Të gjitha blogjet

Paysera zgjerohet në Gjeorgji dhe merr licencën e parë bankare!

#
Thonë se viti i ri është një fillim i ri. Por pse po presim vitin 2023? 2022 nuk ka mbaruar ende dhe ne jemi të emocionuar të ju njoftojmë për partneritetin e ri me një vend tjetër – Gjeorgjinë! Thuani përshëndetje "Paysera Georgia" - licenca e parë bankare në Paysera dhe banka e parë dixhitale në Gjeorgji.

Historia e sfondit

17 Nëntori nuk ishte një ditë e zakonshme për Paysera. Ishte dita kur Banka Kombëtare e Gjeorgjisë i dha “Paysera Georgia” licencë bankare – një njohje e rëndësishme e modelit tonë të biznesit dhe qëndrueshmërisë së tij. Jo vetëm që është licenca e 15-të e bankës tregtare për Gjeorgjinë, por edhe licenca e parë e bankës dixhitale.

Megjithëse Paysera është një brend global, ne besojmë fuqimisht se janë sipërmarrësit vendas ata që mund të ndjejnë më së miri nevojat lokale dhe metodat efektive të zbatimit. 

Kjo është pikërisht arsyeja pse Paysera Georgia u themelua dhe u menaxhua nga sipërmarrës vendas me përvojë, një prej të cilëve është një legjendë vendase - Dimitry Kumsishvili. Dimitri ka një eksperiencë profesionale si - ai është një biznesmen, ish-ministër i financave dhe ekonomisë dhe ish-zëvendëskryeministër i Gjeorgjisë.

"Paysera Georgia" është një anëtare e 9-të e rrjetit Paysera bashkë me Lituaninë, Letonia, Estonia, Ukraina, Bullgaria, Romania, Kosova dhe Shqipëria.

Pse është kjo një arritje e rëndësishme?

Klientët tanë, aktual dhe potencial, janë prioriteti ynë. Rrjedhimisht, të gjitha produktet, shërbimet dhe partneritetet e Paysera janë të orientuara nga klientët dhe ky partneritet i veçantë nuk bën përjashtim, pasi "Paysera Georgia" do t'u mundësojë gjeorgjianëve të bëjnë transfere parash në Evropë shumë më shpejt. 

Dhe kur themi shumë më shpejt, e nënkuptojmë - paratë do të arrijnë te marrësi në sekonda. Ekziston ky sistem i pagesave që e bën të mundur këtë shërbim – e kemi fjalën për SEPA dhe SEPA Instant.

Është e vërtetë, "Paysera Georgia" do t'i mbështesë të dyja SEPA dhe SEPA Instant!

#

Disa fakte rreth Paysera Georgia

  • Paysera Gjeorgjia do të mbështesë Transferet SEPA dhe SEPA Instant
  • Banka vlerësohet të fillojë ofrimin e shërbimeve për klientët në fillim të vitit 2023
  • Do të jenëdy qendra të shërbimit ndaj klientëve në Tbilisi, Gjeorgjia dhe shumica e shërbimeve do të ofrohen nga distanca