Aplikacioni Paysera

Aplikacioni Paysera për sistemet Android dhe iOsmund të shkarkohen këtu.

Transfertat e pagesave aplikohen me çmimet e dhëna standarte këtu.

Shërbimi Tarifa
Shkarkimi dhe instalimi i aplikacionit Paysera Pa pagesë