📲 Për t'u bërë një klienti i Paysera, duhet të shkarkoni aplikacionin celular tonë dhe të krijoni një llogari.

ℹ️ Pasi krijoni një llogari, nevojite të plotësoni pyetësorin Njihni Klientin Tuaj. Çfarë është pyetësori KYC dhe si plotësohet ai?

📞 Nëse keni pyetje, ju lutemi kontaktoni Shërbimin e Kujdesit ndaj Klientit. Detajet e kontaktit> 

✅ Na ndiqni në rrjetet sociale për të përfituar të parët lajmet më të rëndësishme.

#
 • Hapni pa pagesë një llogari në pak minuta
 • Këmbeni valuta në kursin më të mirë
 • Menaxhoni llogarinë përshtatshëm përmes telefonit celular
 • Transferoni para në më shumë se 180 vende rreth botës
 • Kryeni menjëherë (SEPA instant) transferta brenda sekondave,24/7/365
#

Paguaj vetëm me një prekje!

Shijoni të gjitha benefitet e kartës Paysera Visa tuaj gjatë përdorimit me Apple Pay, Google Pay, or Samsung Pay. Është mënyra e pagesës e shpejtë, e lehtë, e sigurtë dhe personale dhe e keni gjithmonë me vete.

#
#
#

Pranoni pagesa nga klientët tuaj! 

13 000+ tregtarë përdorin Paysera për të përpunuar pagesat në dyqanet e-shops ose për biznes online. E lehtë për t'u integruar lidhje për 20+ platforma CMS ofrohen dhe mirëmbahen nga ne – prandaj nuk keni pse të shqetësoheni! 

Kontrolloni shërbimin e inicimit të pagesës Paysera për përpunim pagese më të përshtatshëm dhe të pranueshëm e përdorur nga shumica e klientëve tanë të biznesit. 

#

Paysera Tickets – a sistemi i biletarisë online me vetë-shërbim për festivale të mëdha, evente personale apo seminare.

Shpërndani bileta FALAS për eventet pa pagesë, krijoni dhe administroni evetet personalisht dhe ofrojini klientëve tuaj mundësinë për të paguar shpejt dhe lehtë pa tarifa të shtuara!

#
 • Me siguri tarifat më të ulta të komisioneve në treg
 • Më shumë klientë të shërbyer
 • Module për sistemet më të njohura të POS
 • Telefoni juaj smart mund të jetë edhe një regjistër i cash
 • Më shumë se 55 vende për pagesa përmes operatorëve celular
 • Pagesa të pjesshme me SMS për vlerat deri në  EUR
 • Të gjitha të ardhurat në çdo valutë të mbështetur nga Paysera – në një llogari
 • Gamë e gjerë e normave të SMS.

Niveli më i lartë i sigurisëPaysera ka përparësi nivelin më të lartë të Sigurisë. Ne gjithmonë përpiqemi të përdorim softuer, teknologji dhe sisteme monitorimi që plotësojnë standardet më të larta, duke siguruar kështu mbrojtjen e parave, të dhënave dhe transfertave tuaja - 24/7.