Të gjitha blogjet

Aplikacioni Paysera tani është i disponueshëm edhe në Huawei

Paysera Huawei App Gallery
Lajm i mirë për përdoruesit e telefonit Huawei - aplikacioni Paysera mund të shkarkohet nga Huawei dhe përdoret për menaxhim më të mirë ditor të financave.

Paysera në Huawei

Në Paysera, ne synojmë t'u mundësojmë njerëzve që të marrin kontrollin e financave të tyre dhe t'i menaxhojnë ato në një mënyrë të zgjuar dhe të përshtatshme, pavarësisht nga pajisjet inteligjente që përdorin. Prandaj, aplikacioni është i disponueshëm në të gjitha dyqanet kryesore të aplikacioneve: App Store,Google Play Store dhe së fundmi - Huawei AppGallery. Shumë karakteristika janë gjithashtu të disponueshme përmes Paysera në desktop.

#

Çfarë është aplikacioni Paysera?

Aplikacioni mobil Paysera është një aplikacion i financave gjithçka në një, që është shumë i përshtatshëm për menaxhimin e përditshëm të financave personale, si dhe për pronarët e bizneseve që kujdesen për disa llogari dhe ndjekin shpenzimet dhe të ardhurat e tyre. 

Aplikacioni është falas për të shkarkuar dhe hapja e një llogarie është gjithashtu falas.Është e pasur me veçori dhe jep diçka të re në çdo përditësim. Aktualisht, disa nga veçoritë më të njohura të aplikacioneve përfshijnë: transfere parash, kërkim parash nga miqtë ose ndarje faturash me ta,porosi të kartelës dhe karakteristikat e menaxhimit (rimbushja, bllokimi), pagesa të përsëritura, donacione për organizata bamirësie etj.

Tregta e arit në aplikacion

Vitin e kaluar aplikacioni Paysera nisi një mundësi ekskluzive për të blerë ar të investimeve fizike përmes aplikacionit. Të gjithë përdoruesit e identifikuar mund të blejnë metal të çmuar për një shumë më pak se 1 EUR deri tek shufrat e arit që peshojnë një kilogram dhe më shumë. Kjo veçori u drejtohet atyre që duan të mbrojnë kursimet e tyre nga inflacioni në planin afatgjatë, por është gjithashtu e popullarizuar tek njerëzit më të rinjë me financa dhe teknologji të cilët thjesht duan të eksplorojnë mënyra të reja për të zgjeruar portofolin e tyre.