Rekomandoni dhe fitoni para

E RËNDËSISHME: Për shkak të çështjeve teknike, programi i filialeve është deaktivizuar përkohësisht. Ata që tashmë janë duke fituar para nga përdoruesit e tyre të ftuar nuk do të preken, por asnjë klient i ri nuk mund të shtohet duke përdorur lidhje referimi që nga 18 maji i vitit 2020.

Pranimi i shpërblimit

Ju mund të fitoni 10% të fitimit nga secili klient që keni rekomanduar. Shpërblimi i paguhet llogarisë Paysera në monedhën tuaj kryesore në ditën e 10-të të muajit kalendarik në vijim. Ju mund të shpenzoni paratë tuaja sapo t'i merrni!

Pjesëmarrja në program

Te dy,klientët e biznesit dhe individual, të cilët kanë aktivizuar programin e filialit në cilësimet e llogarisë së tyre, mund të marrin pjesë në program. Pjesëmarrja në programin e filialit është falas ose afati kohor. Në mënyrë që të merrni pjesë në program dhe të fitoni para, ju lutemi regjistrohuni në Paysera, porosisni shërbimin e programit të filialeve dhe ndani lidhjen tuaj unike të regjistrimit.

Tërheqja e më shumë përdoruesve

A po mendoni për mënyrat se si mund të tërheqni më shumë klientë dhe t'i inkurajoni ata të bashkohen? Tregojuni miqve tuaj për përfitimet dhe shërbimet e Paysera. Ndani përvojën tuaj dhe lidhjen unike të regjistrimit në rrjetet sociale, forume, etj. Ne ju kemi përgatitur disa banderola të cilat ju mund të përdorni në faqen tuaj ose në profilin e rrjetit social.

Si te filloj?#
Regjistrohu ose kyqu te Paysera
#
Aktivizoni programin e filialeve
#
Rekomandoni Paysera duke ndarë lidhjen unike