Transfere ndërkombtare në të gjithë botënÇmime të lira për transfere ndërkombtare

Me Paysera, ju do të paguani më pak për transferime në monedha të ndryshme, pasi ne ofrojmë klientëve tanë çmime të favorshme të shërbimit. Nëse doni të kryeni transfere ndërkombëtare për një çmim të arsyeshëm, regjistrohuni dhe shikojeni tani! Shikoni çmimet dhe kushtet e transfereve ndërkombëtare.

Transferoni para në një ditë

Konvertimi i valutave online

Para se të kryeni një transfer ndërkombëtar, mund të përdorni Llogaritësi i këmbimit të valutave Paysera i cili krahason këmbimin e valutës normat e bankave të ndryshme në kohë reale dhe gjithmonë ofron kursin e këmbimit të njëjtë ose më të lartë. Kur shkëmbeni shuma mbi 5,000 EUR, do të zbatohet një kurs edhe më i mirë i këmbimit të valutave. Të gjitha monedhat e mbështetur nga Paysera dhe kalkulatori i këmbimit të valutave mund të gjenden këtu.

Valuta të ndryshme në një llogari

Duhet të kryeni transfere të shpeshta në monedha të ndryshme nga llogari të ndryshme? Me Paysera, ju mund të keni një llogari falas multi-monedhë e cila hapet dhe rimbushet brenda disa minutash. Në llogarinë tuaj të vetme Paysera, ju mund të mbani para në 30 valuta të ndryshme dhe t'i përdorni ato për të transferuar para ose për të paguar në internet.

Transferet në mes Paysera

Kudo që të jeni dhe cilen do monedhë të transferoni, transferet e parave midis të gjithë klientëve Paysera janë falas dhe të pakufizuara në të gjitha monedhat e mbështetura nga Paysera. Keni nevojë për të transferuar para në një mik apo familje shpejt? Transferet ndërkombëtare midis përdoruesve të Paysera pranohen menjëherë!

Si të filloj?#
Kyçuni në llogarinë tuaj Paysera
#
Konvertoni valutat
#
Realizoni transferet më lirë