Të gjitha blogjet

Tani mund të shtoni kartelën Visa në Google Pay përmes aplikacionit Paysera

Features

Pagesat me mobil së shpejti do të jenë norma absolute për shumicën e klientëve të Paysera. Tani e tutje, ju mund të shtoni kartelën tuaj Visa në Google Pay nga aplikacioni Paysera, madje pa pasur aplikacionin Google Pay. 

Ky zhvillim do t'u mundësojë mijëra përdoruesve të paguajnë me asgjë tjetër përveç telefonave të tyre në miliona vende në të gjithë botën.

Si të shtoni kartelën pa pasur aplikacionin Google Pay

Nëse jeni përdorues i Android-it, thjesht mund të hapni aplikacionin Paysera, shkoni te Kartelatdhe, nëse aplikacioni juaj është i përditësuar, duhet të shihni një buton Shtoni në Google Pay  për kartelat që nuk janë shtuar ende. Klikoni lehtë mbi të dhe ndiqni udhëzimet e mëtejshme. 

#

Kjo veçori është e disponueshme për telefona të cilët funksionojnë në Android 5.0 (Lollipop) ose më të lartë, dhe mbështesin teknologjinë e komunikimit në terren (NFC) dhe kartën e hostit (HCE). 

Çfarë është Google Pay? 

Google Pay është mënyra e shpejtë dhe e thjeshtë për të paguar në miliona vende - në faqe, në aplikacione dhe në dyqane.  

Me Google Pay, nuk ka nevojë të kërkoni portofolin tuaj - mund të paguani me telefonin tuaj kudo që pranohen pagesa pa kontakt.

Për më shumë informacion në lidhje me Google Pay dhe mënyra të ndryshme për ta konfiguruar atë - vizitoni uebsajtin tonë