Paysera Blog

Nga produktet dhe shërbimet e sapo lansuara, te lajmet e ndërmarrjeve dhe prapa skenave të Fintech-it më të madh Lituanez.

Nuk e përdorni llogarinë tuaj Paysera? Kështu mbyllet

Na vjen keq që po mbyllni llogarinë. Por nëse duhet – kjo është mënyra se si mund ta mbyllni llogarinë tuaj Paysera dhe veprimet që duhet të ndërmerrni para kësaj.

#

Aplikacioni Paysera është tani në Apple Watch!

Krishtlindjet erdhën herët këtë vit për përdoruesit e aplikacionit Paysera në iOS - ne po e mbyllim vitin 2021 me një veçori të shumëpritur – aplikacionin Paysera për Apple Watch. Kontrolloni bilancin tuaj dhe transaksionet më të fundit drejt e në dore në çdo kohë.

#

Si të merrni kartelën Paysera Visa? Të gjitha pyetjet!

Paysera është krenare që u siguron klientëve të saj kartela debiti që janë pa kontakt, të pajtueshme me Google Pay dhe Apple Pay, dhe mund të përdoret në të gjithë botën. Në këtë postim në blog, ne do të shpjegojmë se si ta merrni Paysera Visa kartelën, dhe përgjigjuni disa prej pyetjeve më të zakonshme në lidhje me të.

#

Si të kurseni para në shkëmbimin e monedhës në internet? 

Për shumë njerëz, ideja e shkëmbimit të monedhës shoqërohet me humbje, tarifa dhe të shohësh një normë shumë më të mirë është tepër vonë. Por nuk ka pse të jetë kështu! Shkëmbimi i monedhës në internet mund t'ju kursejë kohë dhe para. Le të hedhim një vështrim në atë qëPaysera ka për të ofruar. 

#

Paysera konfirmon udhëtimet e punës në Meksikë dhe Cape Verde!

Pas një pushimi të gjatë nga udhëtimet, Paysera konfirmon destinacionet e saj të ardhshme të udhëtimeve të punës për 2021 - dhjetëra punonjës tanë tanë së shpejti do të shkojnë në punë dhe do të udhëtojnë në Meksikë dhe Cape Verde. Bashkohuni me ekipin Paysera dhe bëhuni pjesë e udhëtimeve të ardhshme!

#

A është e sigurt të paguani në internet përmes bankës tuaj?

Shumë prej nesh kanë qenë në situatën kur ju filloni të kontrolloni në xhepat tuaj dhe të keni frikë se kartela juaj e pagesës do të humbet ose vidhet. Rastet kur mashtruesit blejnë diçka në internet ose në dyqane fizike duke përdorur kartela të vjedhura ose detaje të kartelës janë të rralla, por jo të pamundura. Megjithatë, bankimi në internet duket se është një nga mënyrat më të sigurta për të paguar blerjet tuaja në dyqanet elektronike. Të gjitha detajet e hyrjes janë në kokën tuaj dhe shpesh kërkon konfirmime shtesë të marra përmes SMS ose aplikacioneve të gjenerimit të kodit.

#

Tani mund të shtoni kartelën Paysera Visa në Google Pay përmes aplikacionit Paysera

Pagesat me mobil së shpejti do të jenë norma absolute për shumicën e klientëve të Paysera. Tani e tutje, ju mund të shtoni kartelën tuaj Paysera Visa në Google Pay nga aplikacioni Paysera, madje pa pasur aplikacionin Google Pay.

#

Paysera PIS: tani e tutje blerësit në internet mund të paguajnë përmes N26

Lajm i shkëlqyeshëm për tregtarët që përdorin Shërbimin e Fillimit të Pagesave, Paysera për të procesuar pagesa në internet në dyqanet e tyre elektronike - tani e tutje blerësit tuaj do të jenë në gjendje të paguajnë përmes N26. Kjo vjen vetëm disa muaj pasi Paysera përfundoi integrimin me një tjetër fintech të njohur - Revolut. 

#

Çfarë është Bankimi i Hapur, PSD2 dhe Shërbimi i Inicimit të Pagesave?

Bankimi i hapur është një sistem që lejon shkëmbimin e informacionit financiar të nevojshëm për zhvillimin e produkteve dhe shërbimeve financiare. Një produkt i tillë i bazuar në bankë të hapur është Shërbimi i Inicimit të Pagesave, e cila u lejon klientëve të paguajnë në internet në një mënyrë të përshtatshme dhe të shpejtë - dhe që tregtarët të pranojnë pagesa të tilla pa tarifa të vendosura nga banka. E gjithë kjo mund të bëhet përmes një procesori pagese të një pale të tretë, për shembull, Paysera.

#

Pashkët në zyrat e Paysera në të gjithë botën: Nga Bullgaria në Lituani në Filipine!

Më shumë se një e treta e botës po përgatitet për pushimin e shumëpritur të Pashkëve, dhe kështu jemi edhe ne në zyrat e Paysera në të gjithë botën! Ekipi Paysera është një përzierje e larmishme e njerëzve nga vende të ndryshme, fe dhe kultura. Ne i pyetëm përfaqësuesit e tyre nëse ata e festojnë Pashkën, dhe nëse e festojnë, çfarë është ajo që e bën këtë festë kaq të veçantë. Fatkeqësisht, shumë tradita do të pengohen nga karantinat e vazhdueshme në vende të ndryshme, megjithatë - fryma e festës mbetet.

#

Paysera u mundëson dyqaneve elektronike të pranojnë pagesa përmes Revolut 

Tani e tutje, dyqanet elektronike që përdorinshërbimin e fillimit të pagesës së Paysera për të përpunuar pagesa në internet do t'u ofrojë klientëve të tyre që të paguajnë për mallra ose shërbime përmes Revolut. 

#

Paysera në Shqipëri siguron licencën për lëshimin e parave elektronike!

Banka Qendrore e Shqipërisë i ka dhënë licencën e institucionit për lëshimin e parave elektronike (EMI) Paysera Shqipërisë, duke e bërë atë vendin e tretë në Rrjetin e Paysera që posedon licencë. Licencat tjera aktualisht mbahen nga Paysera Lituania dhe Paysera Kosova.

#

Aplikacioni Paysera tani është i disponueshëm edhe në Huawei

Lajm i mirë për përdoruesit e telefonit Huawei - aplikacioni Paysera mund të shkarkohet nga Huawei dhe përdoret për menaxhim më të mirë ditor të financave.

#

Karakteristikat më të rëndësishme të aplikacionit Paysera në 2021 - si të mos humbasësh asnjë gjë

Cilat veçoritë e fundit të aplikacionit Paysera nga viti 2020 po përfitoni? Dhe cilat janë ato që më së shumti po i pritni të ju njoftojm në vitin 2021? Kemi diçka për të gjithë!

#

Ide për dhurata të korporatave: Pse të dhuroni metale të çmuara për festa?

Ende kërkoni ide korporative për dhurata festive apo ditën e shefit? Frymëzohuni rreth produktit ose shërbimit tuaj? Këtë vit Paysera ishte e gjitha rreth metaleve të çmuara. Dhuratat tona për partnerët tanë flasin gjithashtu për këtë.

#

Çfarë është inflacioni dhe si të mbroni paratë tuaja?

Inflacioni po ndodh vazhdimisht. Rritja e çmimeve të mallrave dhe ulja e fuqisë blerëse të parave i shtyjnë kompanitë dhe njerëzit të kërkojnë mënyra të ndryshme për të mbrojtur paratë nga humbja e vlerës. Ndërsa disa investojnë, të tjerët kërkojnë alternativa më të sigurta.

#

Pse bllokohet ose kufizohet llogaria Paysera?

Ka shumë arsye pse llogaria juaj Paysera mund të bllokohet ose kufizohet. Këtu do të përpiqemi të përgjigjemi pse, kur dhe si.

#

Tani mund të shtoni kartelën Paysera Visa në Google Pay përmes aplikacionit Paysera

Pagesat me mobil së shpejti do të jenë norma absolute për shumicën e klientëve të Paysera. Tani e tutje, ju mund të shtoni kartelën tuaj Paysera Visa në Google Pay nga aplikacioni Paysera, madje pa pasur aplikacionin Google Pay. 

Ky zhvillim do t'u mundësojë mijëra përdoruesve të paguajnë me asgjë tjetër përveç telefonave të tyre në miliona vende në të gjithë botën.

#

Le të ketë ngjyra!

Lajmet e para të Vitit të Ri janë këtu! Ne jemi të gatshëm të prezantojmë modelin e ri të kartelave për pagesa me ngjyra të ndryshme. A nuk keni ende një kartelë për pagesa Paysera? Porositni një dhe zgjidhni ngjyrën që ju pëlqen më shumë.

#

Apple Pay tani e mbështet kartelën Visa të Paysera!

Lajme të mira për përdoruesit e Apple - kartelat Paysera Visa tani janë në përputhje me Apple Pay. Për një kohë të gjatë, ajo ishte një nga kërkesat më të zakonshme nga klientët tanë, dhe ne nuk mund ta injoronim atë. Për ata që tashmë dinë çfarë të bëjnë - ndoshta titulli ishte i mjaftueshëm për të filluar. Për të tjerët - vazhdoni të lexoni. 

#

Çfarë është IBAN dhe si ta gjesh atë?

IBAN është një nga numrat më të përdorur në sektorin bankar. Pavarësisht nëse doni të dërgoni para ose t'i merrni ato - me siguri do të përdorni një IBAN. Sidoqoftë, a e dini se çfarë është IBAN?

#

Çfarë është pagesa SEPA? Dallimi ndërmjet SEPA dhe SEPA Instant

Në gjuhën e përditshme dhe kur flasim me klientët, ne shpjegojmë pagesën SEPA si një transfer të rregullt të euros, dhe SEPA Instant - si një transfer urgjent të euros. Por me të vërtetë, çfarë është një pagesë SEPA? Dhe si ndryshon nga SEPA Instant?

#

Paysera zgjerohet në Kosovë: pse është e rëndësishme të trajtojmë tregjet në zhvillim? 

Në fillim të kësaj vere kemi njoftuar disa lajme të mira - Paysera Kosova siguroi licencën e parë të Institucionit të Parave Elektronike (EMI) në Kosovë. I bie gati 10 vjet pasi e njëjta gjë ndodhi në Lituani, duke e vendosur Lituaninë në hartën botërore fintech dhe duke rritur tregtinë e saj elektronike përmes mbledhjes së parave në internet të lehtë dhe të lirë. Që atëherë rrjeti i pagesave elektronike Paysera gjithashtu u vendosë në Estoni, Letoni, Bullgari dhe Rumani, duke shpresuar të përsërisin historinë e saj të suksesit në këto tregje në zhvillim.