Të gjitha blogjet

Si të hapni një llogari kumulative për regjistrimin e një kompanie?

#
Llogaria kumulative kërkohet për të krijuar një kompani të re private në Bullgari. Falë shërbimeve digjitale të Paysera-s, ky hap i procesit të gjatë të regjistrimit të kompanisë mund të thjeshtohet dhe lehtësohet ndjeshëm. Në artikull, ne do t'ju përcjellim procedurën për të parë se si shkon dhe si të kurseni kohë dhe para duke zgjedhur Paysera.

Për çfarë shërben llogaria kumulative?

Llogaria kumulative kërkohet për të krijuar një kompani të re private në Bullgari. Llogaria përdoret për vendosjen e kapitalit të autorizuar përpara se shoqëria të regjistrohet në Regjistrin Tregtar.

⚠️ Llogaria kumulative NUK ËSHTË një llogari pagese dhe nuk mund të përdoret për pagesa të tjera përveç kapitalit të autorizuar - hyrëse dhe dalëse.

Cili është ndryshimi midis një llogarie pagese dhe një llogarie kumulative?

Llogaria kumulative përdoret vetëm për deponimin e kapitalit të autorizuar kur themeloni një kompani private në Bullgari. Nuk mund të përdoret për pagesa të tjera përveç kapitalit të autorizuar - në hyrje dhe në dalje.

Llogaria e pagesave është e përshtatshme për operacionet tuaja të përditshme bankare. Mund të menaxhohet nëpërmjet bankingut online ose mobil në kohë reale. Kartela Visa mund të shtohet në llogari dhe të përdoret për pagesa pa para.

Si të hapni një llogari biznesi Paysera? Shikoni udhëzimet e videos këtu

Kush mund të hapë një llogari kumulative?

Shërbimi është i përshtatshëm për individë, shtetas bullgarë dhe të huaj, të cilët dëshirojnë të krijojnë një kompani private në Bullgari. Llogaria kumulative mund të hapet nga menaxheri i ardhshëm ose përfaqësuesi i kompanisë.

Hapat për hapjen e një llogarie kumulative

 1. Hapja e një llogarie personale Paysera
  Menaxheri i ardhshëm ose përfaqësuesi i kompanisë regjistrohet nëpërmjet Paysera aplikacionit mobil si individ dhe plotëson një pyetësor (KYC). Për të zbuluar se si të hapni një llogari personale Paysera dhe për informacione të dobishme për klientët e rinj, shihni këtu.

Nuk e keni ende aplikacionin Paysera?

Hapni llogarinë sot FALAS! 

 1. Kërkesë shërbimi
  Shërbimi mund të kërkohet nëpërmjet email. Klienti merr një përgjigje me informacion në lidhje me dokumentet e nevojshme që duhet të sigurojë. Lista e dokumenteve është e disponueshme këtu.
 1. Shqyrtimi i dokumentit
  Dokumentet e dorëzuara shqyrtohen dhe analizohen. Dërgohen pyetje shtesë në lidhje me aktivitetet e kompanisë
 1. Hapja kumulative e llogarisë dhe shpërndarja e kapitalit
  Pas miratimit, hapet një llogari kumulative në sistemin Paysera, ku duhet të vendoset kapitali i autorizuar. Klientit i lëshohet një vërtetim për kapitalin e paguar, me të cilin shoqëria regjistrohet në Agjencinë e Regjistrimit
 1. Mbyllja kumulative e llogarisë dhe hapja e llogarisë së biznesit
  Pas regjistrimit të shoqërisë në Agjencinë e Regjistrimit, klienti ndjek hapat për hapjen e një llogarie biznesi. Llogaria kumulative mbyllet dhe kapitali transferohet në një llogari pagese të sapohapur. 

Sa kushton?

Kontrolloni tarifën për hapjen e një llogarie kumulative këtu.

Pse të zgjidhni Paysera?

Kursen kohë dhe para
Me shërbimet tona digjitale, nuk keni nevojë të humbni kohë duke pritur në radhë. Ekipi ynë i mbështetjes së klientit është në dispozicion nga ora 9 e mëngjesit deri në 5:00 pasdite. në ditët e punës. Mund të na kontaktoni përmes telefonit ose emailit. Me tarifat konkurruese të ulëta të Paysera për hapjen e një llogarie kumulative, ju gjithashtu kurseni para.

📁 Ju merrni mbështetje të plotë për përgatitjen e dokumenteve
Ekipi ynë do t'ju mbështesë me përgatitjen e dokumenteve të kërkuara. Pasi të kërkoni shërbimin me email, ne do t'ju dërgojmë informacion në lidhje me dokumentet e nevojshme që duhet të siguroni.

💻 Keni informacion të detajuar për secilën fazë të procedurës në internet Ju mund ta kërkoni shërbimin thjesht online. Nuk duhet të humbisni kohë duke pritur në radhë dhe mund të merrni informacion për ecurinë e procedurës në internet.

#

Çfarë duhet të dini për llogarinë e biznesit Paysera?

Ju mund të hapni një llogari biznesi Paysera falas dhe nuk ka tarifë mujore. Ka llogari IBAN të disponueshme në BGN, EUR, RON dhe HUF. Dhe mund të dërgoni dhe merrni para në 25+ monedha.

Ju merrni një shërbim të plotë transaksional – nga transfere të shpejta ndërkombëtare të parave me tarifa të mira deri te këmbimi i valutës dhe pagesat buxhetore. Menaxhoni paratë tuaja nëpërmjet bankingut online ose mobil në çdo kohë, kudo që të jeni. Nëse është e nevojshme, mund të gjeneroni pasqyra të detajuara bankare si dhe raporte transaksionesh. Përveç kësaj, ju keni mundësinë për të aktivizuar njoftimet për transferet hyrëse ose dalëse me email ose SMS.

Paysera është shumë më tepër se një sistem pagesash në internet. Është një alternativë moderne, e përshtatshme dhe me kosto efektive ndaj shërbimeve tradicionale të pagesave.

Hapni llogarinë tuaj IBAN me shumë valuta FALAS!