Europe (48)

 • Ireland
 • Albania *
 • Andorra
 • Austria
 • Belarus
 • Belgium
 • Bosnia & Herzegovina
 • Bulgaria
 • Czechia
 • Denmark
 • United Kingdom
 • Estonia
 • Greece
 • Georgia
 • Iceland
 • Spain
 • Italy
 • Montenegro
 • Cyprus
 • Kosovo
 • Croatia
 • Latvia
 • Poland
 • Liechtenstein
 • Lithuania
 • Luxembourg
 • North Macedonia
 • Malta
 • Moldova
 • Monaco
 • Norway
 • Netherlands
 • Portugal
 • France
 • Romania
 • Russia
 • San Marino
 • Serbia
 • Slovakia
 • Slovenia
 • Finland
 • Sweden
 • Switzerland
 • Turkey *
 • Ukraine
 • Vatican City
 • Hungary
 • Germany

Azia dhe Oqeania (52)

 • American Samoa **
 • Armenia
 • Australia
 • Azerbaijan
 • Bahrain
 • Bangladesh
 • Brunei
 • Bhutan
 • Fiji
 • Philippines
 • Guam **
 • Hong Kong SAR China
 • India
 • Indonesia *
 • Israel
 • Japan
 • Jordan
 • United Arab Emirates
 • Cambodia *
 • Qatar
 • Kazakhstan
 • China
 • Kyrgyzstan
 • Kiribati
 • Kuwait *
 • Laos
 • Malaysia
 • Maldives
 • Marshall Islands
 • Micronesia
 • Mongolia
 • New Zealand
 • Nauru
 • Nepal
 • Oman
 • Palau
 • Palestinian Territories
 • Pakistan **
 • Papua New Guinea *
 • South Korea
 • Solomon Islands
 • Samoa **
 • Saudi Arabia **
 • Singapore
 • Sri Lanka
 • Tajikistan *
 • Thailand
 • Taiwan
 • Turkmenistan
 • Tuvalu
 • Uzbekistan
 • Vanuatu **
 • Vietnam

Afrika (41)

 • Algeria *
 • Angola *
 • Benin
 • Botswana **
 • Burkina Faso
 • Burundi
 • Chad
 • Côte d’Ivoire
 • Djibouti
 • Egypt
 • Eswatini
 • Ethiopia
 • Gabon
 • Gambia
 • Ghana **
 • Cameroon
 • Kenya
 • Cameroon
 • Congo - Brazzaville
 • Congo - Kinshasa
 • Lesotho
 • Liberia *
 • Madagascar
 • Malawi
 • Mali
 • Morocco
 • Mauritius
 • Mozambique
 • Namibia *
 • Nigeria **
 • Niger
 • South Africa
 • Equatorial Guinea
 • Rwanda
 • Senegal
 • Sierra Leone
 • Tanzania
 • Togo
 • Tunisia
 • Uganda **
 • Zambia

Americas (33)

 • Antigua & Barbuda
 • Argentina *
 • Bahamas **
 • Barbados
 • Belize
 • Bolivia
 • Brazil
 • Chile
 • Dominica
 • Dominican Republic
 • Ecuador *
 • Guyana
 • Grenada
 • Guatemala
 • Haiti
 • Honduras
 • Jamaica
 • United States
 • Canada
 • Colombia
 • Costa Rica
 • Mexico
 • U.S. Virgin Islands **
 • Nicaragua *
 • Panama **
 • Paraguay
 • Peru
 • Puerto Rico **
 • El Salvador
 • St. Kitts & Nevis
 • St. Lucia
 • St. Vincent & Grenadines
 • Suriname
 • Trinidad & Tobago **
 • Uruguay
 • Venezuela


*Vendet e caktuara me identifikimin e klientëve dhe monitorimin e marrëdhënieve të biznesit.

**Regjistrimi në këto vende është me aftësi të kufizuara përkohësisht për shkak të kufizimeve teknike dhe ligjore.

Vendet, bashkëpunimi me të cilat është i ndaluar dhe transferimet për të cilat nuk kryhen: Irani, Republika Popullore Demokratike e Koresë, Iraku, Kuba, Siria, Jemeni, Libia, Myanmar, Sudani, Sudani i Jugut, Afganistani, Republika Qendrore e Afrikës, Eritrea, Guinea, etj. Guinea-Bissau, Liban, Somali, Zimbabve.