Një aplikacion - mundësi të pafundme

Duke përfshirë një gamë të gjerë shërbimesh, aplikacioni Paysera i ofron të gjitha nën një çati. Bëhuni përdorues ose merrni biznesin tuaj në dorë për të arritur miliona klientë të rinj!

#

📲 Për t'u bërë klient Paysera, duhet të shkarkoni aplikacionin mobil dhe të krijoni një llogari.

ℹ️ Pasi të krijoni një llogari, do t'ju duhet të plotësoni pyetësorin Njih klientin tënd. Çfarë është pyetësori KYC dhe si ta plotësoni atë?

📞 Nëse keni pyetje, ju lutemi kontaktoni Mbështetjen tonë të Klientit. Detajet për kontakt> 

✅ Na ndiqni në rrjetet sociale për të marrë së pari lajmet më të rëndësishme.

#
  • Hapni një llogari falas për disa minuta
  • Këmbeni valuta në kursin më të mirë
  • Menaxhoni llogarinë përshtatshëm përmes telefonit celular
  • Transferoni para në më shumë se 180vende përreth botës
  • Kryeni menjëherë (SEPA instant) transfere brenda sekondave,24/7/365
#

Paguani me vetëm një klik!

Gëzoni të gjitha përfitimet e kartelës suaj Paysera Visa kur e përdorni atë me Apple Pay, Google Pay, ose Samsung Pay. Është mënyrë e shpejtë, lehtë, sigurt dhe private për të paguar dhe është gjithmonë me ju.

#
#
#

Pranoni pagesa nga klientët tuaj! 

13 000+ tregtarë e përdorin Paysera për të procesuar pagesat në dyqanet e tyre elektronike ose bizneset në internet. E lehtë për t'u integruar plugins për 20+ platforma sigurohen dhe mirëmbahen nga ne - kështu që nuk keni pse të shqetësoheni! 

Shikoni shërbimin e inicimit të pagesave Paysera për përpunim edhe më të përshtatshëm dhe të përballueshëm të pagesave që përdoret nga shumica e klientëve tanë të biznesit. 

#

Biletat Paysera - një sistem vetë-shërbimi në internet i biletave si për festivale të mëdha ashtu edhe për ngjarje apo seminare private.

Shpërndani biletat për ngjarjet FALAS, krijoni dhe menaxhoni vetë ngjarjet dhe ofroni klientëve tuaj mundësinë të paguajnë shpejt dhe me lehtësi pa tarifa shtesë!

#
  • Më shumë se 55 vende për pagesa përmes operatorëve mobil
  • Pagesa të pjesërishme me SMS për shuma deri në  EUR
  • Të gjitha të ardhurat në çdo valutë të mbështetur nga Paysera – në llogarinë
  • Varg i gjerë i normave të SMS.

Siguria e nivelit më të lartëSiguria është përparësia më e lartë për Paysera. Ne gjithmonë përpiqemi të përdorim softuerin, teknologjitë dhe sistemet e monitorimit që plotësojnë standardet më të larta, duke siguruar kështu mbrojtjen e parave, të dhënave dhe transfereve tuaja - 24/7.