#

Super aplikacioni Paysera

Një llogari, shumë mundësi!

Duke përfshirë një gamë të gjerë shërbimesh, aplikacioni Paysera i ofron të gjitha nën një ombrellë. Hapni llogari dhe menaxhoni biznesin tuaj për të arritur klientë të rinjë!

Për përdorues

Menaxhoni financat tuaja si profesionist

 Hapja e llogarisë minuta

 IBAN Evropian falas (në Lituani, Bullgari, dhe Romania)

 Norma të favorshme për konvertime

 Transfere lokale dhe ndërkombëtare

 Kartela Visa e përputhshëm me Apple Pay dhe Google Pay

 Paysera Tickets – bileta për ngjarje

 Pagesa të përseritura

 Ndani faturën dhe kërkoni veçoritë e parave

 Llogari të përbashkëta

 Llogari për kursime

 Donacione për bamirësi

 Dyqane online dhe 'cashback'

 Ofrues të shërbimit të kredisë

 Kyçuni në Ofruesit e shërbimeve publike lituaneze

 mbështetje 24/7

 Së shpejti: Kartela virtuale

Për kompani

Ne mund ta integrojmë shërbimin tuaj në aplikacion!

A po ofroni një shërbim unik nga i cili mund të përfitojnë përdoruesit tanë? Përfshihuni në super aplikacionin Paysera dhe zhbllokoni mundësi të reja për biznesin tuaj!

 1m+ shkarkues të aplikacionit Paysera

 Të gjithë përdoruesit të regjistruar, verifikuar dhe identifikuar.

 Klientët mund të paguajnë menjëherë direkt nga llogaria e tyre – pa tarifa për përpunimin e kartelës së kreditit.

 Tregje të ndryshme të disponueshme: Lituania, Letonia, Bullgaria, Rumania, Shqipëria, Kosova, Zvicra dhe më shumë.

 Siguria e nivelit më të lartë

 Dizajni dhe integrimi i aplikacioneve të bëra nga ne, API mbështetëse – nga ju.

 Në varësi të shërbimeve, ai mund të jetë plotësisht ose pjesërisht me etiketë të bardhë..

#
#

Rreth Paysera

Paysera është një ofrues shërbimesh financiare ndërkombëtare që operon në treg për 17+ vjet.

Lidernë procesimin e pagesave në Balltik, duke ndihmuar mbi 13,000 dyqane elektronike të pranojnë pagesa online dhe duke ofruar shërbime të tjera për t'i ndihmuar ata të rriten – Shërbimi i dorëzimit, Dollapët, etj.

Përveç aplikacionit, Paysera ka gjithashtu versioni në internet i bankingut të tyre online, Paysera Tickets platforma e vetë-shërbimit të biletave dhe më shumë.

Le të lidhemi: