Tërheqja e parave në Ukrainë

Dëshironi që të afërmit ose miqtë tuaj në Ukrainë të marrin transfere kesh? Ne bashkëpunojmë me kompani të besueshme të dërgesave të emigrantëve si PrivatBank dhe Globus. Prandaj, ne ofrojmë transfere të shpejta dhe të sigurta tërheqje parash në të njëjtën ditë me çmime të përballueshme. Me ne, dërgimi i parave në Ukrainë është i shpejtë, i lehtë dhe i përshtatshëm.

Ju duhet të jeni një klientë i Paysera për të bërë një transfer parash.

#

Transferet për marrjen e parave në Ukrainë

#
Paratë vijnë për 10-20 minuta.

Tërheqje në >5700 ATM dhe >1000 degë të PrivatBank

Tarifa: nga 2.3%

Valutat për transfere: EUR

Falas për të tërhequr paratë!
SË SHPEJTI!
#
Paratë vijnë për 10-20 minuta.

Tërheqje në 150 lokacione Globus

Tarifa: 2.3%

Valutat për transfere: EUR

Falas për të tërhequr mjete!
ME SHUME