Të gjitha blogjet

E RE! Paysera lanson faqen e statusin të sistemeve

#
Një nga rezolutat e Vitit të Ri të Paysera për vitin 2022 është komunikimi më i mirë me klientët tanë. Duke punuar për të përmbushur premtimin- ne prezantojmë Faqja e statusit të Paysera.

Çfarë mund të shoh në faqen e statusit të Paysera?

Faqja Statusi Paysera është e dobishme si për klientët privatë ashtu edhe për mbajtësit e llogarive të biznesit, veçanërisht ata që përdorin shërbimin e portës së pagesave Paysera Checkout.

Në faqen tonë të re të statusit mund të shihni:

  • nëse të gjitha shërbimet tona funksionojnë normalisht;
  • nëse ka ndonjë gabim të palës së tretë që mund të ndikojë në shërbimet tona (për shembull, nëse lëshuesi i kartelës sonë ka probleme, Visa mund të mos funksionojë siç duhet, një bankë tjetër po përjeton probleme dhe është e mundur që njerëzit që blejnë në dyqanet elektronike nuk do të jenë në gjendje të paguaj nëpërmjet asaj banke, etj.);
  • çdo punë mirëmbajtjeje të planifikuar që mund të ndikojë në shërbimet tona në të ardhmen e afërt;
  • historia e incidenteve të mëparshme.

Kontrolloni statusin e Paysera në çdo kohë

Nuk ka nevojë të telefononi mbështetjen e klientit sa herë që përballeni me një problem – mund të kontrolloni statusin e Paysera në çdo kohë, në internet, për të parë nëse problemi juaj tashmë është i njohur.

Ne ju rekomandojmë të kontrolloni faqen e statusit të Paysera në faqerujtësin tuaj për qasje të shpejtë dhe të lehtë.

Ju gjithashtu mund të na ndiqni në rrjetet tona sociale për të marrë lajmet dhe përditësimet më të fundit rreth shërbimeve tona: Facebook, LinkedIn, Twitter.