Paysera mobile aplikacioni

Menaxhoni paratë tuaja lehtë kudo që të jeni!  

Ne përpiqemi t'i bëjmë pagesa të lehta, të shpejta dhe të disponueshme për këdo, kudo dhe në çdo kohë.
Portofoli celular Paysera i lejon të gjitha!

Shkarkoni falas dhe menaxhoni me lehtësi paratë tuaja!

#
#

Merni paratë tuaja me ju kudo që shkoni. E-portofolio do t'ju tregojë bilancin e llogarisë and  historin e pagesave.

#

Përdorni aplikacionin Paysera për transferimin e parave   me vetëm disa çezma, dhe paratë tuaja do të merren në më pak se një minutë.

#

Duke pritur për para?  Merrni një njoftim   sa më shpejt që paratë arrijnë në llogarinë tuaj.

#

Shkëmbeni monedhën në tarifa të favorshme për;   30 monedha të ndryshme , dhe mbani para në llogarinë tuaj në disa monedha.

Menaxhoni kartelën e pagesave

  • Kontrolloni bilancin e llogarisë tuaj kudo që jeni. 
  • Ngrirje e përkohshme apo bllokojeni kartelën tuaj edhendryshoni limitet e pagesës në çdo kohë që ju dëshironi.    
  •  
  • Vazhdoni të harroni kodin PIN të kartelës tuaj ? Nuk është problem kur keni aplikacionin celular që ju kujton kur të keni nevojë për të.
#
#

Edhe më shumë përfitime elektronike

  •  
  • Krijoni të ndarë llogari të veçantë për kursime absolutisht falas. Vendosni qëllimin, afatin dhe pagesat automatike.  
  •  
  • Keni paguar për drekën me kolegët, por dikush vonon pagesën e tyre? Përdorni funksionin projekt-ligjin e ndarë veçorit dhe kujtojini ato duke duke dërguar një kërkesë të parave .
  •  
  • Paguaj duke skanuar kodet QR . Kjo është veçanërisht e përshtatshme kur bleni në internet - nuk ka më hyrje të të dhënave ose konfirmime të dyfishta.

Të mirat për biznesin

  •  
  • Me portofolin celular ju do të keni çasje lehtësisht në të gjitha llogaritë e biznesit tuaj - gjendjen e tyre bilancin, historia e pagesave dhe informacionet e tjera të rëndësishme.  
  •  
  • Merrni njoftimet në lidhje me pagesat hyrëse dhe dalëse në kohë reale - ato do të shfaqen në ekranin e telefonit tuaj pa pasur nevojë të regjistroheni. Përgjigjuni shpejt dhe vazhdoni me aktivitetet tuaja të rëndësishme.    
#
#

Fillo përdorimin tani!

Çmimet e arsyeshme, transferimet e shpejta dhe niveli më i lartë i sigurisë.