Të gjitha blogjet

Si të kërkoni rimbursim për një transfer Paysera?

Guidance on how to request a refund for Paysera transfer.
Nëse keni bërë një gabim kur keni nisur një transfer ose keni bërë aksidentalisht dy here të njejtin. Merrni frymë lehtë… Kemi lajme të mira – është e mundur ta rregullojmë atë dhe ne jemi gati të ndajmë se si mund të kërkoni rimbursim për transferin tuaj Paysera.

A është kryer tashmë transferi?

Ne e dimë se është një situatë e ndjeshme, por kjo pjesë është shumë e rëndësishme dhe ne do t'ju bënim një shërbim të keq nëse nuk do ta trajtonim atë.

Për t'iu përgjigjur shqetësimit tuaj: po, është e mundur të kërkoni një rimbursim për transferin tuaj. Por ky shërbim ka një tarifë. Ne ju rekomandojmë që të kontrolloni statusin e transferit së pari - nëse nuk është përfunduar ende, mund të jetë e mundur që ju ta anuloni vetë, pa pasur nevojë të kërkoni rimbursim.

Kini parasysh, edhe nëse transferi nuk ka përfunduar ende, nëse mund ta anuloni vetë varet nga lloji i transferit. Për të qenë më specifik, mund ta anulosh vetëm nëse është i brendshëm me detaje të pasakta. Ne i kemi mbuluar të gjitha detajet në postimin tonë të mëparshëm në blog si të anuloni një transfer në Paysera.

Si të kërkoni rimbursim të transferit në Paysera?

Ju do të duhet të kontaktoni ekipin tonë të mbështetjes së klientit për të kërkuar rimbursim të transferit. Meqenëse kjo është një situatë e ndjeshme ndaj kohës, ju rekomandojmë që të na telefononi sa më shpejt të jetë e mundur, veçanërisht nëse transferi juaj nuk është përfunduar ende dhe mund të anulohet ende.

Bazuar në llojin e transferit që keni bërë, specialistët tanë të mbështetjes së klientit do t'ju udhëzojnë përgjatë procesit në përputhje me rrethanat.

Paysera client support team will help to get a transfer refunded.

Pyetje apo shqetësime?

Mbani mend - ne jemi afër jush. Mbështetja jonë e Klientit është këtu për t'ju mbështetur dhe për t'ju ndihmuar të menaxhoni financat tuaj lehtë dhe me efikasitet. Mos hezitoni të na kontaktoni dhe ne do të bëjmë çmos për t'ju ndihmuar!