MisioniSigurimi i shërbimeve më të volitshme të pagesave për çmime të arsyeshme dhe nëpërmjet të gjitha teknologjive.

VizioniRealizimi i një super aplikacioni në industrinë financiare në nivel global.

CEO
 #
Kryeshef Ekzekutiv i Paysera Kosova, Bashkim Zeqiri
Njëzet vjet përvojë si ekzekutiv i lartë dhe me përvojë në fushën e zbatimit të ligjit si Shef i Hetimeve Financiare në Policinë e Kosovës, në fushën rregullatore si Zëvendës Drejtor i Njësisë së Inteligjencës Financiare, dhe në sektorin bankar si Shef i Departamentit të Pajtueshmërisë Bankare. Kohët e fundit ai ka qenë i angazhuar në projekte të ndryshme biznesi si sipërmarrës. Mban titullin Master në Studimet e Sigurisë.
Më shumë informacione në: Linkedin

Aksionerët e Kompanisë#
Bashkim Zeqiri
#
Valon Budima

Historia me pak fjalë# # Nga viti 2023 e gjithë energjia elektrike që furnizon Paysera LT prodhohet ekskluzivisht nga impiantet e erës dhe diellore.
# # Ne ofrojmë transfere me para në degët PrivatBank.
# # Ne prezantojmë kartelat e pagesave me dizajn të ri.
# # Ne prezantojmë logot e reja Paysera dhe Paysera Tickets.
2021
# # Shërbimi i inicimit të pagesës tashmë është i disponueshëm në Rumani
2021
# # Mbërritën dollapët e parë Paysera.
2021
# # Statusi i sistemeve Paysera mund të kontrollohet në mënyrë të pavarur (Faqja e Statusit).
2021
# # Aplikacioni Paysera është i disponueshëm në Apple Watch.
2020
# # Ekipi ynë i profesionistëve të AML është dyfishuar.
2020
# # Ne kemi filluar tregtimin e arit përmes aplikacionit Paysera.
2020
# # Ne përdorim zgjidhje inteligjence artificiale për identifikimin e klientit.
2020
# # Jemi bërë ofrues zyrtar i pagesave në Shopify.
2020
# # Kompanisë Paysera në Kosovë i është dhënë licenca e institucionit për para elektronike.
2019
# # Ekipi i Paysera mirëpret punëtorin e 200-të.
2019
# # Pagesat përmes Google Pay dhe Samsung Pay kanë filluar.
2019
# # Kemi blerë një zyre në Vilius.
2019
# # Partnerët tanë në Rumani kanë lansuar aktivitetin e tyre.
2019
# # Licenca jonë plotësohet me të drejtën për të siguruar shërbimin e informacionit të llogarisë (AIS).
2019
# # Hapem degën në Estoni.
2018
# # Jemi bashkuar me sistemin e pagesave SEPA.
2018
# # Licenca jonë kompletohet me licencën e shërbimit të inicimit të pagesës.
2018
# # Aplikacioni mobil u ridizajnua
2017
# # Morëm çertifikatën e sigurisë PCI DSS.
2017
# # Lansuam një projekt krejt të ri - MainIBAN
2017
# # Filluam lëshimin e kartelave për pagesa të ridizenjuara Visa pa kontakt (NFC).
2017
# # Paysera tiketat ka pranuar "Zgjidhjen e vitit për tregtim" çmimi dhe shpërblimi i vitit 2017".
2017
# # Kemi lëshuar shërbimin e inicimit pagesave (PIS).
2017
# # Punonjësi i 100 të u bashkua ekipit tonë.
2016
# # Së bashku me partnerët tanë ne kemi filluar aktivitetin tonë në Bullgari.
2016
# # Emri i kompanisë tonë është ndryshuar në "Paysera LT".
2016
# # Filluam të ofrojmë llogari IBAN për klientët.
2015
# # Kemi prezantuar sistemin e shpërndarjes së biletave Biletat Paysera .
2015
# # Filluam të lëshonim kartelë të debitit Paysera Visa.
2014
# # Një zyrë në Kaunas hapet me 3 punonjës që punojnë.
2014
# # Emri i projektit ndryshohet nga www.mokejimai.lt në www.paysera.lt.
2014
# # Aplikacioni ynë mobil u lëshua.
2014
# # Një zyrë në Alytus hapet me 5 punonjës që punojnë.
2013
# # Kompania jonë po rritet dhe tashmë numëron 50 punonjës.
2013
# # Filluam aktivitetin tonë në Letoni.
2012
# # Ne jemi të autorizuar si institucion i licencuar i parave elektronike nga Banka e Lituanisë.
2011
# # Ne morrëm licencën e institucionit të pagesës nga Banka e Lituanisë
2008
# # Emri i kompanisë ndryshohet në "EVP International".
2006
# # Po nisim projektin tonë të ri në mbledhjen e pagesave www.mokejimai.lt.
2004
# # Kompania hapet me emrin "Elektroniniai verslo projektai" (Projektet e biznesit elektronik), me 3 punonjësit e saj të parë. Ai menaxhon projektin www.gdmd.lt.

Partneriteti me institucionet arsimore#
#
#
#

Shoqatat dhe organizatat#
#
#

Si rritemi ne?Të hyrat tona:
#
Ne ofrojmë shërbime në më shumë se 100 vende. Mbi 500 punonjës të zellshëm dhe të talentuar punojnë në kompaninë tonë. Kjo është gjithçka për pothuajse 550 000 klientë që kemi.


Në vitin 2023, klientët tonë kanë kryer
më shumë se 9,7 mln transfere
20+ valuta të ndryshme.

Shuma totale e transfereve u tejkalua EUR 11,2 bn.