Fillim i lehtë në tregtin Online 

Paysera ka një ofertë të veçantë për ju!
Mbledhja e pagesave me Paysera Checkout - të gjitha mënyrat e njohura të pagesave me një hyrje të vetme pagese. 
Për ta lehtësuar fillimin, për tre muajt e parë ne tarifojm edhe më pak. 

Lërini klientët tuaj të paguajnë mënyrën e tyre të preferuar!

#

Çmimi më i ulët

Paysera ju ngarkon me tarifat më të ulëta në tregun e mbledhjes së pagesave. Për tre muajt e parë, këto tarifa janë edhe më të ulëta, pavarësisht nga qarkullimi juaj i gjeneruar.

Shumë mundësi

Me Paysera Checkout, blerësit tuaj do të marrin një mundësi të gjërë pagese të spektrit: Bank Link, PIS, kartat e pagesave, sistemet e pagesave ndërkombëtare dhe pagesa direkte përmes Paysera. Kur është e nevojshme, pagesa me mesazhe SMS dhe kode QR gjithashtu mund të aktivizohen lehtësisht.

Përshtatshme për përdorim

Për të gjitha projektet tuaja të mbledhjes së pagesave, do të keni një llogari të vetme Paysera IBAN, e cila mund të arrihet me lehtësi përmes uebfaqes Paysera dhe aplikacionit celular. Nuk ka nevojë të vini në ndonjë degë të mbështetjes së klientit - gjithçka mund të bëhet në internet. Ju gjithashtu do të njoftoheni në kohë reale për të gjitha pagesat hyrese.

Një ofertë speciale për fillimin tuaj të lehtëNë përgjithësi, tarifat për mbledhjen e pagesave në Paysera varen nga kategoria e e-dyqanit tuaj dhe qarkullimi.

Në përgjithësi, ekzistojnë tre kategori që dallohen sipas mallrave ose shërbimeve të shitura 

0.90 % + 0.07 EUR fiKS 0.40 EUR maks

0.75 % + 0.07 EUR fix
0.15 EUR maks

Tregtimi i mallrave të dorëzuara fizikisht, ofrimi i shërbimeve turistike, ose administrimi i një organizate bamirëse të njohur? 

Pastaj projekti juaj i përket kategorisë 1, dhe pavarësisht nga qarkullimi, për tre muajt e parë ju paguani Paysera maksimum 0.15 EUR për një transaksion.
P.sh nëse e shisni një jakne për 10 EUR, ju paguani Paysera E.g. 0.15 EUR, si tarif e komisionit është 0.75 % * 10 EUR + 0.07 EUR tarif fikse.

Vizitoni faqen e çmimeve Payserapër të llogaritur tarifën totale të komisionit, në varësi të mënyrës së zgjedhur të pagesës (tarifat e komisionit partner shtohen).

1.40% + 0.07 EUR fiks 2 EUR maks

1.25 % + 0.07 EUR fiks 
0.75 EUR maks

Shitja e shërbimeve virtuale ose e mallrave?

E jotja është kategoria 2, që do të thotë që për tre muajt e parë ju paguani Paysera jo më shumë se 0.75 EUR për transaksion.
Le te themi qe ju shisni kredite të lojrave për 20 EUR, në këtë rast ju paguani Paysera'n vetëm 0.32 EUR, tarifa e komisionit është 1.25% nga shuma + 0,07 EUR tarifë fikse.

Vizitoni faqen e çmimeve Paysera për të llogaritur tarifën totale të komisionit, në varësi të mënyrës së zgjedhur të pagesës (tarifat e komisionit partner shtohen).

8.10% + 0.07 EUR fix 12 EUR maks

7.65 % + 0.07 EUR fiks
10.50 EUR maks

Tregtimi i mallrave ose shërbimeve me rrezik të lartë, të tilla si shtesa ushqimore ose pajisje përgjimi?

Pastaj, tarifat e kategorisë 3 aplikohen për projektet tuaja, dhe për tre muajt e parë ju paguani Paysera maksimum 10.50 EUR për transaksion.
Për shembull, nëse shisni suplimente ushqimore për 100 EUR, ju paguani Paysera 7.72 EUR, pasi që ju paguani një tarifë komisioni prej 7.65% + 0.07 EUR tarifë fikse.

Vizitoni faqen e çmimeve Paysera për të llogaritur tarifën totale të komisionit, në varësi të mënyrës së zgjedhur të pagesës (tarifat e komisionit partner shtohen).

15 021

30

4,5 ⭐

29

dyqanet elektronike përdorin me sukses shërbimin e mbledhjes së pagesave Paysera.
monedha në të cilat mund të mbledhni pagesa me Paysera Checkout.
yje na janë akorduar nga shumë prej klientëve tanë të kënaqur në Trustpilot.
shtesa të gatshme për përdorim dhe integrime me menaxhimin e përmbajtjes popullore dhe sistemet e tjera.
#

 
Mos hezitoni - kapni ofertën tani!Regjistrimi është falas dhe zgjat vetëm disa minuta