Përfitimet dhe mundësitëNuk ka taksa administrative

Nuk ka tarifa shtesë për administrim apo mirëmbajtje. Tarifa e provizionit është e ngarkuar vetëm për një pagesë të suksesshme.

Çmimi më i ulët në treg

Të lodhur nga pagesa e provizioneve të mëdha për transaksionet me kartela pagese? Tarifa e provizionit për pagesa mobile është deri në 2 herë më e ulët.

Aplikacioni mobil

A nuk përdorni sisteme të njohura POS për regjistrat e parave të gatshme? Nuk ka problem. Ju merrni përfitime nga zgjidhja thjesht duke përdorur aplikacionin mobil.

Më shumë klientë të shërbyer

Sjellja e faturës për klientin, marrja e parave dhe kthimi me ndryshimin kërkojnë shumë kohë. Lejoni që klientët tuaj të paguajnë në mënyrë të pavarur dhe lejoni stafin tuaj për të shërbyer më shumë klientë.

Pagesat me një telefon celular

Klientët mund të paguajnë për mallrat ose shërbimet tuaja me vetëm disa klikime nëpërmjet telefonit celular. Metoda e shpejtë, e përshtatshme dhe moderne e pagesës.

Modulet për sistemet POS popullore

Përdorni sistemin Rkeeper, Presta ose nSoft POS për regjistrat e keshit? Pastaj mund ta instaloni modulin tonë të përgatitur për pagesat celulare në vetëm 1 orë.

Të ardhura në kohë reale

Paratë kreditohen në llogarinë tuaj Paysera menjëherë pasi klienti paguan mallrat ose shërbimet. Menaxhoni paratë tuaja në çast.

Si të filloj?#

Hapni një llogari Paysera.

#

Kontaktoni Departamentin e Shërbimit të Klientit

#

Ne do të kujdesemi për instalimin e zgjidhjes në POS-in tuaj.