Këmbimi i monedhave në internet

Llogaritësi i këmbimit të monedhës

Mos paguani shumë për këmbimin e monedhave dhe dërgimin e parave jashtë vendit. Përdorni llogaritësin e këmbimit të monedhës në internet të Paysera dhe shihni normën më të mirë për ju në kohë reale. 

Konvertoni EUR në GBP,  USD,PLN dhe dhjetëra monedha të tjera përmes bankave tona në internet osepërmes aplikacionit mobil

Vetëm klientët Paysera mund ta përdorin këtë veçori. Hapni një llogari sot dhe filloni të konvertoni! 

#
#
#

Si të merrni kursin më të mirë të këmbimit të monedhës?

Klientë individual

Merrni çmimin më të mirë të ofruar nga Paysera kur këmbeni deri në 1000 EUR/muaj. 

Gjithashtu, tarifat veçanërisht të favorshme zbatohen për ata që tejkalojnë bazën prej 5000 EUR njëherë. 

Klientët e biznesit

Nëse konvertoni më shumë se 5000 EUR- ne do t'ju ofrojmë një kurs këmbimi që do të jetë e vështirë të refuzohet. 

Dhe në rast se biznesi juaj po tregton me vendet e huaja dhe shkëmben shuma më të mëdha në baza mujore - na kontaktoni, dhe ne do t'ju ofrojmë një kurs këmbimi që do të jetë e vështirë të refuzohet.

Llogaritësi i këmbimit të valutës në internet

Kontrolloni kurset e këmbimit në kohë reale dhe dërgoni para jashtë vendit 

Këmbeni valutë përmes aplikacionit

Mënyra më e mirë për të këmbyer monedhë me Paysera është përdorimi i aplikacionit tonë , që është falas, i përshtatshëm dhe i lehtë për t’u përdorur. 

1. Hapni aplikacionin Paysera në mobil. 
2. Shkoni tek transferet. 
3. Zgjedhni - Këmbimi valutor. 
4. Vendosni monedhën dhe shumën që dëshironi të shisni ose blini dhe konfirmoni. 

Paysera ju siguron llogari me shumë monedha, kështu që ju mund të shihni të gjitha monedhat tuaja në një vend - në aplikacionin mobil Paysera

#
#

Këmbeni EUR në GBP, EUR në USD, RUB në USD dhe më shumë! 

Me Paysera, ju mund të këmbeni para në dhe nga pothuajse 30 monedha. 

Më të njohurit janë EUR, GBP, USD, RUB, HUF, RON, BGN dhe PLN. Por ne gjithashtu mbështesim monedha më të rralla si JPY (Yen Japonez), HKD (Hong Kong Dollar), INR (Rupee Indiane), madje edhe XAU (Ari)- e cila nuk është saktësisht një monedhë, por blerja e saj funksionon njësoj si këmbimi i parave të rregullta. 

Pyetje të shpeshta në lidhje me këmbimin e monedhave në internet

Merrni përgjigjet tuaja në lidhje me dërgimin e parave jashtë vendit
  1. Llogaria. Ju duhët të jeni klient i Paysera për të përdorur këmbimin valutor Paysera. Nëse nuk jeni regjistruar ende, shkarkojeni aplikacionin dhe hapni llogari në Paysera

  2. Rimbusheni. Atëherë ju duhet të keni para në llogarinë tuaj. Ju mund të rimbushni llogarinë tuaj duke kryer një transfer të rregullt bankar në EUR, ose duke gjeneruar instruksionet për rimbushje nëse doni t'i dërgoni para në një monedhë tjetër.

  3. Këmbimi. Nëse keni para në llogarinë tuaj dhe dëshironi t'i këmbeni - hapni aplikacionin, prekni Transferet, pastaj - Këmbimi i monedhës dhe bëni konvertimin.

  4. Bilanci. Nëse dëshironi të shihni bilancin në monedha të ndryshme në aplikacionin tuaj - shkoni në ekranin kryesor të llogarisë tuaj të pagesës dhe rrëshqitni shpejt mbi bilancin e sipërm.

Nëse dëshironi të dërgoni para jashtë vendit (për shembull jo në EUR), mund te ruani transferin dhe të zgjidhni që paratë tuaja të konvertohen automatikisht kur dërgoni, ose së pari t'i konvertoni ato në monedhën e dëshiruar përmes aplikacionit (ose uebit), dhe pastaj të dërgoni.

Kur përdorni metodën e parë - sistemi do të konverton shumën e saktë të nevojshme për transfer.

Dërgimi i parave jashtë vendit përmes aplikacionit mobil Paysera
Për të kryer një transfer përmes aplikacionit, shkoni te Transferet, pastaj - transfer bankar, futni të dhënat e marrësit, pastaj zgjidhni llogarinë dhe monedhën në të cilën dëshironi të kryeni transferin. Plotësoni pjesën tjetër të informacionit të kërkuar dhe konfirmoni transferin. 

Dërgimi i parave jashtë vendit përmes e-banking Paysera 
Kyçuni në bank.paysera-ks.com, në menunë në të majtë zgjidhni Transferet > Transfer Bankar dhe plotësoni informacionin e kërkuar. 

Mos harroni të zgjidhni monedhën e dëshiruar dhe llogarinë nga e cila dëshironi të kryeni transferin.

Po. Ju mund të konvertoni monedhën si përmes aplikacionit Paysera ashtu edhe versionit online. 
Për ta bërë atë përmes desktopit - hyni në bank.paysera-ks.com > në menunë në të majtë klikoni në Valuta > Shkëmbimi i Monedhave > Zgjidhni llogarinë, shumën dhe monedhën. Konfirmoni këmbimin dhe paratë do t'i shihni menjëherë në llogarinë tuaj. 

Po, një kurs më i mirë i këmbimit zbatohet automatikisht nëse shkëmbeni më shumë se 5000 EUR (si si person privat ashtu edhe si pronar i një llogarie biznesi). Dhe nëse vazhdimisht po shkëmbeni shuma më të mëdha parash, një tarifë më e mirë mund të ofrohet pasi të kontaktoni mbështetjen e klientit tonë.