Toate categoriile

Cum se deschide un cont de capital social pentru înregistrarea unei companii?

#
Un cont de capital inițial este obligatoriu la înființarea unei noi companii private în Bulgaria. Datorită serviciilor digitale Paysera, acest pas al procesului de înregistrare a companiei, altfel lung, poate fi simplificat și facilitat în mod semnificativ. În acest articol, vă vom ghida pentru a vedea cum decurge și cum să economisiți timp și bani alegând Paysera.

Pentru ce este contul de capital inițial?

Este necesar un cont de capital inițial pentru a înființa o nouă companie privată în Bulgaria. Contul este utilizat pentru depunerea capitalului autorizat înainte de înregistrarea companiei în Registrul Comerțului.

⚠️ Contul de capital inițial NU ESTE un cont de plăți și nu poate fi utilizat pentru alte plăți decât capitalul autorizat - intrare și ieșire.

Care este diferența dintre un cont de plăți și un cont de capital inițial?

Contul de capital inițial este utilizat doar pentru depunerea capitalului autorizat la înființarea unei companii private în Bulgaria. Nu poate fi folosit pentru alte plăți decât cele ale capitalul autorizat - intrare și ieșire.

Contul de plățieste potrivit pentru operațiunile dvs. bancare zilnice. Poate fi gestionat prin intermediul variantei Desktop sau a aplicației mobile în timp real. Cardul Visa poate fi adăugat la cont și utilizat pentru plăți fără numerar.

Cum să deschizi un cont de companie Paysera? Vezi instrucțiunile video aici

Cine poate deschide un cont de capital inițial?

Serviciul este potrivit pentru persoanele fizice, atât cetățeni bulgari, cât și străini, care doresc să înființeze o companie privată în Bulgaria. Contul de capital inițial poate fi deschis de viitorul manager sau reprezentantul companiei.

Pași pentru deschiderea unui cont de capital inițial

  1. Deschiderea unui cont personal Paysera
    Viitorul manager sau reprezentant al companiei se înregistrează prin intermediul aplicației mobile Paysera ca persoană fizică și completează un chestionar Cunoașterea clientului (KYC). Pentru a afla cum să deschideți un cont personal Paysera și pentru informații utile pentru clienții noi, accesați aici.

Nu aveți încă aplicația Paysera?

Deschideți chiar azi un cont absolut GRATUIT! 

  1. Cereți serviciul
    Serviciul poate fi solicitat prin email. Clientul primește un răspuns cu informații despre documentele necesare pe care trebuie să le furnizeze. O listă a documentelor este disponibilă aici.
  1. Revizuirea documentelor
    Documentele transmise sunt revizuite și analizate. Sunt trimise întrebări suplimentare despre activitățile companiei.
  1. Deschiderea contului de capital inițial și depunerea capitalului
    După aprobare, se deschide un cont capital inițial în sistemul Paysera, unde ar trebui să fie depus capitalul autorizat. Clientului i se eliberează un certificat de capital vărsat, cu care societatea este înregistrată la Registrul Comerțului.
  1. Închiderea contului de capital inițial și deschiderea contului de companie
    În urma înregistrării companiei la Registrul Comerțului, clientul urmează pașii pentru deschiderea unui cont de companie. Contul cumulat este închis și capitalul este transferat într-un cont de plăți nou deschis. 

Cât costã?

Verificați taxele pentru deschiderea unui cont de capital inițialaici.

De ce să alegi Paysera?

Economisește timp și bani
Cu serviciile noastre digitale, nu trebuie să pierdeți timpul așteptând la cozi. Echipa noastră de Suport pentru clienți este disponibilă de la 9:00 la 17:30. în zilele lucrătoare. Ne puteți contacta prin telefon sau e-mail. Cu taxele competitive scăzute ale Paysera pentru deschiderea unui cont de capital inițial, economisiți și bani.

📁 Obțineți suport deplin pentru pregătirea documentelor
Echipa noastră vă va sprijini cu pregătirea documentelor solicitate. După ce solicitați serviciul prin e-mail, vă vom trimite informații despre documentele necesare pe care trebuie să le furnizați.

💻 Aveți online informații detaliate pentru fiecare etapă a procedurii
Puteți solicita serviciul exclusiv online. Nu trebuie să pierdeți timp așteptând la cozi și puteți primi online informații despre progresul procedurii.

#

Ce ar trebui să știți despre contul de companie Paysera?

Puteți deschide un cont de companie Paysera gratuit și fără alte taxe lunare. Puteti beneficia de cont multivalută cu IBAN în BGN, EUR, RON și HUF. Și puteți trimite și primi bani în peste 25 de valute.

Obțineți un serviciu tranzacțional complet – de la transferuri internaționale rapide de bani cu rate bune până la schimb valutar și plăți pentru plata taxelor și impozitelor. Gestionați-vă banii prin servicii bancare online sau mobile în orice moment, oriunde v-ați afla. Dacă este necesar, puteți genera extrase de cont detaliate, precum și rapoarte de tranzacție. În plus, aveți opțiunea de a activa notificările pentru transferurile de intrare sau de ieșire prin e-mail sau SMS.

Paysera este mult mai mult decât un sistem de plată online. Este o alternativă modernă, convenabilă și rentabilă la serviciile de plată tradiționale.

Deschideți-vă contul multivalută cu IBAN-uri în mai multe valute GRATUIT!