Ka diçka që nuk shkon?

Kontrolloni nëse ka ndonjë problem të njohur tashmë nga ne.

Shërbimi i Kujdesit ndaj Klientit 24/7

Kujdesi në anglisht është në dispozicion të klientëve Paysera gjatë gjithë kohës me telefon +44 20 80996963.

Keni rënë pre e mashtrimeve?

Nëse keni humbur para nga mashtrimet apo keni dyshime se keni dhënë detajet e llogarive tuaja, ju lutemi kontaktoni sa më shpejt të jetë e mundur në [email protected]. Ne do të marrim masa menjëherë.

Lituania

Shërbimi i Kujdesit ndaj Klientit

Pilaitės pr. 16, Vilnius
Oraret e punës: I-V, 8 AM - 6:30 PM, VI, 10 AM - 14:30 PM (UTC+3).

Support by phone

+37052071558
+37070017217 (vetëm në gjuhën ruse)

Oraret e punës: I-V 8 AM - 10 PM, VI-VII 8 AM - 8 PM (UTC+3).
Kujdesi ndaj Klientit në gjuhën lituaneze, ruse dhe angleze.

Letonia

Shërbimi i Kujdesit ndaj Klientit përmes telefonit

+371 67 881518
Oraret e punës: I-V 08:00 - 19:00, VI 09:00 - 17:00 (UTC+3)
Kujdesi ndaj Klientit në gjuhën letoneze, ruse dhe angleze.

Mbretëria e Bashkuar

Shërbimi i Kujdesit ndaj Klientit përmes telefonit

+44 20 80996963
Oraret e punës: I-VII, 08:00 - 20:00 (UTC+3).
Kujdesi ndaj Klientit në gjuhën anglisht.

Polonia

Shërbimi i Kujdesit ndaj Klientit përmes telefonit

+48 22 2062146
Oraret e punës : I-V, 09:00 - 17:00 (UTC+3)
Shërbimi në gjuhët polake.

Bullgaria

Shërbimi i Kujdesit ndaj Klientit në Bullgari

Bulgaria, Sofia 1612, Ami Bue str. 84, fl. 4
Oraret e punës: I-V, 09:00 - 17:30 (UTC+3).

Shërbimi i Kujdesit ndaj Klientit përmes telefonit

+359 2 4949770
Oraret e punës: I-V, 09:00 - 17:30 (UTC+3)
Shërbim në gjuhët bullgare dhe angleze.

Spanjë

Shërbimi i Kujdesit ndaj Klientit përmes telefonit

+34 937370166
Oraret e punës: I-V 11:00 - 18:00 (UTC+3)
Kujdesi ndaj Klientit në gjuhën spanjolle dhe anglisht.

Estoni

Kujdesi përmes telefonit

+3726165022
Oraret e punës: I-V 09:00 - 18:00 (UTC+3).
Shërbim në estonisht, anglisht dhe rusisht.

Rumani

Shërbimi i Kujdesit ndaj Klientit përmes telefonit

+40 31 2295331
Orari i punës: I-V 9 AM - 5:30 PM (UTC+3)
Kujdesi ndaj Klientit në gjuhën angleze dhe rumanisht.

Francë

Shërbimi i Kujdesit ndaj Klientit përmes telefonit

+33 186653416
Oraret e punes: I-V, 9 AM - 6 PM (UTC+2)
Kujdesi ndaj Klientit në gjuhën frënge, arabe dhe angleze.

Gjermani

Shërbimi i Kujdesit ndaj Klientit përmes telefonit

+370 66 544 003
Orari i punes: I-V, 9 AM - 6 PM (UTC+2)
Kujdesi ndaj Klientit në gjuhën gjermane dhe anglisht.

Kosovë

Shërbimi i Kujdesit ndaj Klientit përmes telefonit

+383 38 607 607
+383 49 456 021
+383 49 456 023
Oraret e punës: I-V 09:00 - 18:00 (UTC+2)
| Kujdesi ndaj Klientit në gjuhën shqipe dhe angleze.

Ukrainë

Shërbimi i Kujdesit ndaj Klientit përmes telefonit

+380 947129938
Oraret e punës: I-V 09:00 - 18:00 (UTC+3)
Kujdesi ndaj Klientit në gjuhën ukrainase, ruse dhe anglisht.

Algjeri

Shërbimi i Kujdesit ndaj Klientit përmes telefonit

+33 186653416
Oraret e punës: I-V 9 AM - 9 PM, VI-VII 9 AM - 5 PM (UTC+1)
Kujdesi ndaj Klientit në gjuhën frënge, arabe dhe angleze.

Shqipëri

Shërbimi i Kujdesit ndaj Klientit përmes telefonit

+355 4 450 0800
Oraret e punës: I-V 09:00 - 17:00 (UTC+2)
Kujdesi ndaj Klientit në gjuhën shqipe dhe anglisht.

Gjeorgji

Qendra e Shërbimit të Klientit në Gjerogji

Gjeorgji, Tbilisi 0112, Tsereteli ave. N4/2,
Oraret e punës: I-V, 10 AM - 6:30 PM (UTC+4)

Shërbimi telefonik

+995 32 222 05 22
Orare e punës: I-V, 10 AM - 6:30 PM (UTC+4)
Kujdesi ndaj Klientit në gjuhën gjerogjane dhe angleze.

Turqi

Shërbimi i kujdesit ndaj Klientit përmes telefonit

+908503901945
Orari i punës: I-V 11 AM - 7:30 PM (UTC+3)
Shërbimi i kujdesit ndaj Klientit në Turqisht dhe Anglisht.