Të gjitha blogjet

Si të kurseni para në konvertimin e monedhës në internet? 

#
Për shumë njerëz, ideja e konvertimit të monedhës shoqërohet me humbje, tarifa dhe të shohësh një normë shumë më të mirë është tepër vonë. Por nuk ka pse të jetë kështu! Konvertimi i monedhës në internet mund t'ju kursejë kohë dhe para. Le të hedhim një vështrim në atë qëPaysera ka për të ofruar. 

Krahasimi automatik i kursit të konvertimit 

Kur konvertoni para online, është e zakonshme të vizitoni të paktën 3 ose 4 faqe të ndryshme bankash dhe të krahasoni kursin e konvertimit. Por duke e bërë këtë manualisht, përfundimisht ndoshta do t'ju kushtojë kohë, e cila është më shumë para sesa ajo që do të jeni në gjendje të kurseni. 

Llogaritësi i konvertimit të monedhës në internet të Paysera e bën këtë për ju. Ai rishikon automatikisht çmimet e ofruara nga institucione të ndryshme dhe ju ofron tarifa konkurruese në kohë reale. 

Konvertoni deri në 1000 EUR/muaj me kosto pothuajse fillestare 

Nëse blini në internet ose keni nevojë të konvertoni shuma të vogla parash për të dërguar jashtë vendit - mos u shqetësoni për tarifat e tepërta. Paysera ofron një zbritje të veçantë për ata që shkëmbejnë deri në 1000 EUR në muaj, e cila në thelb përputhet me normën që shihni në Google. 

Tarifa më e mirë shtohet automatikisht për të gjithë klientët privatë, dhe ju mund ta kontrolloni atë në faqen tonë të internetit

Kurseni kur konvertoni shuma të mëdha menjëherë 

Dëshironi të dërgoni një shumë të madhe parash në shtëpi? Apo paguani për mallra ose shërbime me vlerë të konsiderueshme nga një kompani e huaj? Është e dobishme të dini se nëse konvertoni më shumë se 5000 EUR në të njëjtën kohë - Payseraju ofron një kurs këmbimi më të mirë se kursi standard. Nuk do të jetë më me koston kryesore, por akoma më mirë se ajo që mund të merrni në shumë vende të konvertimit tradicional me siguri. 

Kjo vlen si për klientët privatë ashtu edhe për të biznesit.

Si të konvertoni valutat në internet? 📲

#

Konvertimi i monedhës në internet nuk ka qenë kurrë kaq i lehtë. Mund ta bëni direkt në aplikacionin Paysera në sekonda. Sidoqoftë, vini re se për të përdorur shërbimin e këmbimit Paysera dhe për të marrë të gjitha zbritjet e përmendura më lart, duhet të jeni një klient i Paysera. Regjistrimi merr kohë vetëm disa minuta dhe pritja e vetme që duhet të bëni është që dokumentet tuaja të identifikimit të kontrollohen, gjë që normalisht zgjat deri në një ditë. Shikoni udhëzimet përmes videos >

Pasi llogaria juaj të jetë hapur - shkoni te menyja e transfereve në aplikacion, shtypni konvertimin e valutës dhe konvertoni shumën e zgjedhur nga ju. 

Jeni të interesuar për konvertimin e valutës apo jeni kurioz të shihni normat tona?