Veprimet Cash

Lituania

Vendet e cash-in/outCash-in dhe cash-out në Lituani mundësohet vetëm në EUR.
Vendi Adresa dhe oraret e punës Tarifa e Cash-in Ofrohet kur cash-in Tarifa e Cash-out Ofrohet kur cash-out
terminalet "Perlas” (përveç qendrës tregtare “Norfa”) www.perlopaslaugos.lt
Në tërë Lituaninë I - VII
0,05 % + 0,43 EUR
Shuma maksimale e një veprimi cash-in është 300 EUR
Shuma maksimale është*/td> 1,00 EUR
Maximum amount is 500 EUR
Karta e pagesës Paysera
MAXIMA Lietuva
 
<www.maxima.lt
Në tërë Lituaninë, I - VII
0,35 EUR
Shuma maksimale e një veprimi cash-in është 600 EUR
Kodi i rimbushjes së shumëfishtë* Shërbimi nuk ofrohet -
Lietuvos spauda and Narvesen kiosks www.narvesen.lt
Në të gjithë Lituaninë, I - VII
Shërbimi është përkohësisht i padisponueshëm, përveç kioskave me terminal të Perlas (shihni çmimet më lart) - 0,50 EUR
Shuma minimale është
10 EUR
Shuma minimale është
500 EUR
Një kod një-përdorimësh cash-out në aplikacionin celular Paysera
degët Lietuvas paštas www.post.lt
Në të gjithë Lituaninë, I - VI
0,35 EUR
Shuma maksimale e një veprimi cash-in është 580 EUR
Kodi rimbushës një-përdorimësh** Shërbimi nuk ofrohet -
degët e PayPost www.post.lt
Në të gjithë Lituaninë, I - VII
0,35 EUR
Shuma maksimale e një veprimi cash-in është 580 EUR
Kodi rimbushës një-përdorimësh** 0,30 % nga shuma, por jo më pak se 0,80 EUR dokument personal ID dhe numri i telefonit i lidhur me llogarinë Paysera***
terminalet e Foxbox www.foxbox.lt
Në të gjithë Lituaninë, I - VII
deri në 30 EUR - 1,00 EUR
31-200 - 1,50 EUR
201-400 - 2,00 EUR
Shuma maksimale e një veprimi cash-in është 400 EUR
Një numër telefoni duhet të vendoset në terminal sipas udhëzimeve të dhëna Shërbimi nuk ofrohet -
VšĮ Natų knygynas www.natos.lt
Totorių st. 20, Lietuva, Vilnius I - V 10:00-18:00, VI 11:00-14:00
0,50 % nga shuma, por jo më pak se 0,29 EUR dokument personal ID 0,50 % nga shuma, por jo më pak se 0,29 EUR dokument personal ID dhe numrin e telefonit

* Një kod me përdorim të shumëfishtë i gjeneruar nga sistemi Paysera në dritaren e rimbushjes së llogarisë ose në aplikacionin celular. Kur arkëtoni në regjistrat Maximа, duhet të siguroni një vërtetim të shtypur me kodin, pasi nuk do të skanohet nga pajisja juaj celulare. Nëse nuk e keni kodin e printuar, punonjësit e Maxima kanë të drejtë të refuzojnë të ofrojnë shërbimin cash-in për ju. Në Lietuvos spauda dhe kioskat Narvesen ju mund t'ia thoni kodin arkëtarit në vend që t'a paraqisni atë.
** Një kod rimbushës një-përdorimësh gjenerohet nga sistemi Paysera në dritaren rimbushjes së llogarisë. Ju gjithashtu mund t'ia thoni kodin arkëtarit në vend që t'a paraqisni atë.
*** Dokumenti identitetit ID dhe numri i telefonit celular të lidhur me llogarinë tuaj Paysera. Do të merrni një SMS në numrin e telefonit me një kod konfirmues të cilin duhet t'ia tregoni arkëtarit.

Veprimet e cash në degën Paysera (Pilaitė 16, Vilnius)Veprimet e cash në degën Paysera kryhen në kartmonedhat e mëposhtme: EUR, USD, GBP, RUB, PLN.

Oraret e punës: I-V 08:00-18:00

Cash in

Shërbimi Tarifa
mbajtja e llogarisë për klientët individual në euro Pa pagesë
mbajtja e llogarisë për klientët e biznesit në euro 0,04 %, por jo më pak se 1,00 EUR
mbajtja e llogarive në valuta të tjera 0,50 %
Këmbim në kartmonedha me vlerë më të vogël 0,50 %

SHËNIM! Monedhat në degë as nuk pranohen dhe as nuk lëshohen. Gjithashtu ne nuk pranojmë kartëmonedha të vjetra, të dëmtuara dhe të cilat janë jashtë përdorimit. Ne nuk këmbejmë cash në kartëmonedha me vlerë të lartë, ose kartëmonedha të vjetra me ato të reja.

Cash out

Shërbimi Tarifa
nga llogaria e vet për klientët individual Pa pagesë kur tërheqja bëhet në 3 veprime deri në shumën 1000EUR në muaj.
Pas tejkalimit 1000EUR0,35%nga shuma e tejkaluar, por jo më pak se 1EUR për një transaksion.
nga llogaria e vetë për klientët e biznesit 0,45 % nga shuma, por jo më pak se 1EUR për një transaksion.
nga llogaria e vet për klientët individë dhe të biznesit në valutat USD, GBP, PLN, RUB Pa pagesë
(Ju rekomandojmë të kontrolloni gjendjen e balancës për këto valuta në degë para se të tërhiqni)

Veprime të tjera në cash

Shërbimi Tarifa
Transferta të brendshme, lokale ose ndërkombëtare
(+ tarifa për transfertën sipas tarifave të transfertave standarte)
1,00 EUR
Pagesat për shërbimet bashkiake, TV dhe të ngjashme Shërbimi nuk ofrohet në degë
Këmbimi valutor Shërbimi i ofrohet vetëm klientëve Paysera në norma të aplikueshme në momentin e këmbimit valutor.

Letonia

Vendet cash-in/out

Vendi Adresa dhe orët e punës Valuta Tarifa e cash-in Tarifa e cash-out
Money Express www.moneyexpress.lv
 • Riga, Maxima XXX - Slokas 115, I - VII 10:00-21:00 
 • Riga, A. Saharova iela 2, MEGO 2, I - VII 10:00-21:00
 • Riga, Maxima XXX - Deglava 67, I - VII 110:00-21:00 
 • Riga, Lāčplēša iela 88, I - V 10:00-18:00 
 • Riga, Merķeļa 12, I - VII 09:00-20:00 
 • Riga, Stacijas laukums 4, STACIJA, I – V 10:00-21:00, VI 10:00-20:00, VII 10:00-19:00
 • Riga, Akropole, Maskavas iela 257, I – VII 10:00-21:00
EUR 0,50 % nga shuma, por jo më pak se 0,60 EUR
Shuma maksimale e një veprimi cash-in është 5000 EUR
1,40 % nga shuma, por jo më pak se 1,00 EUR
Shuma maksimale e një veprimi cash-out ështës 5000 EUR
E-lats www.e-lats.lv
 • Daugavpils, Rīgas iela 9, PC “Solo”, “E-Kredīts”, I-V 09:00-18:00
 • Daugavpils, Arhitektu iela 3, I-V 09:00-18:00
 • Daugavpils, Alejas iela 87, I-V 09:00-18:00
 • Daugavpils, Viestura iela 59, I-V 09:00-18:00
 • Daugavpils, Raipoles iela 11a, I-V 09:00-18:00
 • Jelgava, T/C Pilsētas Pasāža. Driksas iela 4. I-V 09:00-18:00
 • Jēkabpils, Rīgas iela 120, I-V 09:00-18:00
 • Jēkabpils, Nākotnes iela 2, I-V 09:00-18:00
 • Jūrmala, Raiņa iela 87-113, I-V 09:00-18:00
 • Liepāja, Klaipēdas iela 62, TC/XL Sala, I-V 09:00-18:00
 • Madona, Rūpniecības iela 49, „E-Kredīts“, I-V 09:00-18:00
 • Rēzeknes, Latgales iela 17, I-V 09:00-18:00
 • Riga, Maskavas iela 250A, Kengraga market, I-V 09:00-18:00
 • Riga, Kurzemes prospekts 132, PC „Mego“, I-V 09:00-18:00
 • Riga, Brīvības iela 273, I-V 09:00-18:00
 • Riga, Dzirciema iela 82, I-V 09:00-18:00
 • Riga, Augusta Deglava iela 160A, I-V 09:00-18:00
 • Riga, Stacijas laukums 2, Centrālā stacija B tunelis, I-V 09:00-18:00
 • Riga, Stacijas laukums 2, Centrālā stacija C tunelis, I-V 09:00-18:00
 • Riga, Mazā nometņu iela 27, I-V 09:00-18:00
 • Riga, Lubānas iela 113A, I-VII 08:00-20:00
 • Riga, Sarkandaugavas iela 2, I-V 09:00-18:00
 • Riga, Ģertrūdes iela 49, I-V 09:00-18:00
 • Riga, Brīvības iela 90, I-V 09:00-18:00
 • Riga, Dzelzavas iela 44a, I-V 09:00-18:00
 • Riga, Marijas iela 3, I-V 09:00-18:00
 • Riga, Anniņmuižas bulvāris 40a, I-V 09:00-18:00
 • Riga, Kurzemes prospekts 59, I-V 09:00-18:00
 • Riga, Deglavas iela 100, I-V 09:00-18:00
 • Riga, Prūšu iela 2, I-V 09:00-18:00
 • Riga, Maskavas iela 250a, I-V 09:00-18:00
 • Riga, Baltāsbaznīcas iela 42, I-V 09:00-18:00
 • Riga, T/C "Zoom", Maskavas iela 400, I-V 09:00-18:00
 • Salaspils, Skolas iela 4b, I-V 09:00-18:00
 • Ventspils, Ganību iela 22/24, I-V 09:00-18:00
EUR 0,50 % nga shuma, por jo më pak se 0,60 EUR
Shuma maksimale për një veprim cash-in është 9999 EUR
1,40 % nga shuma, por jo më pak se 1,00 EUR
Shuma maksimale për një veprim cash-out është 9999 EUR

Estonia

Vendet cash-in/out

Vendi Adresa dhe oraret e punës Valuta Tarifa Cash-in Tarifa Cash-out
Money Express www.moneyexpress.ee
 • Tuulemaa 20, 10316, Tallinn - Stroomikeskus, I - VII 10:00-21:00  
 • Mustakivi Center -Mahtra 1, Tallinn, 13811, I-V 10:00-20:00, VI-VII 10:00-17:00
 • Aia 5, 10111, Tallinn, I - V 09:00-18:00, VI 10:00-15:00 
EUR


 
0,50% nga shuma, por jo më pak se 0,60  EUR
Shuma maksimale e një veprimi cash-in është9000 EUR
1,0 % nga shuma, por jo më pak se 1,00EUR

Kosova

Vendet cash-in/out

Vend Adresa dhe oraret e punës Valuta Tarifat Cash-in/out për klientë individual Tarifat Cash-in/out klientët biznes
Fersig Driton Islami, Ferizaj, I-V 8-17 val., VI-VII 8-15 val. EUR
 • 0-200 EUR – 0,50 EUR
 • 200-350 – 1,00 EUR
 • 350-5000 EUR – 2,50 EUR
 • 5000-10000 – 5,00 EUR
 • 0-350 EUR – 1,00 EUR
 • 350-2000 EUR – 2,50 EUR
 • 2000-5000 – 3,50 EUR
 • 5000-10000 – 5,00 EUR