Të gjitha kategoritë

Dallimet në mes të versionit të Paysera aplikacionit mobil dhe desktop

#
Jeni më shumë person që përdoni aplikacionin mobil apo desktop? Me Paysera – secili prej tyre punon për menaxhimin e financave të përditshme, por ka disa ndryshime midis aplikacionit tonë në internet dhe mobilit që çdo klient duhet t'i dijë. Vazhdoni të lexoni për t'i zbuluar ato.  

Shpjegimi i aplikacioni mobil Paysera dhe e-banking

Kur flasim për menaxhimin e përditshëm të financave përmes Paysera, ne shpesh i referohemi aplikacionit mobil, që është një domosdoshmëri nëse dëshironi të hapni llogari në Paysera. Aplikacioni është i lehtë për t'u përdorur, ka një dizajn elegant dhe mbështet 17 gjuhë të ndryshme.

Megjithatë, nuk duhet të harroni se llogaria juaj mund të menaxhohet edhe nëpërmjet bankingut tonë online – bank.paysera-ks.com. Është versioni desktop i sistemit tonë, i cili përdoret më shpesh nga bizneset, kontabilistët dhe tregtarët online. 

Nuk e keni ende Paysera?

Hapni një llogari pa pagesë në pak minuta!

Versioni i desktopit është i dobishëm kur sasi të mëdha të dhënash duhet të përpunohen dhe rishikohen, gjë që mund të mos jetë gjithmonë e përshtatshme nëpërmjet një ekrani të vogël telefoni. Kjo është arsyeja pse ajo është e njohur me mbajtësit e llogarive të biznesit Paysera. 

Dhe aplikacioni është padyshim alternativa për shërbimet në lëvizje si menaxhimi i kartelave, pagesat dhe shpenzimet ditore.

#

Vetëm për aplikacione: hapja e një llogarie Paysera 

Kjo është e vertetë! Për t'u regjistruar në Paysera, duhet të shkarkoni aplikacionin Paysera. Kjo u bë pasi regjistrimi nëpërmjet aplikacionit ishte shumë më i përshtatshëm dhe ngriti shumë më pak pyetje nga klientët. 

Hapja e llogarisë, identifikimi dhe konfigurimi i profilit mund të bëhen drejtpërdrejt nga telefoni juaj me një lëvizje. Shikoni videon për të parë rrjedhën 👇

Vetëm për desktop: menaxhimi i portës së pagesave 

Nese keni dyqan elektronik dhe e përdorni Paysera portën e pagesave për pranimin e pagesave online – duhet ta dini tashmë se ky shërbim mund të porositet dhe menaxhohet vetëm nëpërmjet bank.paysera-ks.com.

Megjithatë, mund ta përdorni aplikacionin për të kontrolluar pagesat hyrëse, për të marrë njoftime për blerjet e reja, për të kryer transfere etj. 

Vetëm për aplikacione: pagesa të përsëritura

Nëse jeni adhurues i automatizimit - duhet të jeni adhurues i kësaj veçorie. Vetëm nëpërmjet aplikacionit mobil Paysera ju mund të planifikoni pagesa të përsëritura, kështu që nuk duhet të mbani mend të paguani faturat çdo muaj. 

Lexoni më shumë se si funksionon > 

Vetëm për aplikacione: ndarja e faturave & kërko veçoritë e parave 

Aplikacioni Paysera është një mjet i përshtatshëm për menaxhimin e parave për financat e përditshme. Për shembull, veçoritë si Ndarja e faturës dhe Kërko para janë të njohura në mesin e përdoruesve të aplikacionit. Kjo ju pengon të mos paguani më tepër për miqtë tuaj dhe ju lejon të ndani lehtë pagesat ose të kërkoni paratë mbrapa pa pasur shumë vështirësi. 

Si punon?

#

Siguri shtesë për transferet e parave mund të sigurohet lehtë duke vendosur fjalëkalim. Nëse fjalëkalimi është i njohur vetëm për ju dhe për marrësin - pa dyshim do jeni më të qetë. 

Kjo veçori është e disponueshme nëpërmjet aplikacionit Paysera. Kur kryeni transfer, aktivizoni mbrojtjen me fjalëkalim. 

Vetëm për aplikacione: llogari për kursimet

Kursimet për makinë, një shtëpi, apo ndoshta pushime? Lërini paratë mënjanë pa u munduar me Paysera llogarinë për kursime, e disponueshme në aplikacionin Paysera. Ju mund të vendosni qëllime, afate dhe madje edhe pagesa automatike për ta bërë këtë proces edhe më të lehtë. Kurseni me një partner apo mik? Llogaritë e përbashkëta për kursime do ta bëjnë atë më të lehtë. Lexoni më shumë > 

#

Vetëm për aplikacion: blini monedha fizike dhe shufra ari 

Hapni aplikacionin Paysera, shkoni te më shumë, më pas Metalet e çmuara,dhe eksploroni një përzgjedhje të gjerë të monedhave dhe shufrave të vërteta metalike fizike të disponueshme për blerje dhe marrje nëse është e nevojshme. Dëshironi më shumë fleksibilitet me çmimin? Ju gjithashtu mund të blini XAU për çdo shumë që dëshironi (kjo mund të bëhet edhe nëpërmjet internetit dhe funksionon njësoj si blerja e çdo monedhe tjetër).

>Transferet ndërkombëtare – desktop apo mobil? 

Paysera ofron transfere ndërkombëtare në 20+ monedha. Ato kryesore, si EUR, GBP, PLN, RON, ALL, GEL dhe BGN mbështeten si nga versioni i aplikacionit ashtu edhe nga ueb. Transferet në monedha të tjera mund të kryhen vetëm nëpërmjet versionit të desktopit.  

Më shumë rreth transfereve > 
#

Në përgjithësi, ka disa dallime të tjera midis versionit mobil Paysera dhe versionit në internet, të cilat do t'i zbuloni... Disa që nuk përmenden më lart janë veçoria e donacioneve, e cila është e disponueshme vetëm për përdoruesit e aplikacionit Paysera në Android, shabllonet e krijuar në ueb ose aplikacioni janë të disponueshëm vetëm nëpërmjet atyre platformave, etj. Sigurisht, ne po punojmë për të marrë sa më shumë shërbime të nevojshme në të dyja platformat për rehati maksimale, kështu që nëse keni ndonjëherë sugjerime ose kërkesa - mos hezitoni t'i ndani ato me ekipin tonë