Shërbimi i inicimit të pagesave (PIS)

Shërbimi i inicimit të pagesës (PIS) – një metodë pagese e bazuar në një sistem të hapur bankar. Kjo u mundëson blerësve në internet që të zgjedhin bankën e tyre dhe, shpesh edhe pa u larguar nga dritarja e pagesës, të konfirmojnë pagesën për mallra ose shërbime. Është një alternativë më e lirë sesa shërbimi i njohur më parë Bank Link.

Si të filloni?
#

9 000+ dyqane e-shops përdorin PIS

#
I besueshëm
 Dritarja e pagesës PIS tashmë është e njohur nga shumë klientë në Europë.

 Shërbimi i inicimit të pagesës është i leçensuar dhe rregullohet nga Banka e Lituanisë.

 Të dy ofruesi PIS Paysera dhe bankat garantojnë sigurinë e të dhënave personale dhe fondeve të klientëve.

 24/7 Shërbimi i Kujdesit ndaj Klientit në anglisht.
#
I përballueshëm
 PIS tarifa – shumë më të vogla se ato e Bank Link, e cila është ende një metodë e shquar për përpunimin e pagesave në dyqanet e-shops. 

 Mundësia për të dhënë deri në 1% cashback për klientët që paguajnë përmes llogarive të tyre Paysera.
#
Universal
 Mund të përdoret së bashku me Paysera Checkout për të ofruar një gamë edhe më të gjerë opsionesh pagese - përfshirë pagesat me kartë dhe më shumë. 

 Mundësia për të kontrolluar në pasqyrat e llogarisë, nëse pagesat janë kryer. 
#
I favorshëm 
 Porosisni dhe administroni shërbimin në internet. 

 Ndiqni pagesat në kohë reale në një vend - llogarinë tuaj Paysera.  
 
 Ofrojini klientëve metoda të njohura pagese (përmes bankave të njohura, përfshirë Swedbank, SEB, Luminor, Revolut, dhe në vazhdim).

Si duket pagesa përmes PIS?

Hapat e pagesës mund të ndryshojnë sipas bankës së zgjedhur.
#

Selektoni bankën tuaj.

Për të paguar, blerësi së pari zgjedh bankën, ku ka një llogari.

#

Hyni në bankën tuaj.

Blerësi vendos detajet e hyrjes dhe nëse është e nevojshme lejon Paysera për të përpunuar pagesën.

#

Konfirmim pagese

Blerësi konfirmon pagesën dhe kthehet në dyqanin e-shop. 

#

Si të filloni të përdorni shërbimin e inicimit të pagesës?

Për të përdorur të gjitha përfitimet e ofruara nga PIS, tregtari duhet të hapë një llogari Paysera dhe të nisë të pranojë pagesa përmes Paysera

Nëse po përdorni payment gateway Paysera për pranimin e pagesave online dhe tani dëshironi të kaloni në shërbimin e inicimit të pagesës dhe të filloni të kurseni para - duhet ta zgjidhni këtë metodë në parametrat e projektit tuaj në llogarinë tuaj Paysera. 

Hyni në bank.paysera.com > Projektet dhe Aktivitetet > Projektet e mia > Parametrat e Projektit > Parametrat e projektit të mbledhjes së pagesave.

Ku funksionon PIS?

Pronarët e dyqaneve e-shops nga disa vende mund t'a përdorin këtë metodë për të pranuar pagesa online, pasi Paysera ka integrime me pothuajse 100 banka, në shtete të ndryshme. Ndërkohë blerës nga e gjithë bota do të kenë mundësi të paguajnë në dyqanin tuaj online.
Funksionon
Funksionon pjesërisht

Pyetjet më të shpeshta

Nëse jeni të ri në pranimin e pagesave online përmes Paysera, PIS do të ndizet automatikisht për ju. 

Nëse përdorni Paysera Checkout për të pranuar pagesa, por nuk e keni provuar PIS akoma - hyni në llogarinë tuaj Paysera përmes bank.paysera.com >Projektet dhe Aktivitetet > Projektet e mia > Parametrat e Projektit > Paramaetrat e shërbimit të pagesës gateway.

Shkoni te metodat e Pagesës dhe zgjidhni një vend. Ju do të shikoni bankat e ndryshme në dispozicion dhe metodat e pagesës së disponueshme me këto banka. Pranë çdo banke në dispozicion zgjidhni të përdorni shërbimin e inicimit të pagesës për të përpunuar pagesat dhe për të ruajtur ndryshimet.

Shërbimi i inicimit të pagesës – është alternativë më e lirë sesa Bank Link.  Shikoni tarifat e PIS.

Keni ndonjë pyetje apo dëshiroi një ofertë individuale? Kontaktoni Shitjet

Paysera PIS u mundëson tregtarëve online të pranojnë pagesa përmes rreth 100 bankave dhe institucioneve të pagesave në vende të ndryshme. Shikoni të gjitha metodat e pagesës në dispozicion deke zgjedhur një shtet sipas dëshirës tuaj

Për shembull, në Lituani, shumica e dyqaneve e-shop në vend përdorin PIS për të pranuar pagesa online, prandaj pagesat janë të disponueshme përmes të gjitha bankave dhe institucioneve të pagesave në vend: Paysera, Swedbank, SEB, Luminor, Citadele, Revolut, Bankat Šiaulių, Medicinos bankas, LKU. Kur një e-shop përdor Paysera Checkout - blerësit e tyre gjithashtu mund të paguajnë me kartë.

Të dyja Bank Link dhe Paysera PIS u mundësojnë dyqaneve e-shop (ose tregtarëve online pa e-shop) të pranojnë pagesa përmes disa bankave të ndryshme. Sidoqoftë, për shkak të përfitimeve të ndryshme të ofruara nga Paysera, shumë klientë po kalojnë në këtë metodë të përpunimit të pagesave.

Bank Link * Paysera PIS *
2 hapa 2 (3) hapa
Blerësi ridrejtohet në faqen e bankës për konfirmimin e pagesës. Blerësi mund të ridrejtohet në faqen e bankës, ose të qëndrojë në dritaren checkout dhe të plotësojë të dhënat e kërkuara për të konfirmuar pagesën.

Tregtari mund të zgjedhë një prej këtyre dy opsioneve.
Checkout kushton më shumë sepse aplikohet një tarifë bankare. Checkout kushton më pak sepse nuk aplikohet një tarifë bankare.

* Pagesa përmes SEB është përdorur për të krahasuar.

Po, për të përdorur të gjitha përfitimet e ofruara nga shërbimi i inicimit të pagesës Paysera, duhet të regjistroheni në Paysera dhe të filloni të pranoni pagesa me portën e pagesave Paysera – Paysera Checkout.

Nëse mblidhni pagesa si individ, p.sh. me një vërtetim vetëpunësimi, nuk keni nevojë të hapni një llogari biznesi.

Nëse jeni duke mbledhur pagesa si kompani, hapni një llogari biznesi Paysera.

Siguria kur paguani përmes bankave.Siguria e parave dhe të dhënave të klientëve sigurohet jo vetëm nga sistemi Paysera, por edhe nga banka që klienti përzgjedh për të kryer pagesën. Identifikimi plotësues i blerësit në sistemin e bankës garanton siguri maksimale kur kryeni blerje online.

Jeni të sigurt se do t'i përfitoni fondet. Ju keni opsionin të selektoni për pagesat e kredisë vetëm pasi të jetë përfituar një deklaratë bankare.

Për këtë, hyni tek bank.paysera.com > Projektet dhe Aktivitetet > Projektet e mia > Parametrat e projektit > Parametrat e shërbimit të mbledhjes së pagesave > Pagesat e kredituese nën shërbimin e inicimit të pagesës vetëm pas pranimit të një pasqyre llogarie bankare.

Diguria e të dhënave. Paysera është një institucion i liçensuar, mbikëqyrur dhe në përputhje me Bankën e Lituanisë dhe përmirëson vazhdimisht kërkesat e sigurisë së të dhënave. Mund të lexoni më shumë rreth kërkesave këtu.

Në dritaren e pagesës blerësi mund të shikojë informacionet përkatëse, të tilla si kontaktet e tregtarit, detajet e blerësit, si dhe fushat për të vendosur të dhënat hyrëse. 

Provoni versionin demo.<

Më shumë informacion lidhur me dritaren checkout.

Ose vizitoni faqen ueb të dyqaneve e-shops që mbështesim.

Menjëherë pasi blerësi të përfundojë pagesën për mallrat ose shërbimet, ju do të keni mundësinë ta shikoni pagesën në llogarinë tuaj Paysera. Dhe megjithëse teknikisht të gjitha pagesat shkojnë së pari në llogarinë e kompanisë Paysera - ato përcillen menjëherë në llogarinë e tregtarit.