Të gjitha kanalet

Është Dita Botërore e Shëndetit Mendor: Si ja bën Paysera

#
A e dini se depresioni dhe çrregullimet e ankthit janë dy çështjet më të zakonshme të shëndetit mendor globalisht? Sot është Dita Botërore e Shëndetit Mendor dhe për të ndriçuar çështjen komplekse të shëndetit mendor, ne duam të ndajmë se si Paysera i ndihmon punonjësit e saj të ruajnë hapësirën e tyre kryesore. Vazhdoni të lexoni dhe mësoni gjithçka për të!

Pse na intereson

Mund të tingëllojë si një klishe e vjetër, por këtu është një e vërtetë e thjeshtë: punonjësit e Paysera JANE Paysera. Në fund të fundit, identiteti ynë i markës bazohet në besimin tonë thelbësor sepse P është për (people) njerëzit..

Ne kujdesemi për kolegët tanë dhe mirëqenien e tyre, fizike dhe mendore. Që nga dita e parë, ne i integrojmë kolegët tanë butësisht dhe pa probleme dhe punojmë shumë për t'i bërë të gjithë të ndihen të përfshirë, të dëgjuar dhe të vlerësuar për atë që janë.

Por - le të zhytemi në veprimet specifike që ne si kompani marrim.

Puna hibride është pjesë e kulturës sonë të punës

Balancimi i punës hibride dhe i jetës së punës

Në ditët e sotme, lodhja profesionale është një sfidë e zakonshme që shumë kompani punojnë shumë për ta luftuar. Qasja jonë është e thjeshtë - ne parandalojmë lodhjen duke mbështetur ekuilibrin punë-jetë të çdo punonjësi.

Nëpërmjet metodës hibride të punës, Paysera përpiqet të mundësojë preferencat e punës së punonjësve pa sakrifikuar rëndësinë e socializimit dhe lidhjes me kolegët. Me fjalë të tjera, nuk duhet të jetë vetëm njëra ose tjetra - në Paysera mund t'i keni të dyja.

Nëse një punonjës i Paysera preferon të punojë përderisa bën banja dielli në Bali - ne e mundësojmë këtë!

Nuk jeni një person i mëngjesit? Nuk është problem, gjithçka që duhet të bëni është të komunikoni nevojat tuaja me njerëzit me të cilët punoni dhe pjesën tjetër do ta kuptojmë së bashku!

Puna dhe pushimet

Udhëtimi mund të na japë një perspektivë të ndryshme dhe të na mësojë më shumë për veten dhe të tjerët. Dhe kur udhëtoni me kolegët tuaj - ju mund të krijoni kujtime të çmuara së bashku dhe të zhvilloni besim të ndërsjellë.

Një herë në çdo të dytin vit, çdo punonjës duhet të zgjedhë nëse dëshiron të shkojë në punë, një udhëtim në një vend tjetër Paysera ose pushime.

Tani, kur flasim për një punë apo një festë… Ne i referohemi mundësisë për të shkuar në çdo vend të botës! Përveç nëse, sigurisht, ato nuk janë miqësore me turistët, por ju e kuptoni qëllimin!

Sa i përket udhëtimit në një vend tjetër Paysera, ne akomodojmë punonjësit tanë për të eksploruar punën nga Filipinet, Bullgaria, Kosova, Spanja, Shqipëria dhe Lituania. Në këtë mënyrë, punonjësit tanë mund të përjetojnë kultura të ndryshme jo vetëm nëpërmjet udhëtimeve dhe destinacioneve turistike, por duke u përzier edhe në proceset lokale të punës.

#

Ngjarjet brenda ekipit

Më e keqja që mund t'i ndodhë kulturës së një kompanie është të kesh punonjës që ndihen sikur janë një numër në kompani. Kjo është e kundërta e asaj që përfaqëson Paysera.

Ju tashmë dini për mundësitë e punës dhe pushimeve të punës me Paysera. Megjithatë, një udhëtim një herë në të dytin vit nuk mjafton për t'i bërë punonjësit të ndihen të përfshirë dhe të lumtur.

Kjo është arsyeja pse ne ofrojmë sa vijon:

Aktivitete mujore për ndërtimin e ekipit. Çdo punonjës inkurajohet të ndajë sugjerimet e tij gjithashtu!

Filmat dhe nata e darkës. Çdo të hënë të dytë të muajit dalim së bashku - kënaqësia e Paysera-s!

Ikja e vjeshtës është menduar për punë ekipore dhe lidhje. Shembuj të aktiviteteve përfshijnë orientimin, ngjarjet e shijimit dhe më shumë.

Udhëtime për ski çdo dimër. Niveli i përvojës së dikujt në ski nuk ka rëndësi - ne jemi në shoqëri të shkëlqyer, dhe pjesa tjetër vijon natyrshëm!

#

Zhvillimi personal dhe profesional është gjithmonë në tryezë

Paysera ushqen dhe mbështet ambiciet dhe kuriozitetin e punonjësve – është një mënyrë tjetër për t'i ndihmuar punonjësit tanë të ndihen të përmbushur.

Pavarësisht nëse kolegët tanë dëshirojnë të përmirësojnë aftësitë e tyre të buta, aftësitë teknike ose të përjetojnë rritje personale duke qenë mentorë – ne kemi mundësi për të gjithë. Për më tepër, punonjësit e Paysera mund të kërkojnë edhe kurse të jashtme të lidhura me punën që mund të mbulohen nga kompania.

Siç mund ta shihni, kur ka një vullnet - ka një mënyrë!

Ne punësojmë!

Nëse jeni të interesuar të jeni pjesë e komunitetit tonë miqësor dhe të kujdesshëm të punës, bashkohuni me ne - ne po punësojmë!