Si të merrni kartelën Visa? Të gjitha pyetjet!

get Paysera Visa card
Paysera është krenare që u siguron klientëve të saj kartela debiti që janë pa kontakt, të pajtueshme me Google Pay dhe Apple Pay, dhe mund të përdoret në të gjithë botën. Në këtë postim në blog, ne do të shpjegojmë se si ta merrni Visa kartelën, dhe përgjigjuni disa prej pyetjeve më të zakonshme në lidhje me të.

Përfitimet e kartelës së pagesave Visa 🤩

Kartela Visa. Paysera ofron kartela debiti Visa që njihen ndërkombëtarisht. Ju mund të tërheqni para prej tyre në çdo ATM që pranon kartela Visa, ose lidheni atë me PayPal, Amazon, dhe më shumë.

Pagesat me mobil. Kartela Visa është në përputhje meApple Pay, Google Pay, dhe Samsung Pay. Shtojeni atë dhe bëni pagesa pa kontakt. 

Menaxhojeni përmes aplikacionit. Kartela është lehtë për të order, menaxhuar, dhe bllokuar nëse ka nevojë përmes aplikacionit Paysera

Kartela per adoleshentë.Ju mund të porositni një kartelë shtesë për një mbajtës tjetër të llogarisë Paysera, i cili mund të jetë 14 vjeç.Lexoni më shumë >
get Paysera Visa card

Kush mund të marrë kartelën Visa? 

kartelat Visa mund të porositet vetëm nga banorë e identifikuar të EU-së.

Mbajtësi kryesor i kartelës duhet të jetë së paku 16. Sidoqoftë, nëse doni të hapni një llogari në këtë moshë, do t'ju duhet pëlqimi zyrtar nga kujdestarët tuaj, i cili duhët të përfshijë nënshkrimin e dokumentev dhe kryerjen e një telefonate identifikimi me video. 

Si të porosisni kartelën Visa? 💳

Kartela mund të porositet lehtë përmes aplikacionit Paysera. Shikoni videon se si ta bëni këtu 👇

Ku mund të dorëzohet kartela Visa? 

Kjo është një nga pyetjet më të zakonshme në lidhje me kartelën e pagesës Visa. Kartelat visa mund të dorëzohen vetëm në vendet në Zonën Ekonomike Evropiane që kanë para të mjaftueshme në llogarinë e tyre për të mbuluar porosinë e kartelës dhe tarifën e dorëzimit.

Kjo për faktin se lëshuesi i kartelës sonë është një kompani me bazë në BE, dhe kjo është mundësia që ofrojmë. 

.

Cilat janë tarifat e kartelës Visa?

Porosia e kartelës Paysera mund t'ju kushtojë nga 3 deri në 10 EUR, dhe pastaj një tarifë prej 0,75 EUR do të zbritet prej saj çdo muaj.

Çfarë lloj dorëzimi duhet të zgjedh? 

Kartela për pagesa është si një dokument që përmban informacion të ndjeshëm, prandaj gjithmonë duhet të zgjidhni llojin e dorëzimit me përgjegjësi. Ne gjithmonë u rekomandojmë klientëve të zgjedhin dërgesat e gjurmuara (të tilla si TNT), kështu që ju gjithmonë mund të përcjellmi kartelën tuaj.

Kur zgjidhni dërgesën e me anën e gjurmimit, mund të paguani më shumë, por atëherë jeni 100 për qind të sigurtë se kartela do t’ju dorëzohet në pragun tuaj, dhe kështu nuk keni nevojë të shqetësoheni që ajo të humbasë në postë, siç mund të ndodhë ndonjëherë.

get Paysera Visa card

> ... dhe më shumë këshilla & fakte që ndoshta nuk i dini! 

⚠️Kujdesni. Mos u përfshini me palët e treta që premtojnë se do t’ju marrin kartelën jashtë vendeve të BE -së. Kur ndani informacionin tuaj personal me palët e treta, rrezikoni të bëheni viktimë e mashtrimit financiar ose të vidheni dhe të përdorni identitetin tuaj për qëllime dashakeqe. 

📬 Dërgesa. Ne nuk jemi përgjegjës për shpërndarjen e kartelave. Prandaj, nëse nuk keni zgjedhur një nga llojet e dorëzimit të gjurmuar, ne nuk do të jemi në gjendje të ndihmojmë për të gjetur pse, ku dhe kur kartela juaj u zhduk, nëse po.

🗂 Llogari të ndara. Llogaria e kartelës Paysera është e ndarë nga llogaria juaj aktuale. Kjo ju lejon të menaxhoni më mirë paratë tuaja dhe të mos shqetësoheni për të gjitha fondet tuaja në rast se kartela juaj humbet ose vidhet. Vetëm mos harroni të transferoni disa para në të në mënyrë që t'i përdorni!

💶 llogari në euro. Valuta e llogarisë së kartelës është euro. Nëse paguani në monedha të tjera - paratë do të konvertohen kur paguani dhe tarifat mund të aplikohen. 

🔵 Ngjyra. Kur porositni kartelën, ju mund të zgjidhni midis disa ngjyrave të ndryshme - portokalli dhe blu për klientët privatë, nuanca më të errëta - për mbajtësit e llogarive të biznesit. 

📲 Aplikacioni Paysera. Përdorni aplikacionin mobil Paysera për të kontrolluar PIN kodin e kartelës suaj, ngrini ose bllokojeni nëse është e nevojshme, transferoni para në dhe nga llogaria e kartelës dhe më shumë.