Të gjitha kategoritë

Paysera konfirmon udhëtimet e punës në Meksikë dhe Cape Verde!

#

Pas një pushimi të gjatë nga udhëtimet, Paysera konfirmon destinacionet e saj të ardhshme të udhëtimeve të punës për 2021 - dhjetëra punonjës tanë tanë së shpejti do të shkojnë në punë dhe do të udhëtojnë në Meksikë dhe Cape Verde. Bashkohuni me ekipin Paysera dhe bëhuni pjesë e udhëtimeve të ardhshme!

Udhëtimet e mëparshme të punës së Paysera

Paysera shkoi në udhëtimin e saj të parë të punës në vitin 2019 kur punonjësit tanë vizituan Bali. Më vonë u ndoq nga Turqia, Egjipti dhe Filipinet.

Udhëtimi i punës normalisht zgjat nga dy deri në tre javë - gjë që u jep punonjësve kohë të mjaftueshme për t'u mësuar me kushtet e reja të punës, si dhe për të udhëtuar nëpër zona të ndryshme, aktivitetet në ekip, etj.

Shpenzimet e udhëtimit dhe akomodimit mbulohen të gjitha nga kompania, disa destinacione madje kanë marrëveshje hotelesh të përfshira plotësisht. Kështu që punonjësit shpenzojnë një minimum për ushqimin, aktivitetet pas punës dhe suvenire.

Destinacionet e reja - të konfirmuara! Së shpejti edhe më shumë

Meqenëse kufizimet e udhëtimit u lehtësuan në disa vende të largëta dhe ekzotike - vende të tilla natyrisht u bënë destinacioni tjetër për udhëtimin e punës së Paysera.

#

Udhëtimi i parë është planifikuar të ndodhë në Tetor kur një grup njerëzish do të vizitojnë Cancun në Meksikë. Më vonë, ne do të mbyllim vitin 2021 në ishullin e Cape Verde. Gishtat u kryqëzuan që planet të mos ngatërrohen nga pandemia e vazhdueshme në disa vende!

Nëse gjithçka shkon siç është planifikuar, më shumë pozita do të shpallen më vonë, kështu që të gjithë kanë një mundësi të udhëtojnë të paktën një herë në dy vite.

Jo vetëm punë, por edhe pushime

Paysera zyrtarisht "legalizoi" udhëtimet e punës në Mars të këtij viti. Konfirmimi me shkrim i përfitimeve të tilla është vendimtar në një kompani aq të madhe sa Paysera (rreth 300 persona), kështu që të gjithë i dinë kushtet për t'u kualifikuar për të punuar dhe udhëtuar. Për momentin, të gjithë ata që kanë punuar në kompani për më shumë se 6 muaj mund të shkojnë. Do të thotë që nëse i bashkoheni ekipit të Paysera tani, në 6 muaj gjithashtu do të jeni në gjendje të merrni pjesë në udhëtime të tilla.

Për më tepër, këtë vit Paysera gjithashtu prezantoi një përfitim tjetër - jo një punë, por udhëtime pushimi që paguhen nga kompania. Paysera mbulon shpenzimet e udhëtimit dhe akomodimit dhe punonjësit mund të shijojnë pushimet së bashku. Pra, ndërsa Meksika do të jetë një udhëtim zyrtar, udhëtimi në Cape Verde do të jetë një festë dhe vetëm ata që duan do të punojnë në distancë për një pjesë të kohës së tyre.

Dëshironi të shkoni në një udhëtim pune me kolegët tuaj? Cili do të ishte destinacioni juaj kryesor?

👋 Shikoni pozitat e hapura në Paysera, aplikoni dhe bashkohuni me ne për aventurat e ardhshme!