të marrin parasysh?

Lrytas.lt, 15 12 2018 Lexo artikullin...

Jeni duke kërkuar një punonjës? Shihni nëse përputhen vlerat tuaja

Njerëzit janë burimi më efektiv për rritjen e kompanisë. Kjo është arsyeja pse një nga detyrat kryesore dhe sfidat e themeluesve të biznesit është që të sjellë së bashku një ekip të motivuar. Cilat parime themelore duhet të merren parasysh gjatë rekrutimit të një ekipi dhe cilat gabime duhet të shmangen që punonjësit të jenë besnikë dhe të gatshëm për të arritur qëllimet e përbashkëta?

Lrytas.lt, 03 12 2018 Lexo artikullin...

"Paysera LT", ka rritur të ardhurat e saj me 47%, fiton më pak

Ofruesi i shërbimeve të pagesave UAB "Paysera LT" fitoi dy herë më pak në vitin e kaluar, edhe pse të ardhurat u rritën me 47%.

Verslo žinios, 22 05 2018 Lexo artikullin...

Faktorët më motivues në punë: nuk është paga

Njerëzit janë burimi më efektiv për rritjen e kompanisë. Kjo është arsyeja pse një nga detyrat dhe sfidat kryesore të themeluesve të biznesit është të mbledhim një ekip të motivuar. Cilat parime themelore duhet të merren parasysh kur rekrutoni një ekip dhe cilat gabime duhet të shmangen që punonjësit të jenë besnikë dhe të gatshëm për të arritur qëllimet e përbashkëta?

Delfi.lt, 03 12 2018 Lexo artikullin...

Si të vendosni nëse dyqani elektronik është i besueshëm?

Me marrjen e gjithnjë e më shumë të popullaritetit të tregtisë elektronike, konkurrenca brenda sektorit rritet dhe hapen dyqanet e reja elektronike. Këto ndryshime jo vetëm që rrisin furnizimin, por gjithashtu paraqesin rreziqe të reja, thuhet në komunikatë. Si mund ta dijë një blerës për herë të parë të dyqanit elektronik që e-dyqani i zgjedhur është i besueshëm? Në këtë artikull, përfaqësuesit nga dyqani elektronik "Pigu.lt" dhe sistemi i pagesave "Paysera" japin disa këshilla të dobishme për blerje të sigurt në internet.

Delfi.lt, 12 05 2018 Lexo artikullin...

Paysera nuk do të japë "pushime" për transferet e parave

Asnjë nga bankat tregtare dhe sindikatat nuk do të kryejnë transfere parash midis institucioneve të ndryshme të kreditit gjatë festave të mëdha. Sidoqoftë, disa njerëz nuk do të duhet të shqetësohen për "pushimet" e transferet të parave: Paysera argumenton se klientët e tyre do të jenë në gjendje të transferojnë para midis institucioneve të ndryshme financiare.

Kreditai.Info, 22 12 2017 Lexoni artikullin...

Në vazhdën e së Premtes së Zezë: 3 hapa për blerje të sigurt në internet

Ndërsa Krishtlindja po afron, nxitimi i dhuratave shpallet nga shitja e Premten e Zezë, e cila po bëhet më e popullarizuar në Lituani dhe po përhapet në blerjet elektronike. Me çdo vit, më shumë njerëz po kapin shitjet në internet në kërkim të dhuratave të lira dhe të shpejta.

TV3.lt, 12 11 2017 Lexo artikullin...

Ana e errët e kripto-monedhave, apo Gjërat për të cilat përkrahësit e tyre nuk flasin

Gjithnjë e më shumë njerëz në Lituani dhe në të gjithë botën besojnë në të ardhmen e kripto-monedhave si "Bitcoin" ose "Ethereum". Mediat masive shpesh e shohin kriptotekën në një dritë pozitive, dhe artikujt në lidhje me vlerën në rritje të kripto-monedhave ose përdorimin e tyre në mënyrë që të tërheqin kapital investues nuk do të habiten. Sidoqoftë, a janë kriptovalutat me të vërtetë e ardhmja për të cilën po ëndërrojmë?

Verslo žinios, 2017 10 12 Lexo artikullin...

"Paysera" ka rritur kapitalin e autorizuar dhe përgatitet të bëhet një bankë"

Kompania lituaneze e shërbimit të pagesave "Paysera" ka rritur kapitalin e autorizuar prej 431 mijë deri në 3 milionë euro dhe po përgatit të bëhet një bankë.

15min.lt, 2017 10 03 Lexo artikullin...

Të ardhurat e "Paysera" janë rritur për 52%

SHA e Lituanisë që ofron shërbime financiare "Paysera" ka bërë fitime gati 3.6 milionë euro gjatë gjysmës së parë të vitit. Kjo është 52% më shumë se gjatë të njëjtës periudhë të vitit të kaluar, kur fitimi arriti në 2,36 milionë euro.

Verslo žinios, 2017 08 31 Lexo artikullin...

Numri i telefonit jo vetëm për thirrjet, por edhe transferet e parave"

Lituania bëri një hap më tej në fushën e pagesave mobile, duke forcuar pozicionin e liderit në teknologjitë financiare në rajon. Tani e tutje, nuk duhet të mbani mend ose të kërkoni numra të gjatë llogarie për të bërë ose marrë një transfer. Gjithçka që ju nevojitet është një numër telefoni.

TV3.lt, 03 08 2017 Lexo artikullin...

Shërbimet bankare në telefon po ngjiten në maja

Hulumtimet e fundit tregojnë se gjithnjë e më shumë evropianë paguajnë duke përdorur pajisje të lëvizshme, ndërsa kompanitë e teknologjisë financiare (Fintech) po fitojnë pjesën e tregut.

Delfi.lt, 2017 06 20 Lexo artikulli...

Paysera tickets fiton çmime të larta në çmime prestigjioze

Shërbimet prestigjioze "Shërbimi i vitit 2017" vlerësuan dhe nderuan arritjet e jashtëzakonshme të biznesit. Biletat Paysera janë njohur dhe vlerësuar si Bestseller i Vitit për sistemin e biletave të vetë-shërbimit.

Elektronika.lt, 06 05 2017 Lexo artikullin...

Hulumtim: blerje online për Lituanezët - një çështje e përditshme

E-commerce luan një rol gjithnjë e më të rëndësishëm në jetën e përditshme, siç dëshmohet nga të dhënat më të fundit të studimit Masterindex 2017.

LRT.lt, 2017 04 25 Lexo artikullin...

Litunezët janë përpara Latvianëve dhe Estonezëve në blerjet e përditshme në internet

Tregtia elektronike merr një rol gjithnjë e më të rëndësishëm në jetën e përditshme, siç tregojnë të dhënat e fundit të sondazhit "2017 Masterindex" dhe statistikat e mbledhjes së pagesave "Paysera".

Delfi.lt, 25 04 2017 Lexo artikullin...

„Paysera“ ndër të besueshmit sipas Bankës së Lituanisë

E ofruar nga bankat "Bank Link", të cilat aktualisht përdoren më së shumti duke paguar mallra në e-shop, kanë më shumë alternativa. Banka e Lituanisë i ka dhënë miratimin "Paysera" që të mund të ofrojë Shërbimin e Fillimit të Pagesave (PIS) dhe vepron sipas parimeve të praktikës së mirë.

Verslo žinios, 25 04 2017 Lexo artikullin...

"Biletat Paysera" prezanton një uebfaqe për biletat e vetë-shërbimit

Sistemi i biletave "Biletat Paysera" ka prezantuar një mundësi të re për organizatorët e ngjarjeve. Isshtë një uebfaqe vetë-shërbimi e cila lejon krijimin dhe menaxhimin e ngjarjeve në internet.

Lrytas.lt, 19 04 2017 Lexo artikullin...

„Paysera" ka rritur fitmin në 461.000 EUR

Kompania e teknologjisë financiare UAB "Paysera" vitin e kaluar fitoi 461.000 euro në fitim. Për krahasim, në vitin 2015 ishte 69.000 euro.

Verslo žinios, 2017 04 10 Lexoni artikullin...

A do të shkaktojnë kompanitë "Fintech" revolucion të shërbimeve bankare?

Me rritjen e konkurrencës në tregun e pagesave, më shumë pjesë të tregut merren nga kompanitë "Fintech". Duket se konkurrenca për bankat nuk është vetëm në tregjet e pagesave dhe kredive.

Elektronika.lt, 2017 02 15 Lexoni artikullin...

Paysera lanson një metodë të re për cash-out

Sistemi i pagesave Paysera ka vendosur të zgjerojë rrjetin e saj të parasë. Sipas kompanisë, ky vendim është bërë në dritën e një nevoje ende të konsiderueshme për para në dorë të lituanezëve.

TV3.lt, 07 02 2017 Lexo artikullin...

"Pigu.lt" dhe "Paysera" bëhen partnerë

E-shop më i madh në Lituani "Pigu.lt" zgjeron mundësitë e tij të pagesës duke instaluar një metodë të shpejtë pagese "Paysera", siç thuhet në njoftimin për shtyp.

Alfa.lt, 12 01 2017 Lexo artikullin...

VŽ krahason çmimet e paketave bankare

Nga 1 Shkurti, të gjitha bankat do të duhet të ofrojnë një paketë shërbimesh bazë për një tarifë fikse mujore. Sipas udhëzimit të Bankës së Lituanisë (LB), nuk do të kushtojë më shumë se 1,5 euro. Megjithatë, ka banka që kanë ulur sasinë në gjysmë ose më shumë. Të tjerët në fillim ofrojnë plane më të shtrenjta, por premtojnë të ulin çmimet nga 1 Shkurti.

Verslo žinios, 25 12 2016 Lexo artikullin...

Çfarë duhet të dini kur bleni dhurata të Krishtlindjeve online?

Duke kursyer kohën dhe paratë, një numër në rritje i njerëzve zgjedhin të blejnë dhurata të Krishtlindjeve në internet, por nganjëherë produktet e shpërndara zhgënjejnë dhe nuk i përmbushin pritjet. Për të shmangur atë, nuk duhet të njihni vetëm parimet kryesore të blerjeve të sigurta në internet, por gjithashtu të jeni të vetëdijshëm për të drejtat tuaja.

Lrytas.lt, 13 12 2016 Lexo artikullin...
 

Si të hapni një e-shop brenda një dite? (6)

Hapja e e-shops bëhet më e lehtë dhe më e lehtë: nuk ka procedura të gjata dhe komplekse, shërbime programimi të shtrenjta ose negociata me bankat për metodat e pagesës. Të gjitha mund të bëhen brenda një dite.

Delfi.lt, 23 11 2016 Lexo artikullin...

Njiohuria financiare mbetet e ulët

Sipas statistikave, vetëm 4 nga 10 lituanezë janë të shkolluar financiarisht dhe mund të marrin vendime financiarisht korrekte. Ndërkohë, pjesa tjetër 6 persona e kanë të vështirë të merren me financat.

LŽ, 10 11 2016 Lexo Artikullin...

"Paysera" ka rritur fitimin 7 herë dhe është përgatitur për ndërtimin e zyrave

Institucioni i parasë elektronike UAB "Paysera LT" gjatë nëntë muajve të parë të këtij viti ka fituar 7 herë më shumë se gjatë tërë vitit të kaluar.

Verslo žinios, 27 10 2016 Lexo artikullin...

Sa kushtojnë në të vërtetë shërbimet bankare?

Lituanezët nuk janë më të befasuar nga oreksi në rritje i bankave komerciale, por vetëm pak e dinë se sa shërbime të caktuara kushtojnë për bankat, cilat tarifa janë ngarkuar në institucione të tjera dhe ku disa shërbime janë falas.

15min.lt, 27 09 2016 Lexo Artikullin...

Hetimi "Paysera" zbuloi një mashtrim të gjerë

Kompania financiare "Paysera" ka mbyllur kohët e fundit llogaritë e dy piramidave financiare dhe përcakton ata që kanë planifikuar të përfitojnë nga mashtrimet. Kompania e ka marrë këtë vendim pas një hetimi të detajuar për shkak të dyshimit të shkaktuar nga një numër i shpejtë dhe dukshëm i rritur i regjistrimeve nga klientët e huaj.
15min.lt, 2016 09 06 Lexo artikullin...

Personi i ri me bilet merr në dorë tregun

Një platformë biletash gjysmë-vjeçare "Paysera Tickets" tashmë ka arritur të marrë një pjesë të festivaleve popullore verore nga veteranët e tregut.
Kauno diena, 22 08 2016 Lexo artikullin...

Mësime të dobishme: si të blini në internet sigurtë?

Me tregtinë online gjithnjë e më shumë të njohur, vëmendje më e madhe i kushtohet pagesave të sigurta në internet. Institucioni i parasë elektronike "Paysera" këshillon se si të bëni blerje të sigurta në internet jo vetëm për ata që sapo kanë zbuluar dyqanet elektronike, por edhe për ata që kanë blerë online për një kohë, por nuk kanë kushtuar shumë kohë për të menduar për sigurinë.

Lrytas.lt, 16 08 2016 Lexoni artikullin...

5 rekomandime se si të bleni online dhe sigurtë

Me tregtinë online që bëhet gjithnjë e më shumë e njohur, vëmendje më e madhe i kushtohet pagesave të sigurta në internet. Institucioni i parasë elektronike "Paysera" këshillon se si të bëni blerje të sigurta në internet jo vetëm për ata që sapo kanë zbuluar dyqane elektronike, por edhe për ata që kanë blerë online për një kohë, por nuk kanë kushtuar shumë kohë për të menduar për sigurinë.

TV3.lt, 15 08 2016 Lexp artikullin...

Gjigandi i lojrave zgjedh Lituanezët

Një nga kompanitë më të mëdha të lojrave "Wargaming" ka filluar bashkëpunimin me sistemin ndërkombëtar të pagesave "Paysera". Kompania bjelloruse me të ardhura vjetore mbi 590 dollarë ka zgjedhur "Paysera" si partner të pagesave në shtetet baltike.

Delfi.lt, 11 07 2016 Lexo artikullin...

Larja e makinave të gjeneratave yë reja: pa kesh, pa kartela pagesore

Për herë të parë në Lituani nuk duhet të kërkoni të holla ose të hiqni kartat e pagesës për të paguar makinën e larjes. Larje makinash pa prekje "CWTech" që ndodhet në Kaunas ju lejon të lani makinën tuaj pa e prekur dhe të paguani me smartphone.

Elektronika.lt, 28 06 2016 Lexoni artikullin...

E-shopet lituaneze që kërkojnë zgjidhje për zgjerim jashtë vendit

Një numër në rritje i bizneseve të tregtisë elektronike lituaneze zgjerojnë gjeografinë e aktivitetit të tyre në tregjet e huaja. Një rritje e tillë e shpejtë e tregut nuk është një detyrë e lehtë për e-shopet e përdorura për të punuar me një audiencë prej më pak se 3 milion përdorues. Objektivat që dalin nga zgjerimi i aktivitetit jashtë vendit diskutohen sot në seminarin "Zgjerimi i suksesshëm i tregtisë elektronike në tregjet e huaja" nga lojtarët e tregut elektronik.

Lrytas.lt, 26 05 2016 Lexo artikullin...

Në Kaunas paguajnë me një aplikacion mobil për kohën e vërtetë të parkimit

Në qendër të qytetit të Kaunas dhe në parkingjet e tjera lokale të paguara, banorët dhe mysafirët e qytetit mund të paguajnë për kohën aktuale të parkuar me një aplikacion për smartphone.

Delfi.lt, 05 05 2016 Lexoni artikullin...

Lituania, Letonia, Estonia - një ose tre tregje të ndara?

Çfarë duhet të dini dhe si të përgatiteni për tregtinë online në tregun e shteteve baltike? Ky artikull do t'ju njohë me dallimet kryesore midis tregjeve të shteteve baltike dhe do të sigurojë listën e detyrave që duhet të bëni përpara fillimit të një biznesi të tregtisë elektronike në vend.

15min.lt, 28 04 2016 Lexo artikullin...

"Paysera" zgjerimi në Letoni - 300 POS për cash in

Rrjeti i terminaleve "Runpay" në të gjithë Letoninë ka filluar të ofrojë një shërbim të ri që ju lejon të bëni cash in në llogarinë tuaj në sistemin e pagesave ndërkombëtare "Paysera".

Bankai.lt, 19 01 2016 Lexo artikullin...

"Paysera" ndryshimet: pagesat si në banka

Sistemi i pagesave elektronike "Paysera" vazhdon të rritet në lartësi bankare - nga të martën klientët e sistemit do të kenë mundësinë të përdorin llogaritë IBAN. Ajo ka bërë transfere nëpërmjet sistemit të thjeshtë, si në banka, sipas njoftimit për shtyp të kompanisë.

15min.lt, 10 11 2015 Lexoni artikullin...

"Paysera" ka IBAN, "MisterTango" e don gjithashtu

Sistemit të pagesave elektronike "Paysera" i është dhënë standardi ndërkombëtar i numrit të llogarisë bankare. Gjithashtu kërkohet nga "MisterTango", që ofron shërbime të inicimit të pagesave.

Verslo žinios, 22 03 2016 Lexo artikullin...

"Paysera" sfidon veteranët e tregut të biletave

Tregu njihet si tepër i mbushur me njerëz për 4 lojtarë, por EVP deklaron se tashmë ka mjetin më të shtrenjtë që kërkohet për sistemin e veprimtarisë së pagesave. Kështu, i inkurajuar nga klientët, ai ka vendosur të provojë.

Verslo žinios, 28 12 2015 Lexo artikullin...

Fituesi i shpallur i e-shërbimit më të mirë

Në konkursin për "Shërbimin më të mirë elektronik" Paysera ka mposhtur të gjithë garuesit. Më shumë se 80 shërbime, të cilat jo vetëm lehtësojnë jetën e përditshme, por edhe ndihmojnë për të kursyer kohë dhe para, kanë konkurruar për titullin.

Delfi.lt, 23 11 2015 Lexoni artikullin...

"Paysera" ofron transfere falas

Paysera ju ka ofruar të gjithë klientëve të saj individual për të kryer transferta në euro falas. "Ne shpresojmë që të afrohemi me situatën në vendet skandinave, ku 90% e të gjitha pagesave kryhen në mënyrë elektronike.

Verslo žinios, 12 11 2015 Lexoni artikullin...

krejtë çka duhet të bëni është të paguani një telefon celular me lidhje interneti

Me kodet QR, ne do të jemi në gjendje të paguajmë për shërbime komunale dhe shërbime të tjera: internet, telefon, sigurim ... Kjo metodë e pagesës nuk është vetëm falas por gjithashtu shumë e shpejtë dhe e përshtatshme - që të paguani faturën nuk ju nevojitet as kartela pagesore as para të gatshme, as kompjuter.

15min.lt, 10 11 2015 Lexoni artikullin...

Thellë në pyllin e bankave: "Paysera" lëshon një kartelë pagese

Nga tani klientët Paysera mund të porosisin kartelat VISA. "Është një hap i qartë, pasi që pagesat e telefonit nuk janë ende të disponueshme kudo dhe klientët kanë nevojë për një alternativë. Zbatimi i kësaj ideje ka kërkuar nga kompania një investim prej rreth 70,000 euro.

Verslo žinios, 04 11 2015 Lexoni artikullin...

"Paysera" kundër bankave: ofron një kartelë pagese

"Bankat duhet të angazhohen më shumë në kreditimin e biznesit dhe vlerësimin e rrezikut, ndërkohë që shkëmbimi i informacionit, që në fakt transferet e parave aktualisht janë, duhet t'i lihet aktorëve të tjerë të tregut. Kështu, unë besoj se në këto fusha do të jemi në gjendje të konkurrojmë me bankat."

Delfi.lt, 04 11 2015 Lexoni artikullin...

Tarifat e parkimit dhe rrugës - me instrumente moderne të pagesave

"Paysera" së bashku me kompaninë që instalon sistemet e parkimit "Softra" ka përmirësuar zgjidhjen dhe ka ofruar të paguajë për parkim pa dalë nga makina.

15min.lt, 02 11 2015 Lexoni artikullin...

Një kartelë - mjaft karakteristika. Kur do të vijë në Vilnius?

"Paysera" ka krijuar zgjidhje pagese për një kartelë të tillë. Është planifikuar që kartela qytetare e Vilniusit ose një kartelë tjetër të bëhet një instrument pagese në kafenetë e shkollës. Studentët nuk do të duhet të mbajnë para në dorë. Prindërit thjeshtë do të shtojnë një sasi të caktuar fondesh në kartelë dhe studenti që përdor teknologjinë NFC (Near Field Communication) do të paguajë me të duke e mbajtur kartelën pranë një lexuesi të veçantë.

15min.lt, 26 10 2015 Lexoni artikullin...

Harroni fjalëkalimet. "Selfies", ritmin e zemrës, emoticons dhe risitë e tjera personale të identifikimit

"Për shkak të përdorimit të thjeshtë, një numër në rritje i lojtarëve të tregut zgjerojnë aktivitetin e tyre në botën e smartfonëve. Paysera tashmë ka ofruar për klientët e saj pagesa të thjeshta dhe të shpejta nëpërmjet telefonit celular - duke skanuar një kod QR ose thjeshtë duke treguar adresën e emailit ose numrin e telefonit të pranuesit."

15min.lt, 19 10 2015 Lexoni artikullin...

Si punojnë programet filiale dhe sa mund të fitoni prej tyre?

"Përdoruesit aktiv të Internetit në Lituani kanë qenë të ndërgjegjshëm për programet shoqëruese për një kohë të gjatë dhe shpesh bashkëpunojnë me kompani të huaja në baza të ngjashme. Paysera është gati të paguajë ndihmësit e saj 10% nga fitimi i ofruar nga klientët e rekomanduar."

15min.lt, 13 10 2015 Lexoni artikullin...

Tregu i valutave. Veçantitë në Lituani dhe jashtë saj

Në krahasim me bankat tregtare në Lituani, kursi më i favorshëm i këmbimit valutor ofrohet nga sistemi ndërkombëtar i pagesave "Paysera". Valuta në sistem këmbehet në llogari, jo në para të gatshme. Meqenëse valuta këmbehet në mënyrë elektronike, mund të bëhet 24/7, edhe në fundjavë ose pushime.

15min.lt, 05 10 2015 Lexoni artikullin...

"Paysera" zgjeron rrjetin partner në Letoni

"Paysera klientët nga tani e tutje mund të bëjnë cash in dhe cash out në shtatë POS-at e partnerit "Paysera" në Letoni - "Money Express" në Riga.

Verslo žinios, 28 09 2015 Lexoni artikullin...

Si të paguani për mallrat dhe shërbimet më të lira dhe më të lehta?

Njerëzit e biznesit, të cilët duhet të kryejnë shumë pagesa, transferohen dhe marrin shumë pagesa hyrëse nga shumë klientë të ndryshëm, ankohen për transfertat bankare të papërshtatshme dhe të shtrenjta. Paysera ofron një alternativë për shërbimet bankare.

Delfi.lt, 29 09 2015 Lexoni artikullin...

Alternativa ndaj kredive tradicionale - kreditimi P2P

Kredia nga kolegët, kur njerëzit që duan të huazojnë para dhe njerëzit që mund të ofrojnë një hua, grumbullohen në një vend, po fitojnë popullaritet në mbarë botën. Lituania nuk është një përjashtim. "Savy" dhe "FinBee" bashkëpunojnë me Payseran për të siguruar transferta të shpejta të parave tek pranuesi i huasë.

15min.lt, 25 09 2015 Lexoni artikullin...

Pagesat me SMS mesazhet. Tendencat në Lituani dhe jashtë saj

Pagesat me SMS lehtësojnë procesin - blerësi nuk duhet të mendojë për kodet e e-banking dhe procedurat e gjata të pagesave kur duhet plotësuar një numër fushash. Pagesat përmes SMS-ve janë veçanërisht të lehta kur përdorin shërbimin e pagesës Paysera.

15min.lt, 07 09 2015 Lexoni artikullin...

Sfidat e biletave dhe mundësitë e reja

Paysera ka prezantuar një sistem modern dhe një telefon celular për kontrollimin e biletave dhe kontabilitetin - Paysera Tickets. Sistemi lejon jo vetëm mbajtjen e biletave të blera në telefonin tuaj celular, por edhe tëkontrolloni ato njëherit. Organizatorët e ngjarjeve që zgjedhin Paysera Tickets ruajnë shuma të konsiderueshme të parave të ngarkuara nga sistemet e tjera të biletave.

15min.lt, 31 08 2015 Lexoni artikullin...

Zgjedhja midis shumëllojshmërisë së metodave të pagesës

"Kur paguajnë nëpërmjet linkut të Bankës, klientët zakonisht paguajnë rreth 0.23 euro për një transfer. Ndërsa pagesat ekuivalente përmes "Paysera" nuk janë vetëm pa pagesë, por edhe klientët marrin deri në 1% nga shuma e blerjes, si një zbritje automatike e shitësit të ofruar nga sistemi "Paysera". Tregtari gjithashtu paguan më pak se standardi 2% ose 3% i ngarkuar nga bankat."

15min.lt, 4 08 2015 Lexoni artikullin...

Si të hapni një e-shop për 10 minuta?

Ju mund të krijoni një e-shop në vetëm 10 minuta. Duke përdorur sisteme të njohura të menaxhimit të përmbajtjes, mund të mbledhni pagesa me pluginin Paysera. Secili tregtar do të gjejë metoda të pranueshme pagesash.

15min.lt, 17 08 2015 Lexoni artikullin...

Si mbikëqyret institucioni financiar? (Nga perspektiva e të mbikëqyrurit)

Banka e Lituanisë kryen mbikëqyrjen e të gjitha institucioneve financiare në Lituani. Vetëm pak e dinë se si janë kontrolluar institucionet dhe se si përgatitet autoriteti mbikëqyrës për të. Paysera ndan përvojën e saj.

15min.lt, 10 08 2015 Lexoni artikullin...

Çfarë përfaqësojnë SEPA, IBAN dhe SWIFT, dhe çfarë duhet të dimë për to?

Nga 2016 Lituania bashkohet me sistemin e SEPA, duke standardizuar pagesat elektronike në Bashkimin Evropian. Duke u bashkuar me SEPA, numri i llogarisë së Paysera do të jetë gjithashtu në dispozicion në IBAN.

15min.lt, 03 08 2015 Lexoni artikullin...

Revolucioni i parasë dhe operacionet financiare. E-money

Pasyera është institucioni i parë i parasë elektronike në Lituani. Si ka filluar ajo dhe si është zhvilluar ekosistemi financiar - lexoni artikullin.

15min.lt, 27 07 2015 Lexoni artikullin...

Via "Paysera" – Numri më i madh i operacioneve në valutë të huaj në Lituani

Me shërbimet e ofruara nga sistemi ndërkombëtar i pagesave Paysera, operacionet monetare mund të kryhen në më shumë se 30 valuta në të gjitha vendet në mbarë botën. Një numër vazhdimisht në rritje i klientëve lejon të konkurrojë me bankat komerciale në tregun e këmbimit valutor dhe transfertat ndërkombëtare.

15min.lt, 28 05 2015Lexoni artikullin...

"Login 2015": Fitues të çmimeve të internetit në Lituanisht

Konferenca më e madhe e përparimit në shtetet baltike LOGIN ka shpërblyer sistemin e pagesave elektronike Paysera në emërimin "Webfaqja e E-shërbimeve ose produkteve“.

Delfi.lt, 09 05 2015Lexo artikullin...

Lituanezët në kongresin botëror të teknologjive të lëvizshme

Paysera, që ka marrë pjesë tashmë në Kongresin Botëror Mobil për disa vite, jo vetëm që takon aktorët dhe kërkon partnerë dhe klientë të rinj, por gjithashtu provon edhe celularët më të rinj duke përdorur aplikacionin celular Paysera.

TV3.lt, 03 03 2015 Lexo artikullin...