Tarifat për transferet në valuta të tjera

Duke pasur një llogari Paysera, ju mund të kryeni transfere standarde (jo urgjente), urgjente ose shumë urgjente në varësi të valutes së zgjedhur.
Ju lutem vini re se koha në faqen e internetit Paysera tregohet sipas UTC +3 time zone.

Çmimet dhe kushtet e transfereve standarde sipas valutaveMund të aplikohen dy tarifa të ndryshme të provizioneve për transferet në të njëjtën valutë: lokale dhe standarde.
Lokale - tarifat e aplikuara në një vend të caktuar, për banorët e vendit (ose përdoruesit të cilët kanë një llogari në të paktën një bankë në vend).
Standarde - tarifat për të gjithë përdoruesit e tjerë të Paysera-s të cilët nuk aplikojnë tarifën lokale.Dy mënyra të ndryshme të pagesës së tarifave mund të aplikohen për transfere: SHA or OUR.
SHApaguesi (ju) paguan të gjitha tarifat e aplikuara për një transfer të tillë, ndërsa tarifat e aplikuara nga bankat e tjera paguhen nga marrësi (në disa raste marrësi mund të marrë thjesht një shumë më të vogël). OUR-paguesi (ju) paguan të gjitha tarifat e aplikuara për transferin, përfshirë tarifat e ngarkuara nga bankat e tjera. Nëse shuma e paguar nuk i mbulon të gjitha tarifat e aplikuara nga banka korrespondente dhe banka e marrësit, shuma e zhdukur duhet të paguhet në mënyrë plotësuese. Tarifat shtesë të bankave të tjera mund të zbriten nga shuma e transferuar (zakonisht në rast të transfereve në USD).>

Në të gjitha monedhat e mbështetura midis përdoruesve të Paysera

vendi i pranuesit Banka pranuese Tarifa standarde Kompanitë ndërkombëtare* Ofruesi i shërbimit të pagesave Arrin te banka e pranuesit
Të gjitha vendet Paysera Falas + 1,00 EUR në çmimin e përgjithshëm + 0,15 EUR në çmimin e përgjithshëm Menjëhere

Pagesa shtesë për transferin e parave në të gjitha valutat tjera të përkrahura

Shërbimi Kompanitë Ndërkombtare* Ofruesit e shërbimeve të pagesave
Transferet Ndërkombtare (SWIFT) + 30,00 EUR në çmimin e përgjithshëm + 5,00 EUR në çmimin e përgjithshëm

Dollari amerikan (USD)

Vendi i pranuesit Banka pranuese Tarifa standarde Tarifa lokale E pranuar për ekzekutim Arrin te banka e pranuesit
Lituania Swedbank 3,25 EUR 0,58 EUR I-V, 8 AM - 3:55 PM deri në 30 minuta**
Polonia Të gjitha bankat 7,00 EUR 7,00 EUR I-V, 8 AM - 5 AM nga 1 ore deri në 1 BD
Vendet e tjera**** Të gjithë bankat 7,00 EUR** 7,00 EUR** I-V, 8 AM - 3:30 PM nga 1 në 3 BD
Të gjitha vendet Sistemi Webmoney 0,8 % + 0,29 EUR 0,8 % + 0,29 EUR I-VII, 8 AM - 8 PM deri në 15 minuta**

Dollari amerikan (USD) (transfer urgjent)

Vendi i pranuesit Banka pranuese Provizioni I pranuar për ekzekutim Arrin bankën e pranuesit
Të gjitha vendet*** Të gjitha bankat 15,00 EUR I-V, 8 AM - 2:50 PM deri në 1 ditë pune

Dollari amerikan (USD) (transfer shumë urgjent)

Vendi pranues Banka pranuesi Tarifa Kompanitë ndërkombtare* Ofruesit e shërbimit të pagesave Ekzekutimet e pranueshme Arrijnë Banken përfituese
Shtetet e Bashkuara të Amerikës Të gjitha Bankat 15,00 EUR 30,00 EUR 30,00 EUR I-V, 8 AM - 2:50 PM Në ditën e njejt të punës

Pounda sterlina britaneze (GBP)

Vendi pranues Banka pranuese Tarifa standarte Tarifa lokale Pranohet për ekzekutim Arrin bankën marrëse
Great Britain Të gjitha bankat, paguesi është shtetas i BE-së 0,80 GBP 0,60 GBP I-V, 8 AM - 5:30 PM deri në1 BD**
Britania e Madhe Të gjitha bankat, paguesi nuk është shtetas i BE-së 15,00 EUR 15,00 EUR I-V, 8 AM - 8 PM from 1 deri në 3 BD
Polonia Të gjitha bankat 15,00 EUR 15,00 EUR I-V, 8 AM - 5 AM nga 1 ore deri në 1 BD
Vendet tjera Të gjitha bankat 15,00 EUR*** 15,00 EUR*** I-V, 8 AM - 3:30 PM from 1 deri në 3 BD

Złoty e Polonisë (PLN)

Vendi pranues Banka marrëse Tarifa standarte Tarifa lokale Pranuar për ekzekutim Arrin te marrësi
Polonia Të gjitha bankat 2,70 PLN 2,70 PLN I-V, 8 AM - 5 AM Alior, BGZ BNP Paribas, Santander Bank Polska, ING Bank, Inteligo, Millennium, PKO BP, Pekao SA, Raiffeisen Polbank, T-mobile Slugi Bankowe – deri në 30 minuta**
Bankat tjera – deri në 1 DP**
Vendet tjera Të gjitha bankat 15,00 EUR 15,00 EUR I-V, 8 AM -3:30 PM nga 1 deri në BD

Krona norvegjeze (NOK)

Vendi i pranuesit Banka pranuese Tarifa standarde Tarifa lokale I pranuar për ekzekutim Arrin te banka e pranuesit
Norvegjia Të gjitha bankat 2,00 NOK 2,00 NOK I-V, 8 AM - 2:55 PM deri në 1 DP

Leva bullgare (BGN)

Vendi i pranuesit Banka Taksa standarde Taksa lokale I pranuar për ekzekutim Arrin tek banka e pranuesit
Bullgaria Allianz Bank 1,00 BGN 0,50 BGN I-V, 8 AM -8 PM deri në 30 minuta**
Bullgaria Postbank 1,00 BGN 0,50 EUR I-V, 8 AM - 8 PM deri në 30 minuta**
Bullgaria United Bulgarian Bank 1,00 BGN 0,50 BGN I-VII, 8 AM - 8 PM deri në 30 minuta**
Bullgaria Bankat tjera 1,00 BGN 1,00 BGN I-V, 8 AM - 3 PM deri në 1 DP

Leu romanian (RON)

Vendi i pranuesit Banka pranuese Tarifa standarde Tarifa lokale I pranuar për ekzekutim Arrin te banka e pranuesit
Rumani Libra Internet Bank 1,00 RON 1,00 RON I-V, 8 AM - 8 PM deri në 1 DP
Rumani Bankat tjera deri në 49 999 RON – 3,00 RON
më shumëe 49 999 RON – 15,00 RON
deri në 49 999 RON – 3,00 RON
më shumëe 49 999 RON – 15,00 RON
I-V, 8 AM - 3 PM deri në 1 DP

Rublja ruse (RUB)

vendi i pranuesit Banka pranuese Tarifa standarde Tarifa lokale I pranuar për ekzekutim Arrin te banka e pranuesit
Rusi Të gjitha bankat 25,00 EUR*** 25,00 EUR*** I-V, 8 AM - 3:30 PM. nga 2 në 3 DP

Me rëndësi: vetëm OUR metoda e pagesave është e mundshme për transferet ne Rubla Ruse (RUB)

Më shumë informata rreth transfereve për Rusi.

Koruna çeke (CZK)

Vendi i pranuesit Banka Tarifa standarde Tarifa lokale I pranuar për ekzekutim Arrin te banka e pranuesit
Republika Çeke Të gjitha bankat 1,50 EUR 1,50 EUR I-V, 8 AM - 8 PM deri në 1 DP

Lari gjorgjian (GEL)

Vendi i pranuesit Banka pranuese Tarifa standarde Tarifa lokale I pranuar për ekzekutim Arrin te banka e pranuesit
Gjorgjia LibertyBank 1,00 GEL Falas I-V, 8 AM - 5 PM deri në 1 DP
Gjorgjia Bankat tjera 1,00 GEL 0,50 GEL I-V, 8 AM - 5 PM deri në 1 DP

Kuna e Kroacisë (HRK)

Fatura e vendit Fatura e bankes Takse standarde Takse lokale E pranuar per ekzekutim Marrja e fatures se bankes
Croatia Raiffeisenbank Croatia 1,50 HRK 1,10 HRK I-V, 8 AM - 8 PM up to 2 hours**
Croatia Other banks 2,90 HRK 2,00 HRK I-V, 8 AM - 3.30 PM up to 1 BD

Lira turke (TRY)

Vendi pranues Banka pranuese Tarifa standarte Tarifa lokale Pranuar për ekzekutim Arrin te marrësi
Të gjitha vendet Të gjitha bankat 15,00 EUR 15,00 EUR I-V, 8 AM - 3:55 PM nga 1 deri në 3 BD

Forinta hungareze (HUF)

Vendi i pranuesit Banka pranuese Tarifa standarde Tarifa lokale I pranuar për ekzekutim Arrin te banka e pranuesit
Hungaria Të gjitha bankat 0,05 %, por jo më pak se 80 HUF + 25 HUF tarifa fikse 0,05 %, por jo më pak se 80 HUF + 25 HUF fixed fee I-V, 8 AM - 3.55 PM deri në 1 DP

Dollari australian (AUD)

Vendi i pranuesit Banka pranuese Tarifa standarde Tarifa lokale I pranuar për ekzekutim Arrin te banka e pranuesit
Të gjitha vendet Të gjitha bankat 15,00 EUR*** 15,00 EUR*** I-V, 8 AM - 3:30 PM nga 2 në 3 DP

Jeni japonez (JPY)

Vendi i pranuesit Banka pranuese Tarifa standarde Tarifa lokale I pranuar për ekzekutim Arrin te banka e pranuesit
Japoni Të gjitha bankat 7,00 EUR*** 7,00 EUR*** I-V, 8 AM - 3:30 PM nga 2 në 3 DP

Dollari kanadez (CAD) 

Vendi i pranuesit Banka pranuese Tarifa standarde Tarifa lokale I pranuar për ekzekutim Arrin te banka e pranuesit
Kanada Të gjitha bankat
Limiti i pagesës: 2 500 CAD
7,00 EUR*** 7,00 EUR*** I-V, 8 AM - 5 PM nga 2 në 3 BD

Kazakhstani tenge (KZT)

Vendi i pranuesit Banka pranuese Tarifa standarde Tarifa lokale I pranuar për ekzekutim Arrin te banka e pranuesit
Të gjitha vendet Të gjitha bankat 15,00EUR*** 15,00EUR*** I-V, 8 AM - 3:30 PM nga 2 në 3 DP

Dollari i Zelandës së Re (NZD)

Vendi i pranuesit Banka pranuese Tarifa standarde Tarifa lokale I pranuar për ekzekutim Arrin te banka e pranuesit
Të gjitha vendet Të gjitha bankat 15,00 EUR*** 15,00 EUR*** I-V, 8 AM - 3:30 PM nga 2 në 3 DP

Franga zvicerane (CHF)

Vendi i pranuesit Banka pranuese Tarifa standarde Tarifa lokale I pranuar për ekzekutim Arrin te banka e pranuesit
Polonia Të gjitha bankat 15,00 EUR 15,00 EUR I-V, 8 AM - 5 AM nga 1 ore deri në 1 BD
Vendet tjera Të gjitha bankat 15,00 EUR*** 15,00 EUR*** I-V, 8 AM - 3:30 PM nga 2 në 3 DP

Dollari i Hong Kongut (HKD) 

vendi i pranuesit Banka pranuese Tarifa standarde Tarifa lokale I pranuar për ekzekutim Arrin te banka e pranuesit
Të gjitha vendet Të gjitha bankat 15,00 EUR*** 15,00 EUR*** I-V, 8 AM - 3:30 PM nga 2 deri 3 DP

Rupia indiane (INR) 

Vendi i pranuesit Banka pranuese Tarifa standarde Tarifa lokale I pranuar për ekzekutim Arrin te banka e pranuesit
Të gjitha vendet Të gjitha bankat 15,00 EUR*** 15,00 EUR*** I-V, 8 AM - 3:30 PM nga 2 deri 3 DP

Israeli shekel i ri (ILS) 

Vendi i pranuesit Banka pranuese Tarifa standarde Tarifa lokale I pranuar për ekzekutim Arrin te banka e pranuesit
Të gjitha vendet Të gjitha bankat 15,00 EUR*** 15,00 EUR*** I-V, 8 AM - 3:30PM prej 2 deri 3 DP

Peso meksikane (MXN) 

Vendi i pranuesit Banka pranuese Tarifa standarde Tarifa lokale I pranuar për ekzekutim Arrin te banka e pranuesit
Të gjitha vendet Të gjitha bankat 15,00 EUR*** 15,00 EUR*** I-V, 8 AM -3:30 PM nga 2 deri 3 DP

Randa e Afrikës Jugore (ZAR) 

Vendi i pranuesit Banka pranuese Tarifa standarde Tarifa lokale I pranuar për ekzekutim Arrin te banka e pranuesit
Të gjitha vendet Të gjitha bankat 15,00 EUR*** 15,00 EUR*** I-V, 8 AM - 3:30 PM nga 2 deri 3 BD

Dollari singaporian (SGB)

Vendi i pranuesit Banka pranuese Tarifa standarde Tarifa lokale I pranuar për ekzekutim Arrin te banka e pranuesit
Singapore Visi bankai 7,00 EUR*** 7,00 EUR*** I-V, 8 AM - 3:30 PM nga 2 deri 3 DP

* kompani ndërkombtare është kompani, e cila

  • kryen një aktivitet ekonomik aktual në një mjedis ndërkombëtar ose në territorin e disa vendeve, megjithëse nuk kryen një veprimtari të tillë në vendin e regjistrimit, ose aktiviteti është i kufizuar nën dokumentet e përfshirjes, ose nga juridiksioni i këtij vendi dhe (ose)
  • klienti i nënshtrohet lehtësimit të konsiderueshëm të taksave, dhe
  • aktet ligjore nuk kërkojnë që njësi të tilla të përgatisin dhe paraqesin pasqyra financiare, përfshirë raportet vjetore financiare, tek institucionet mbikëqyrëse
**  në rast i një numri transfereve jashtëzakonisht të mëdha, transferi juaj mund të zgjasë më gjatë, por jo më gjatë se deri në 12 të mëngjesit të ditës tjetër të punës
*** Tarifa e komisionit zbritet në monedhën e transferit, sipas kursit të këmbimit të asaj dite.
**** Të gjitha vendet, përveç këtyre: Afganistan, Bjellorusi, Burma (Myanmar), Burundi, Republika e Afrikës Qendrore, Krimea dhe Sevastopol, Republika Demokratike e Kongos, Republika Popullore Demokratike e Koresë (Koreja e Veriut), Eritrea, Guinea-Bissau, Haiti, India, Irani , Irak, Kosovë, Liban, Libi, Maqedoni, Mali i Zi, Pakistan, Papua Guinea e Re, Republika e Guinesë, Federata Ruse, Serbia, Sllovenia, Somalia, Sudani i Jugut, Sudani, Tunizia, Ukraina, Venezuela, Ballkani Perëndimor (Bosnje dhe Hercegovina, etj. Moldavia), Jemeni, Zimbabve.
***** Transferet në banka në Bjellorusi kryhen vetëm në euro (EUR)Kur kryeni një transfer nga sistemi elektronik, emetuesi i parave elektronike (Paysera) riblen paratë elektronike për vlerën nominale të tyre, dmth. riblen para elektronike në sistem për para standarde në raport 1: 1. Kështu, tarifat për transferet e dhëna në tabelë janë në fakt tarifa për riblerjen e parave elektronike.

Shënim

  • Kujdes! Nëse zgjidhni metodën tonë të pagesës për një transfer në monedhat e mëposhtme: AUD, BGN, CHF, CZK, GBP, HKD, HUF, NOK, PLN, RON, TRY, EUR, INR, NZD, KZT, ILS, MXN, SGD, ZAR, transferi do të kushtojë 25 EUR. Nëse pagesa e paguar nuk përfshin të gjitha tarifat e ngarkuara nga korrespodentët dhe bankat pranuese, shuma e zbuluar duhet të paguhet veç e veç.
  • Transferet në Bjelorusikryhen vetëm në monedhën euro në bankat me kodet e mëposhtme SWIFT: AEBKBY2XXXX, AKBBBY2XXXX, ALFABY2XXXX, BAPBBY2XXXX, BLBBBY2XXXX, BLNBBY2XXXX, BPSBBY2XXXX, MMBNBY22XXX, MTBKBY22XXX, NBRBBY2XXXX, PJCBBY2XXXX, REDJBY22XXX, SLANBY22XXX, SOMABY22XXX, UNBSBY2XXXX, ZEPTBY2XXXX. Një transferim i tillë kushton 7 EUR.
  • Transferet në një bankë të huaj mund të zgjasin më shumë nëse transferi bëhet jashtë orarit të punës të bankës korrespondente. Në një rast të tillë transferi do të bëhet në ditën më të afërt të punës të bankës korrespondente.
  • Banka e marrësit mund të aplikojë një tarifë për kreditimin e fondeve kur transferi bëhet nga BE. Ne ju rekomandojmë të mësoni se cilat tarifa bankare mund të aplikohen.
  • Banka e marrësit mund të refuzojë të pranojë një transfer nga një palë e tretë për shkak të rregullave / rregullave të brendshme. Paysera nuk kompenson asnjë tarifë komisioni të zbritur nga shuma e rimbursuar nga banka e marrësit.
  • Për specifikimin e një transferi aplikohen tarifa shtesë.

Tarifa shtesë për transferemund të aplikohen.