Të gjitha blogjet

Paysera u mundëson dyqaneve elektronike të pranojnë pagesa përmes Revolut 

Paysera PIS Revolut

Tani e tutje, dyqanet elektronike që përdorinshërbimit të inicimit të pagesave së Paysera për të përpunuar pagesa në internet do t'u ofrojë klientëve të tyre që të paguajnë për mallra ose shërbime përmes Revolut. 

Në shkurt, Revolut iu shtua listës tashmë të gjatë të bankave dhe institucioneve të pagesavepërmes të cilave pagesat mund të pranohen në dyqanet elektronike që përdorin Paysera si portën e tyre të pagesave. Për momentin, shërbimi i inicimit të pagesave të Paysera (PIS) mbështet pothuajse 100 banka, përfshirë pothuajse të gjitha bankat në Balltik - tregu dominues i Paysera. 

Shumë dyqane elektronike që përdorin Paysera do të shfaqin automatikisht Revolut mes opsioneve të tjera të pagesës përveç nëse pronari i dyqanit elektronik kërkon që të mos shtojë automatikisht mënyra të reja pagese. Në këtë rast, do të duhet të zgjidhet në cilësimet. 

Shërbimi i inicimit të pagesave së Payseramundëson që dyqanet elektronike të pranojnë pagesa në internetnë një mënyrë më të përshtatshme për klientët e saj - përmes e-banking, kartelave të pagesave, etj. Është një metodë e njohur, e përshtatshme dhe e përballueshme për të përpunuar pagesa në internet, që sot përdoret nga pothuajse 10.000 dyqane elektronike në shumë vende.  

Këtë vit Paysera gjithashtu planifikon të prezantojë mundësinë për të pranuar pagesa në dyqanin tuaj elektronik përmes Apple Pay.