Paysera Checkout

Metodat më të njohura të mbledhjes së pagesave në internet
Kjo është një metodë e përshtatshme për mbledhjen e pagesave në internet, e cila tashmë është e njohur për blerësit, duke lejuar të pranojnë pagesa në vende të ndryshme dhe në valuta të ndryshme – me kartelë, e-banking dhe metoda të tjera të njohura të pagesave – me një çmim të mirë.
 

Dëshironi të kurseni më shumë kohë dhe para? Kontrolloni metodën pë mbledhjen e pagesave PIS

SI të filloj?
Porta e pagesave në internet

Klientët tanë

#
Integrim i shpejtë dhe i lehtë
  Plugin falas për gati 20 platforma tregtare (WooCommerce, Prestashop, Opencart, Magento, Shopify, Ecwid, etj.) dhe udhëzime të hollësishme video 

 API i integruar lehtë

 Hapja dhe menaxhimi i lehtë dhe i shpejtë i një llogarie përmes aplikacionit Paysera
#
I besueshëm dhe i sigurtë
  Paysera Checkout përdoret nga 13,000+ e-dyqane

 Dritarja e pagesës Paysera është e njohur për blerësit

 Paysera operon në treg për 16 vjet dhe mbikëqyret nga Banka e Lituanisë
#
Çmime të mira
 Llogari private dhe biznesi falas

 Porta transparente e pagesave çmimi i shërbimit

 Konvertimi i valutës me një normë të favorshme për ata që pranojnë pagesa në monedha të tjera përveç eur
#
Mbështetje e shpejtë
 24/7 mbështetja e klientit 

 Mbështetja është në dispozicion në 14 gjuhë dhe dritarja e pagesës është përkthyer në 10+ gjuhës

 Falas konsultim nga specialistët e Paysera IT për çështje teknike 
#
Disponueshmëria e menjëhershme e pagesave
 Disponueshmëria në kohë reale e pagesave të blerësve

 Njoftimet në lidhje me pagesat e ekzekutuara

 Paratë rimbursohen në një mënyrë të thjeshtë dhe të sigurtë duke hyrë në llogarinë tuaj Paysera

Si të filloni mbledhjen e pagesave në internet?

#

Hapni llogari në Paysera

Hapni llogari individuale dhe/ose biznesi në internet falas dhe identifikohuni. 

#

Porositni shërbimin e mbledhjes së pagesave

Ju mund ta bëni këtë falas duke hyrë në llogarinë tuaj Paysera dhe duke shkuar teParametrat > Parametrat e llogarisë > Menaxhimi i Shërbimeve.

#

Krijoni projekt

Ndiqni instruksionet në video dhe krijoni një projekt për mbledhjen e pagesave. 

#

Rishikoni dhe konfirmoni faqen

Sigurohuni që dyqani juaj elektronik të përmbajë të gjitha informacionet e nevojshme, p.sh. kushtet për kthime, informacionin e dorëzimit dhe konfirmoni pronësinë e faqes.

#

Integrojeni Paysera

Integrojeni Paysera plugin ose API në dyqanin tuaj elektronik. 

#

Filloni të shisni

Ndiqni rekomandimet për përdorimin e markës tregtare Paysera dhe informoni klientët tuaj që tani e tutje ju do të mbledhni pagesa me metoda që janë të përshtatshme dhe të njohura për ta.

Metodat më të njohura të mbledhjes së pagesave

Mblidhni pagesa në internet duke përdorur metodat që janë të njohura, dhe të përshtatshme për klientët

E-Banking

Shërbimi i inicimit të pagesave (PIS)

Shërbimi i inicimit të pagesave (PIS) – një mënyrë pagese ku blerësi zgjedh bankën e tij (SEB, Swedbank, Šiaulų bankas, Citadele, Luminor, Revolut, etj.) dhe shpesh pa e lënë dritaren e pagesës konfirmon pagesën për mallra ose shërbime. PIS është një alternativë më e lirë për Bank Link. 

Bank Link

Një mënyrë pagese ku blerësi ridrejtohet në bankën e tyre për të konfirmuar porosinë. Kjo mënyrë pagese është akoma e njohur, por më shumë tregtar e zgjedhin PIS si një alternativë ndaj Bank Link për shkak të çmimit më të mirë.

#
#
Kartelat

Visa, MasterCard, Maestro, kredit dhe debit kartela – një nga metodat më të shpejta të pagesës. Kjo mënyrë pagese është e përhapur jashtë vendit dhe po bëhet më e popullarizuar në Lituani. 

#
Kesh

Edhe pse pagesat me para janë duke u bërë më pak të njohura, brezi i vjetër ende shpesh zgjedh këtë mënyrë pagese. Bëni të mundur që klientët tuaj të paguajnë në të holla në terminalet e Perlas, tavolina Maxima ose duke bërë një urdhër pagese në bankën e tyre.

#
Pagesat individuale

Nuk keni një dyqan elektronik? A bëni porosi individuale apo më të mëdha vetëm disa herë në vit? Krijoni një urdhër të vetëm pagese për blerësin tuaj.

#
Sisteme të tjera pagesave

Nëse mallrat ose shërbimet tuaja janë të destinuara për tregun ndërkombëtar, bëni të mundur që blerësit tuaj të paguajnë përmes këtyre sistemeve si Giropay, etj. 

Shërbime dhe përfitime të tjera

#
Donacionet


Organizatat bamirëse mund të instalojnë butonin për donacione dhe bëjeni të mundur që njerëzit të dhurojnë një shumë të zgjedhur në një mënyrë të përshtatshme për ta - me kartelë, përmes bankës së tyre ose me mesazh SMS. 

#
Pagesat e përsëritura


A jeni duke shitur anëtarësim në një klub sportiv, kurse javore ose abonime? Mblidhni pagesa në internet duke tarifuar një shumë të caktuar nga kartela e blerësit në intervale të caktuara. 

#
Identifikimi i klientit


Nëse produktet ose shërbimet tuaja kërkojnë identifikim shtesë të blerësit, Paysera Checkout mund të bëjë të mundur verifikimin e numrit kombëtar të identifikimit të klientit. 

Nr. 1

Paysera është institucioni më i madh dhe më i popullarizuar i parave elektronike (EMI) në Lituani

EUR 11.7 miliardë

Transaksionet financiare në vitin 2020

13,000+

Pagesat e dyqaneve elektronike mblidhen përmes Paysera

EUR 600 mil

Mbledhur përmes Paysera Checkout në vitin 2020

Paysera Checkout – mbledhje e popullarizuar, e shpejtë dhe e përshtatshme e pagesave në internet

Është një zgjidhje universale dhe fleksibile për mbledhjen e pagesave në internet e cila përdoret nga mijëra dyqane elektronike të suksesshme. Nuk ka rëndësi nëse klientëve tuaj u pëlqen të paguajnë në internet, me kartelë ose me para në dorë, duke mbledhur pagesat tuaja përmes Paysera Checkout, ju do të jeni në gjendje t'u ofroni atyre mënyra të ndryshme të besueshme pagese dhe të përdorni përfitime të tjera të ofruara nga Paysera.