Të gjitha blogjet

Paysera prezanton modele të reja të kartelave Visa!

#
Ju mund të keni vënë re tashmë modelet e reja të kartelave Visa që ofron Paysera. Do të ishte e vështirë për të mos dalluar, pasi ato kanë tendencë të dallohen! Pra, si përshtaten ato me procesin tonë të ribrendimit dhe pse të dyja dizajnet janë kaq të rëndësishme për markën tonë? Ju jeni gati për të zbuluar!

Udhëtimi ynë i ribrendimit vitin e kaluar

Që në mars 2022, ne shpallëm epokën e re të ribrendimit të Payserës. Gjatë gjithë vitit, ne prezantuam skemën e re të ngjyrave Paysera dhe dy logo - një për Paysera në tërësi dhe një tjetër për një nga produktet tona - Paysera Tickets.

Ne jemi gati të ndajmë edhe një arritje tjetër për të cilën jemi jashtëzakonisht krenarë – modelet e reja të kartelave të pagesave Visa.

Ndërsa dizajni që përfaqëson identitetin tonë të ri vizual duket si një zgjedhje e qartë, mund të keni vënë re se nuk ka një, por dy dizajne të reja të kartelave Visa - e dyta me flamurin ukrainas.

Le të flasim për të dyja dhe idenë pas tyre.

Kartela Visa dhe identiteti vizual i Paysera

Shikoni këto dizajne!

Dizajni ynë i ri i markës pasqyrohet në mënyrë të përsosur në kartelën Visa dhe është gjithçka që ne shpresonim – dy nuancat e blusë dhe jeshiles vizualizojnë vlerat e kompanisë sonë të besimit, të menduarit përpara, integritetit, përvojës, inovacionit dhe sigurisht qëndrueshmërisë dhe prosperitetit.

Shpresojmë që klientët tanë të jenë po aq krenarë sa ne që mbajnë një kartelë me një dizajn modern dhe origjinal!

#

Kartela Visa e flamurit të Ukrainës

Çfarë e bën flamurin ukrainas kaq të rëndësishëm për ne?

Paysera dënon luftën që Rusia ka nisur kundër Ukrainës. Megjithatë, vetëm fjalët nuk do të bëjnë dallim, pra, si një biznes etik që ka gjithashtu punonjës ukrainas dhe ofron shërbimet për qytetarët e Ukrainës, ndihemi të detyruar t'i mbështesim ata dhe vlerat demokratike në përgjithësi.

Tani, ka mënyra të ndryshme për të ofruar mbështetje, dhe siç ndoshta e keni kuptuar tashmë, kartela e re Visa me një flamur ukrainas është një prej tyre.

Në fillim të vitit të kaluar, ne treguam mbështetjen tonë duke:

  • Mbyllur llogaritë në Paysera për të gjithë qytetarët rusë;
  • Ndalimi i të gjitha transfereve drejt dhe nga Rusia
  • Të zhvendosim hapësirën tonë të zyrës në Vilnius për të akomoduar refugjatët ukrainas, disa prej të cilëve jetojnë atje edhe sot e kësaj dite, pasi lufta nuk ka mbaruar
#

Le të jemi të ndërgjegjshëm për mjedisin

Shpresojmë që t'ju pëlqejnë modelet e reja të kartelave Visa dhe ne e kuptojmë plotësisht nëse dëshironi të porosisni një të tillë ndërsa flasim.

Megjithatë, do të dëshironim t'ju kërkojmë të jeni të ndërgjegjshëm për mjedisin dhe qëndrueshmërinë. Nëse kartela juaj aktuale Visa nuk ka skaduar ende, ne do të ishim mirënjohës nëse nuk keni porositur ende një të re.

Mos u shqetësoni, kartelat e reja do t'ju presin kur të vijë koha!