Përfitimet dhe mundësitëShërbimi i vetë-shërbimit për krijimin e ngjarjeve

Krijoni, menaxhoni dhe redaktoni vetë ngjarjen tuaj në çdo kohë. Shtoni lloje të reja të biletave, ndryshoni çmimet dhe aktivizoni kodet e zbritjes.

Ngjarje të lira falas

Po organizoni një ngjarje të lirë? Përdorni sistemin e Paysera Biletave pa ndonjë pagesë.

Veçoria e zbritjes

Ngritni numrat tuaj të shitjes së biletave duke përdorur sistemin e avancuar të zbritjes. Publikoni promovime të ndryshme dhe analizoni efektivitetin e tyre.

Shumë metoda të pagesës

Biletat për ngjarjet mund të shiten tek klientët anembanë botës, të cilët mund të paguajnë përmes metoda pagesore të zakonshme dhe valuta.

Aplikacioni falas për kontrollimin e biletave

Biletat kontrollohen me çdo pajisje mobile me sistemin operativ Android duke përdorur falas Aplikimi i Biletave Paysera aplikacioni.

Çmimi më i ulët në treg

Zyrtarisht e publikuar pricing do të tejkalojë pritjet tuaja dhe do të tejkalojë ofertat e tjera në treg. Nuk ka tarifa shtesë për blerësin.

Të ardhura në kohë reale

Të ardhurat në llogarinë tuaj Paysera kreditohen në kohë reale. Menaxhoni paratë menjëherë, sapo blerësi të blejë bileta për ngjarjen tuaj.

Mbledhja e të dhënave shtesë nga blerësit

Ju do të dëshironi që jo vetëm të shitni bileta, por gjithashtu të mbledhni të dhëna shtesë për blerësin?
Vendosni një formular për blerësin për t'u plotësuar për çdo ngjarje veç e veç.

Widget biletash

Integrimi i shpejtë dhe i thjeshtë i shtojcën për zgjedhjen e biletave website .

Jeni duke organizuar një ngjarje të madhe jo standarde?Kontaktoni me Departamentin tonë të Shërbimit të Klientëve përmes telefonit 038600400
ose përmes emailit .