Të gjitha kategoritë

Si të ndryshoni limitet e llogarisë në Paysera?

Change your account limits on your Paysera account with just a few clicks
Po kërkoni të bëni transaksione të mëdha apo thjesht t'i jepni vetes më shumë fleksibilitet financiar? Ndryshimi i limiteve të llogarisë tuaj në Paysera është më i lehtë se sa mendoni, pavarësisht nëse jeni klient privat apo klient biznesi.

Ndryshimi i limiteve të llogarisë Paysera përmes aplikacionit

Ja çfarë duhet të dini fillimisht: procesi i ndryshimit të limiteve të llogarisë përmes aplikacionit është saktësisht i njëjtë si për klientët privatë ashtu edhe për klientët e biznesit. Dallimi i vetëm është se klientët tanë të biznesit duhet vetëm të përdorin llogaritë e tyre të biznesit për të bërë këto ndryshime. Nuk mund të ishte më e lehtë!

Ndiqni udhëzimet hap pas hapi:

 1. Kyçu në aplikacionin Paysera.
 2. Kliko te 'Llogaria e pagesës' e vendosur në qendër në krye të faqes.
 3. Zgjidhni 'Cilësimet e llogarisë'.
 4. Zgjidhni llogarinë të cilës dëshironi t’ia rregulloni limitet.
 5. Kliko 'Limitet e mia.'
 6. Vendosni limitet tuaja të preferuara ditore, mujore ose vjetore dhe kliko 'Ruaj.'

Ndryshimi i limiteve të llogarisë Paysera përmes e-banking

Njëjtë si me aplikacion, procesi i ndryshimit të limiteve të llogarisë është identik si për klientët privatë ashtu edhe për ata të biznesit kur përdorin e-banking.

Ja si mund ta bëni:

 1. Kyçu nëllogarinë tuaj Paysera përmes shfletuesit tuaj.
 2. Zgjidhni 'Cilësimet.'
 3. Zgjidhni 'Limitet, të drejtat, lejet.'
 4. Klikoni në 'Të drejtat dhe limitet e transfereve' më poshtë.
 5. Nën tabelën e limiteve të transfereve, klikoni 'Ndrysho limitet.'
 6. Vendosni limitet e reja sipas preferencave tuaja dhe ruani ndryshimet.

Mbani në mend se nevojitet kohë për ndryshimet

Kini parasysh se do të duhen 12 orë që limitet e reja të hyjnë në fuqi pas ruajtjes së ndryshimeve. Kjo është bërë për qëllime sigurie.

Megjithatë, nëse preferoni të hiqni kufizimin e sigurisë prej 12 orësh, ju keni mundësinë të na kontaktoni me telefon.. Nëse vendosni ta bëni këtë, mos harroni të përdorni numrin e telefonit të regjistruar në llogarinë tuaj kur na kontaktoni.