Paysera Biletat

Bileta online për ngjarje
Paysera Biletat është një sistem vetë-shërbimi i biletave në internet për festivalet kryesore,  festa private dhe kurse trajnimi. Shpërndani falas biletat për ngjarjet falas, krijoni dhe menaxhoni vetë ngjarjet dhe siguroni klientëve tuaj një mënyrë të shpejtë dhe të përshtatshme për të paguar pa asnjë tarifë shtesë!
#

Klientët tanë

#

Falas për ngjarje falas! 

Nëse shpërndani bileta për një ngjarje falas, mund të përdorni edhe sistemin tonë të vetë-shërbimit plotësisht pa pagesë. 

#

Fleksibilitet në menaxhimin e ngjarjeve

Krijoni, menaxhoni dhe modifikoni vetë ngjarjen tuaj, kurdo që dëshironi. Shtoni lloje të reja biletash, ndryshoni çmimet dhe aktivizoni kodet e zbritjes.

#

Pagesa në kohë reale

Pagesat për biletat e blera kreditohen në llogarinë tuaj Paysera në kohë reale. Merrni paratë tuaja sapo blerësi të blejë biletat për ngjarjen.

#

Integrimi në faqen tuaj të internetit

Integrim i shpejtë dhe i lehtë i përzgjedhjes së biletave të ngjarjes tuaj në faqen tuaj të internetit.

#

Detajet e kontaktit të blerësve

Mundësia për të regjistruar blerësit, për të mbledhur detajet e tyre të kontaktit dhe për t'i përdorur ato për qëllime marketingu.

#

Çmime konkurruese

Meqenëse ne përdorim mjetin tonë për të përpunuar pagesat, ne jemi në gjendje t'ju ofrojmë një çmim veçanërisht të mirë, ndërsa klientët tuaj mund të shmangin tarifat shtesë. 

#

Bileta sezoni

Për aktivitete sportive dhe edukative, gara, trajnime dhe më shumë! 
A organizoni aktivitete në baza të rregullta? Apo shisni bileta për sezonin sportiv? Përdorni veçorinë e biletave të sezonit Paysera Tickets për të shitur bileta për një sërë ngjarjesh me një lëvizje.

Ngjarjet në grupe 

Një link për të gjitha ngjarjet tuaja 

Gruponi shumë ngjarje së bashku dhe promovoni të gjitha duke ndarë vetëm një link. 

Grupimi i ngjarjeve së bashku është një mënyrë e shkëlqyeshme për t'u treguar klientëve disa data dhe vende të ndryshme ngjarjesh ose thjesht ngjarje të ngjashme ose të lidhura në një vend. 

#
#

Opsionet e zgjedhjes së karrigeve

Klientët tuaj do të jenë në gjendje të zgjedhin vendet që ata preferojnë dhe ju do të mund të vendosni çmime të ndryshme për ato vende.

Dhe përfitime të tjera për organizatorët!

 • Kontrolloni biletat tuaja në mënyrë të përshtatshme dhe pa pagesë përmes aplikacionit mobil. 
 • Dhe shumë metoda të pagesave - me kartelë, nëpërmjet bankingut online (SEB, Swedbank, Luminor, Revolut, etj.), dhe nëpërmjet sistemeve ndërkombëtare të pagesave (Trustly). 
 • Funksionaliteti i zbritjes – krijoni kode zbritje, shpallni promovime dhe zbritje për studentët ose blerësit për herë të parë, etj. 
 • Qasuni dhe përdorni paratë për biletat menjëherë. 
#

Tarifat

Për mbledhjen e pagesave, Paysera Tickets përdor Paysera Checkout, një mjet për mbledhjen e pagesave që jo vetëm i lejon tregtarët të pranoni pagesat në një mënyrë të përshtatshme për klientët, por edhe për të shijuar tarifa atraktive që bazohen në numrin e biletave të shitura. Kjo do të thotë që ju nuk keni nevojë të paguani një tarifë fikse, e cila është veçanërisht e përshtatshme nëse shisni një numër të vogël biletash. 

Si të krijoni një ngjarje falas? 

 1. Shkoni tektickets.paysera.com, zgjidhni Menaxho ngjarjet dhe identifikohuni (nëpërmjet llogarisë suaj në Facebook, Google ose Paysera)..

 2. Jepni informacione për ngjarjen. 

 3. Shikoni parametrat shtesë dhe ruani ngjarjen. 

Si të krijoni një ngjarje me pagesë?

 1. Nëse nuk keni ende një llogari Paysera, hapeni shpejt dhe pa pagesë.Regjistrohuni > 

  ▶️ Si të hapni një llogari Paysera

 2. Krijoni një projekt për mbledhjen e pagesave.&

  ▶️Si të filloni mbledhjen e pagesave?

 3. Shkoni tektickets.paysera.com, zgjidhni Menaxho ngjarjet dhe identifikohuni (nëpërmjet llogarisë suaj në Facebook, Google ose Paysera)). 

 4. Jepni informacione për ngjarjen. 

 5. Shikoni parametrat shtesë dhe ruani ngjarjen.

Pyetjet e bëra më shpesh 

Për të shpërndarë biletat me pagesë nëpërmjet sistemit të vetëshërbimit të Paysera Tickets, do t'ju duhet të hapni një llogari Paysera dhe të konfiguroni një projekt të mbledhjes së pagesave. 

Hapi 1 – Hapni një llogari Paysera 
Shikoni videon tonë udhëzuese

Hapi 2 – Krijoni një projekt të mbledhjes së pagesave 
Shikoni videon tonë udhëzuese

Shpërndarja e biletave për ngjarje falas është plotësisht falas. 

Ju mund të kontrolloni tarifat për ngjarjet me pagesë këtu. Përqindja bazohet vetëm në sasinë e biletave të shitura.

Po, me Paysera Tickets mund të shtoni një plan ndenjëse për vendin tuaj dhe të vendosni çmime të ndryshme për vende të ndryshme. 

Në faqen Paysera Tickets, klientët mund të paguajnë për biletat e tyre jo vetëm nëpërmjet bankave të njohura, por edhe me kartel dhe sisteme pagesash ndërkombëtare, si Trustly. Kështu që ju mund të shesni bileta edhe në tregjet e huaja. 

Kur shisni bileta nëpërmjet Paysera Tickets, do të merrni dhe do të jeni në gjendje t'i përdorni menjëherë paratë nga shitja e biletave. 

Ju do të mund t'i shihni paratë tuaja në llogarinë tuaj Paysera, nga ku do të mund t'i transferoni, tërhiqni, t'i konvertoni në një monedhë tjetër, etj.

Nëse keni nevojë për ndihmë për të promovuar ngjarjen tuaj, ne mund ta shfaqim atë në kryeuebsajtin Paysera Ticketsose shpërndajeni në faqen tonërrjetet sociale.

Keni ndonjë pyetje? 

Ekipi ynë i mbështetjes së klientit është gati të ndihmojë!