Operacionet e keshit

Lithuania

Vendet e deponimit/tërheqjes paraveArkëtimi dhe tërheqja e parave në Lituani është i mundur vetëm në EUR.
Vendi Adresa dhe orari i punës Tarifa për deponim Të sigurohet kur depononi Tarifa për tërheqje Të sigurohet kur tërhiqni
terminalet"Perlas” (përveç qendrës tregtare “Norfa”) www.perlopaslaugos.lt
Në të gjithë Lituaninë I - VII
0,05 % + 0,43 EUR
Shuma maksimale e një operacioni të parave të gatshme është 300 EUR
Multiple replenishment code* 1,00 EUR
Shuma maksimale është 500 EUR
Kartela e pagesave Paysera
MAXIMA Lietuva
 
www.maxima.lt
Në të gjithë Lituaninë, I - VII
0,35 EUR
Shuma maksimale e një operacioni të parave të gatshme është 600 EUR
Kodi i rimbushjes së shumëfishtë* Shërbimi nuk ofrohet -
Lietuvos spauda and Narvesen kiosks www.narvesen.lt
Në të gjithë Lituaninë, I - VII
Shërbimi është përkohësisht i padisponueshëm, përveç kioskave në terminale të Perlas (shih çmimet më lart) - 0,50 EUR
Shuma minimale është
10 EUR
Maximum amount is
500 EUR
Kodi një përdorimësh për tërhqje të parave në aplikacionin mobil Paysera
Lietuvas paštas degët www.post.lt
Në të gjithë Lituaninë, I - VI
0,35 EUR
Shuma maksimale e një operacioni të parave të gatshme është 580 EUR
Kodi njëherësh i rimbushjes** Shërbimi nuk ofrohet -
PayPost degët www.post.lt
Në të gjithë Lituaninë, I - VII
0,35 EUR
Shuma maksimale e një operacioni të parave të gatshme është 580 EUR
Kodi plotësues njëherësh** 0,30 % nga shuma, por jo më pak se 0,80 EUR Dokumenti ID dhe numri i telefonit mobil të shoqëruara me llogarinë Paysera***
Terminalet Foxbox www.foxbox.lt
Në të gjithë Lituaninë, I - VII
deri në 100 EUR - 0,30 EUR
101-200 - 0,60 EUR
201-300 - 0,90 EUR
301-400 - 1,20 EUR
401-500 - 1,50 EUR
501 - 600 - 1,80 EUR.
Shuma maksimale e një operacioni të parave të gatshme është 600 EUR
Një numër telefoni duhet të futet në terminal në përputhje me udhëzimet e dhëna Shërbimi nuk ofrohet -
VšĮ Natų knygynas www.natos.lt
Totorių st. 20, Lietuva, Vilnius I - V 10AM-6PM, VI 11AM-2PM
0,50 % nga shuma, por jo më pak se 0,29 EUR Dokumenti ID 0,50 % nga shuma, por jo më pak se 0,29 EUR Dokumenti ID dhe numri i telefonit

* Një kod me përdorim të shumëfishtë të gjeneruar nga sistemi Paysera në dritaren e rimbushjes së llogarisë ose në aplikacionin celular. Kur arkëtoni në regjistrat Maximа, duhet të siguroni një vërtetim të shtypur me kodin, pasi nuk do të skanohet nga pajisja juaj celulare. Nëse nuk e keni kodin e shtypur, punonjësit e Maxima rezervojnë të drejtën të refuzojnë të ofrojnë shërbime të parave të gatshme për ju. Në kioskat Lietuvos spauda dhe Narvesen ju mund t'i tregoni kodin arkëtarit në vend që ta tregoni atë.
** Një kod me përdorim të vetëm nga lart, i gjeneruar nga sistemi Paysera në dritaren rimbushjes së llogarisë. Ju gjithashtu mund t'i tregoni këtij kodi arkëtarit në vend që ta tregoni atë.
*** Dokumenti i identitetit dhe numri i telefonit celular të lidhur me llogarinë tuaj Paysera. Do të merrni një mesazh SMS në numrin e telefonit me një kod konfirmimi të cilin duhet t'i tregoni arkëtarit.

Operacionet e parave të gatshme në degën Paysera (Pilaitė 16, Vilnius)Operacionet në kesh në degën Paysera kryhen në valutat e mëposhtme: EUR, USD, GBP, RUB, PLN.

Orari i punës: I-V 8AM-6PM

Cash in

Shërbimi Tarifa
në llogarinë e vetë për klientët individual në euro Falas
në llogarinë e vetë për klientët e biznesit në euro Falas
(0,04 %, por jo më pak se 1,00 EUR nga 08.02.2021)
në llogarinë e vetë në valuta të tjera 0,30 %
(0,50 % nga 08.02.2021)
Ndërrimim e banknotave ne te vogla 0,50  %

SHËNIM! Monedhat në degë nuk lëshohen dhe nuk pranohen. Gjithashtu, ne nuk pranojmë bankënota të konsumuara, të dëmtuara ose të vjetra të cilat janë jashtë përdorimit. Ne nuk ofrojm mundesin ndrrimit te banknotave nga ato te medhaja ne te vogla, apo ne banknota te vjetra me te reja.

Cash out

Shërbimi Tarifa
nga llogaria e vet për klientët individual Falas kur arkëtimi bëhet në 3 operacione, shuma deri në1000EUR në muaj.
Pas tejkalimit 1000EUR0,35%nga shuma e tejkaluar, por jo më pak se 1EUR për një transaksion.
nga llogaria e vetë për klientët e biznesit 0,45 % nga shuma por jo më pak se 1EUR për një transaksion.
nga llogaria e vet për klientët privat dhe afarist në monedhën USD, GBP, PLN, RUB Falas
(Ju rekomandojmë të kontrolloni gjendjen e parave të gatshme për këto monedha në degë para se të arkëtoni)

Veprime të tjera në kesh

Shërbimi Tarifa
Transfer i brendshëm, lokal ose ndërkombëtar
(+ tarifa për transferin sipas tarifave të transfereve standarde)
1,00 EUR
Pagesat për shërbimet komunale, TV dhe të ngjashme Shërbimi nuk ofrohet në filijalë
Këmbimi valutor Shërbimi ofrohet vetëm për klientët e Paysera më norma të zbatueshme në momentin e konvertimit të valutave.

Latvia

Vendet për arkëtim/tërheqje

Vendi Adresa dhe orët e punës Valuta Tarifa e futjes së parave gatshme Tërheqja e parave të gatshme
Para Expres www.moneyexpress.lv
 • Riga, Maxima XXX - Slokas 115, I - VII 10AM-9PM 
 • Riga, A. Saharova iela 2, MEGO 2, I - VII 10AM-9PM
 • Riga, Maxima XXX - Deglava 67, I - VII 10AM-9PM 
 • Riga, Lāčplēša iela 88, I - V 10AM-6PM 
 • Riga, Merķeļa 12, I - VII 9AM-8PM 
 • Riga, Stacijas laukums 4, STACIJA, I – V 10AM-9PM, VI 10AM-8PM, VII 10AM-7PM
 • Riga, Akropole, Maskavas iela 257, I – VII 10AM-9PM
EUR 0,50 % nga shuma, por jo më pak se 0,60 EUR
Shuma maksimale e një operacioni të deponimit është 5000 EUR
1,40 % from the amount, but not less than 1,00 EUR
Shuma maksimale e një operacioni për tërheqje është  5000 EUR
E-lats www.e-lats.lv
 • Riga, Maskavas iela 250A, Kengraga market, I-V 9AM-6PM
 • Riga, Kurzemes prospekts 132, PC „Mego“, I-V 9AM-6PM
 • Daugavpils, Rīgas iela 9, PC “Solo”, “E-Kredīts”, I-V 9AM-6PM
 • Daugavpils, Arhitektu iela 3, I-V 9AM-6PM
 • Daugavpils, Alejas iela 87, I-V 9AM-6PM
 • Daugavpils, Viestura iela 59, I-V 9AM-6PM
 • Daugavpils, Raipoles iela 11a, I-V 9AM-6PM
 • Jelgava, T/C Pilsētas Pasāža. Driksas iela 4. I-V 9AM-6PM
 • Jēkabpils, Rīgas iela 120, I-V 9AM-6PM
 • Jēkabpils, Nākotnes iela 2, I-V 9AM-6PM
 • Jūrmala, Raiņa iela 87-113, I-V 9AM-6PM
 • Liepāja, Klaipēdas iela 62, TC/XL Sala, I-V 9AM-6PM
 • Madona, Rūpniecības iela 49, „E-Kredīts“, I-V 9AM-6PM
 • Rēzeknes, Latgales iela 17, I-V 9AM-6PM
 • Riga, Brīvības iela 273, I-V 9AM-6PM
 • Riga, Dzirciema iela 82, I-V 9AM-6PM
 • Riga, Augusta Deglava iela 160A, I-V 9AM-6PM
 • Riga, Stacijas laukums 2, Centrālā stacija B tunelis, I-V 9AM-6PM
 • Riga, Stacijas laukums 2, Centrālā stacija C tunelis, I-V 9AM-6PM
 • Riga, Mazā nometņu iela 27, I-V 9AM-6PM
 • Riga, Lubānas iela 113A, I-VII 8AM-8PM
 • Riga, Sarkandaugavas iela 2, I-V 9AM-6PM
 • Riga, Ģertrūdes iela 49, I-V 9AM-6PM
 • Riga, Brīvības iela 90, I-V 9AM-6PM
 • Riga, Dzelzavas iela 44a, I-V 9AM-6PM
 • Riga, Marijas iela 3, I-V 9AM-6PM
 • Riga, Anniņmuižas bulvāris 40a, I-V 9AM-6PM
 • Riga, Kurzemes prospekts 59, I-V 9AM-6PM
 • Riga, Deglavas iela 100, I-V 9AM-6PM
 • Riga, Prūšu iela 2, I-V 9AM-6PM
 • Riga, Maskavas iela 250a, I-V 9AM-6PM
 • Riga, Baltāsbaznīcas iela 42, I-V 9AM-6PM
 • Riga, T/C "Zoom", Maskavas iela 400, I-V 9AM-6PM
 • Salaspils, Skolas iela 4b, I-V 9AM-6PM
 • Ventspils, Ganību iela 22/24, I-V 9AM-6PM
EUR 0,50 % nga shuma por jo me pak se 0,60 EUR
Shuma maksimale e një operacioni deponim është 9999EUR
1,40 % nga shuma por jo me pak se 1,00 EUR
Shuma maksimale e një operacioni për tërheqje është 9999EUR

Estonia

Cash-in/out places

Vendi Adresa dhe orari i punes Monedha Tarifa për deponim Tarifa për tërheqje
Money Express www.moneyexpress.ee
 • Tuulemaa 20, 10316, Tallinn - Stroomikeskus, I - VII 10AM-21PM  
 • Mustakivi Center -Mahtra 1, Tallinn, 13811, I - V 10AM-20PM, VI - VII 10AM-17PM
 • Aia 5, 10111, Tallinn, I - V 9AM-6PM, VI 10AM-3PM 
EUR


 
0,50% nga shuma, por jo më pak se 0,60  EUR
Shuma maksimale e një operacioni të parave të gatshme është9000 EUR
1,0 % from the amount, but not less than 1,00EUR

Kosova

Vendet e deponimit/tërheqjes parave

Vendi Adresa dhe orari i punes Monedha Tarifat për tërheqje / deponim për persona fizik Tarifat për tërheqje / deponim për persona juridik
Fersig
 • Hajdar Dushi, Prishtinë, I-V 8AM-5PM, VI-VII 8AM-3PM
 • Adem Jashari, Shtime, I-V 8AM-5PM, VI-VII 8AM-3PM
 • Driton Islami, Ferizaj, I-V 8AM-5PM, VI-VII 8AM-3PM
 • Bulevardi I Pavarësisë, 40/6, Sheshi I Pavarësisë, Gjilan, I-V 8AM-5PM, VI-VII 8AM-3PM
EUR
 • 0-200 EUR – 0,50 EUR
 • 200-350 – 1,00 EUR
 • 350-5000 EUR – 2,50 EUR
 • 5000-10000 – 5,00 EUR
 • 0-350 EUR – 1,00 EUR
 • 350-2000 EUR – 2,50 EUR
 • 2000-5000 – 3,50 EUR
 • 5000-10000 – 5,00 EUR