Ne kemi punuar me Paysera për 10 vjet tani. Gjatë asaj kohe, ne jemi zgjeruar në 8 vende evropiane, dhe Paysera na siguroi zgjidhje të qëndrueshme, të sigurta dhe të besueshme të portave të pagesave dhe çmime të ulëta për secilën prej tyre.

Kęstutis Daukševičius, Kryesues i UAB Įrankia.lt
Varlė është partnerë me Paysera tashmë më shumë se 10 vjet. Ne vlerësojmë besueshmërinë, fleksibilitetin dhe çmimet konkurruese që ofron Paysera. Shërbimi i klientit këtu është i jashtëzakonshëm - konsulentët janë gjithmonë të këndshëm për ne, japin pyetje për të gjitha përgjigjet tona dhe na ndihmojnë sa herë që na duhet. Faleminderit!

Marius Butauskas, CEO ne Varlė.lt
Unë jam mirënjohës për menaxherin e shitjeve për klientët e biznesit Martynas për përkushtimin e tij. Asnjëherë nuk kam menduar se mund të fitonim përfitim të dukshëm financiar nga një transaksion kaq i thjeshtë, si konvertimi i monedhës. Ne filluam të kursenim një sasi të konsiderueshme parash prej askund. Kjo është njohja jonë e parë me "Paysera", dhe jam i sigurtë se do të forcojmë bashkëpunimin.

Ignas Silevičius, menaxher i zhvilimit në "Nookfamily.lt"
Në tregtinë elektronike, zgjedhja e partnerit të duhur për pagesa është një nga gjërat më kritike. Integrimet e kushtueshme me secilën bankë janë bërë një dhimbje për ne, por Paysera ka ofruar të gjitha mënyrat e përshtatshme të pagesës në një vend. Ne jemi duke zhvilluar biznes në Lituani, Letoni dhe Estoni, dhe Paysera ka qenë partneri ynë për 5 vjet tani. Mund të them që jemi të lumtur për zgjedhjen që kemi bërë dhe nuk jemi penduar kurrë për të. Ky sistem i pagesave ofron norma të shkëlqyera të shendrrimit, transferet ndërkombëtare janë të shpejta, gjë që drejton komunikimin me kompanitë e huaja. Paysera siguron integrim të lehtë me dyqanet elektronike dhe përmirësime të vazhdueshme të dobishme dhe të menduara mirë, gjithashtu merret shpejt me çështjet.

Mindaugas Domarkas, menagjer of   „Diavolesa.lt“ dheBatuskveras.lt
Jemi të lumtur që kemi një llogari «Paysera». Të gjitha transferet jo urgjente kushtojnë vetëm 0.15 euro, ndërsa bankat e tjera nuk ofrojnë çmime të tilla. Kjo është e rëndësishme për ne, pasi kompania jonë transferon paratë shpesh. Nuk ka asnjë tarifë të administrimit të llogarisë, dhe kurset e këmbimit valutor janë shumë të mira. Ju mund të shihni menjëherë se sa shumë para ju kurseni në krahasim me bankat e tjera. Nëse keni nevojë për një deklaratë, punonjësit e dobishme të "Paysera" gjithmonë reagojnë shpejt dhe ju merrni dokumentin brenda 3 orëve. Kur kemi pyetje, gjithmonë marrim përgjigjet e nevojshme. Llogaria Paysera është llogaria jonë kryesore e biznesit. Faleminderit.

Darijus Gudaitis, CEO në UAB Autoverus 
Faleminderit! Faleminderit, sepse ne mund të kursejmë para edhe duke paguar faturat. Faleminderit që jeni të përshtatshëm, modern dhe të shpejtë. Faleminderit, pasi është mirë që të kemi një partner biznesi të besueshëm.

Diana Zasimauskienė, director of UAB "Grantus Projects" 
Aftësia për të bërë pagesa paraprake në zonën tonë të biznesit është shumë e rëndësishme. Ne përpiqemi të sigurojmë lehtësi maksimale për klientët tanë në çdo hap, dhe pagesat e shpejtë dhe të sigurtë në internet janë një pjesë e rëndësishme e kësaj. Ne kemi për qëllim të sigurojmë mundësinë për të zbatuar plane me vetëm disa klikime butoni, kështu që ne jemi të kënaqur që "Paysera" korrespondon përkryer me vizionin tonë.

Paulius Šuksteris, menaxher për zhvilim nëTable.in 

Ne porosisim pajisjet kompjuterike dhe pajisjet e kontrollit të qasjes nga vende të ndryshme. Meqenëse transferet ndërkombëtare të parave janë të rëndësishme për ne, ne jemi më së shumti të interesuar për shpejtësinë, sigurinë dhe çmimin e tyre. Gjithashtu, me Paysera ne gjithmonë mund të këmbejmë para në llogari në normën e basteve në dispozicion. Ne besojmë në këtë sistem të pagesave, pasi kompania zhvilluese UAB "Paysera LT" është një institucion i parasë elektronike i licencuar nga Banka e Lituanisë, sipas të cilës Paysera ofron çmime më të ulëta për transferet ndërkombëtare në Lituani.

Lukas Radvilavičius, Kryesues nëUAB nSoft

Pasi filluam të përdorim shërbimin "Paysera" të transfereve ndërkombëtare, ne kursejmë 700 euro në muaj për transfertat dhe menaxhimin e parave. Duke qenë kreu i kompanisë, në aplikacionin tim Paysera unë mund të shoh rrjedhën e parave të çdo zyre tonë në Lituani, Letoni dhe Estoni në çdo kohë. Në këtë mënyrë kemi arritur transparencë më të lartë e cila na lejon të marrim vendime më të mira. Faleminderit për shërbimin tuaj profesional, ne gjithmonë ndjehemi të rëndësishëm me ju. Vazhdoni!

Mindaugas Kazlauskas, themelues dhe CEO i UAB "Synergium“

Sistemi Paysera është i pazëvendësueshëm kur punoni me klientë të huaj - shpejtësia dhe çmimet e transfereve të parave kanë përmbushur plotësisht pritjet tona. Unë rekomandoj këtë sistem për të gjithë jo vetëm në Lituanisht, por edhe në vendet e tjera

Tomas Šileikis, Shef i MB "Admix"

Paysera na ka ndihmuar të dalim nga epoka e gurit dhe të hyjmë në kohërat moderne. Falë menaxhimit të përshtatshëm dhe të automatizuar të parave dhe regjistrimit, ne mund të përqendrohemi në përmirësimin e veprimtarisë sonë të drejtpërdrejtë. Klientët kanë ndjerë gjithashtu ndryshimet e sjella nga "Paysera" - nuk pranojmë më ankesa në lidhje me konfirmimin e regjistrimit, pasi gjithçka kryhet pothuajse menjëherë.

Vytenis Benetis, CEO i Vilnius Challenge" shoqatës

Ne jemi duke punuar në sektorin e biznesit për biznes dhe si zakonisht përdoren për të kryer operacione financiare nëpërmjet bankave. Duke filluar të përdorim zgjidhjet e ofruara nga Paysera, ne kemi vërejtur një progres, ngjashëm me atë që kemi ndjerë kur u shkëmbyen operacione fizike në banka për banking elektronik. Është e shumë mirë që shërbimet e tilla tani janë në dispozicion. Unë shpresoj se ata do të fitojnë terren në treg dhe të gjithë do të jemi në gjendje të kushtojm më shumë kohë për aktivitetin tonë të drejtpërdrejtë.

Rolandas Valaitis, CEO në UAB "Emovents"

Kur zgjedhim shërbimet e ofruara nga Paysera, ne tashmë dinim për përfitimet dhe komoditetin që mund të prisnim. Ne përdorim këtë sistem për të regjistruar pjesëmarrësit e turneut më të madh të Lituanisë në basketbollin e të rinjve "Sprite" të talentëve dhe pjesëmarrësve të kampeve të zhvillimit të aftësive të basketbollit ndërkombëtar. Shitorja zyrtare e mallrave të federatës së basketbollit të Lituanisë përdor gjithashtu shërbimin Paysera për mbledhjen e pagesave. Ne u bëmë edhe më të bindur për lehtësinë dhe fleksibilitetin e sistemit kur përdorim sistemin "Biletat Paysera" për të shitur bileta në basketbollin e U16 të Kampionatit Evropian të vitit 2015 të mbajtur në Kaunas. Kjo na ndihmoi të shmangim çmimet e mëdha të ngarkuara nga sistemet e tjera të mëdha të biletave dhe të shohim menjëherë të ardhurat tona.

Rytis Sabas, Kryesues i relacioneve publike dhe komunikimit në Federata e Basketbollit Lituanisë

Ne bashkëpunojmë me Paysera për shumë vite dhe nuk kemi dyshuar ndonjëherë për cilësinë e shërbimeve të saj. Sistemi i përshtatshëm i transfereve lejon marrjen e parave në llogari brenda një kohe shumë të shkurtër, duke ndjekur me lehtësi shitjet dhe kthimin e parave pa ndonjë vështirësi. Ne rekomandojmë Paysera si një partner shumë të përgjegjshëm, i kualifikuar dhe i besueshëm për projekte të ndryshme.

Darius Mikulis, CEO nëPI Tarptautinis maratonas, organizer of the Danske Bank Vilnius marathon

Në fillim të vitit 2015, Shoqata Lituaneze e Marketingut ka lansuar një sistem informativ për regjistrimin e ngjarjeve të LiMA. Integrimi me Paysera është treguar shumë i dobishëm - përdoruesit që paguajnë vetë tarifën e hyrjes (jo kompanitë) zakonisht përdorin Paysera. Ata e gjejnë sistemin shumë tërheqës, pasi lejon të kryejë pagesa shumë të përshtatshme, me disa klikime butoni. Ndihma që i jepet administratës LiMA është e madhe - pagesat hyrëse kreditohen automatikisht, që do të thotë më pak punë manuale.
Me Paysera ne mund të ofrojmë shërbime më të mira për klientët tanë - pagesat kreditohen menjëherë, në sekondin që kryhen. Integrimi me Paysera ka ndihmuar Shoqatën Lituaneze të Marketingut për të arritur cilësi më të lartë shërbimi.


Gintautas Kučas, CEO në Shoqata e Marketingut Lituanisë LIMA

kalimi nga Paypal në Paysera ishte vendimi më i mirë i biznesit që ne mund të bënim. Ju uroj suksese dhe nëse vijnë kohë të vështira, unë jam gati të bëhem vullnetar në kompaninë tuaj një ditë në çdo muaj. Faleminderit!

Evgene Glebov, shef iAPM Agentuur LT"

"MAMŲ MUGĖ" është panairi më i madh sezonal katërditor i tregtisë dhe bamirësisë së veshjeve për fëmijët dhe gratë shtatzëna në shtetet baltike, i cili ka filluar aktivitetin e tij në vitin 2012 dhe është mbajtur 2-3 herë në vit. Në 2013, bashkëpunimi ynë i zgjuar me Paysera ka filluar, e cila është bërë pjesë e pandashme e panairit tonë.
Çdo pjesëmarrës i panairit ka një llogari Paysera të cilën e përdor për të paguar tarifën e hyrjes dhe për të marrë para për mallrat e shitura pas panairit. Gjatë tre orëve të para, të gjithë pjesëmarrësit mund të hyjnë në panair me bileta, të cilat janë gjithashtu në mënyrë efektive dhe të besueshme të gjeneruara nga Paysera.
Ndihma më e madhe që panairi "Mamų mugė" merr nga Paysera është një skedar i gjeneruar që lejon transferin e parave për të gjithë pjesëmarrësit në të njëjtën kohë. Ne jemi mirënjohës për Payseran, për mbledhjen e pagesave të përshtatshme dhe rregullimin. Çdo gjë funksionon pa probleme, me besueshmëri dhe shpejtësi. Të gjitha shërbimet Paysera i japin vlerë të madhe panairit "Mamų mugė".
Faleminderit për bashkëpunim të sigurtë, efektiv dhe të besueshëm i cili kontribuon shumë në suksesin e panairit tonë.


Jurga Barbora Jauniškienė, KryesueseMamų mugė

Ne vlerësojmë Payseran si një partner i besueshëm dhe i qëndrueshëm i pagesave që nga viti 2013. Ne e admirojmë Payseran për punë të saktë dhe me kohë, e cila na lejon që të sigurohemi që pagesat të kryhen në mënyrë cilësore dhe të besueshme. Është kënaqësi të bashkëpunojmë me ju.

Daria Bystrykh, Menaxheri i klientëve të biznesit në Xsolla"

Zhvillimi i platformës së e-shops verskis.lt nga viti 2008 ne jemi të bindur se përfitimet e "Paysera LT" në e-shops janë të mëdha - ndihmon për të kursyer shumë kohë dhe lejon klientët të pranojnë para nga të gjitha bankat në Lituani, kartelat e kreditit dhe kanale të tjera të grumbullimit të pagesave. Në 8 vitet e bashkëpunimit, 700 klientë, të cilët kanë krijuar e-shops në sistemin tonë, janë bërë klientë të "Paysera LT", dhe gjatë gjithë këtyre viteve ne nuk kemi dëgjuar një mendim të vetëm negativ për këtë! Kjo është arsyeja pse ne punojmë me "Paysera LT" dhe jemi të lumtur t'a rekomandojmë atë te të tjerët.

Vitalijus Dubietis, Shef i UAB "Evispa"
Paysera ofron kursin e këmbimit më të favorshëm të monedhës në treg dhe shpejtësinë më të mirë të transfereve, kjo është arsyeja pse ne kemi zgjedhur Paysera. Në tregtinë elektronike shpejtësia është një nga karakteristikat thelbësore; Kështu, duke kryer transfere ndërkombëtare për ofruesit përmes sistemit Paysera ne kursojmë kohë dhe para. Ndërkohë, klientët tanë janë të kënaqur me një metodë më të shpejtë dhe të përshtatshme për të paguar blerjet.

Dainius Liulys, CEO në UAB Pigu.lt
Ne kemi përdorur Paysera për rreth 4 vite tani. Paysera na ndihmoi të ndryshonim rregullat e tregut, sepse ne mund të mbledhim pagesa në Lituani shumë lehtë - me ndihmën e API, gjithçka është 100% e automatizuar. Ne marrim pagesa nga 100 vende duke përdorur partnerë dhe metoda të ndryshme Paysera. Lituania ka nevojë për të paktën një bankë të orientuar drejt lehtësisë së përdoruesit dhe duke u rritur së bashku me përdoruesin, dhe është mirë të dihet se ka. Një institucion miqësor i pagesave, ku mund të zgjidhni çështjet e lidhura me kompaninë menjëherë dhe pa u larguar nga zyra juaj.

Filip Borcov, Kryesues i B1.lt
Një nga mënyrat e pagesës për mallrat - Paysera, të cilën ne kemi integruar në dyqanet elektronike Bigbox.lt, Toybox.lt dhe Bigbox.ee, na garanton besueshmëri, siguri, stabilitet dhe efikasitet. Cilësi e shkëlqyer e shërbimit dhe shërbimi ndaj klientit. Ekipi i sistemit të pagesave Paysera vazhdimisht zbaton zgjidhje të reja dhe ofron një larmi mënyrash pagese që klientët duan në të vërtetë. Kjo na jep fleksibilitet, dhe për këtë arsye, me ndihmën e shtojcës Paysera, ne mund të rrisim shitjet tona.

Edgaras Pilius, Drejtor Tregtar i SH.A. "Electronic Trade", bigbox.lt