Si e mbështet Paysera Ukrainën?

Udhëzues i gjerë  

Për shkak të agresionit të Rusisë në Ukrainë, Paysera filloi të ofrojë mbështetje në shkallë të gjerë për klientët e saj ukrainas. 

Në këtë faqe, gjeni një listë të detajuar të përfitimeve që klientët ukrainas mund të përdorin pa ndonjë angazhim shtesë. 

#

Hapja falas e llogarisë në internet

Llogaria Paysera mund të hapet FALAS dhe online. 

Për qëllime identifikimi, do t'ju kërkohet të jepni pasaportën tuaj dhe të plotësoni një pyetësor

Shkarkoni aplikacionin dhe regjistrohu sot!

Kartelat falas Visa për ukrainasit

A jeni shtetas ukrainas? Marrja e një kartele evropiane mund të jetë e vështirë ose e shtrenjtë pa dëshmi të rezidencës në një nga vendet e BE-së. 

Megjithatë, në Paysera, ju mund të porosisni kartelën tuaj pa pagesë. Do të zbatohen vetëm tarifat e dërgesës dhe mujore. Dorëzimi është i disponueshëm vetëm në vendet e BE-së. 

Më shumë rreth Visa > 
#
#

Dërgoni para për të marrë para të gatshme!

Dërgoni para edhe për njerëzit pa llogari bankare! Shijoni një proces të thjeshtë transferi parash, shërbim të shpejtë dhe tarifa të ulëta

Shërbimi është aktualisht i disponueshëm për transferet me Ukrainë.

Ju duhet të jeni klient i Paysera për të realizuar transfer.

Transfere falas për dhe në Ukrainë 
(deri me 17 Qershor, 2022)

Normalisht, transferet në vendet jashtë EU-së nëpërmjet Paysera kushtojnë 7 EUR. Sidoqoftë, tani e tutje, dërgimi i parave në Ukrainë është FALAS. 

Pavarësisht nëse po dërgoni para në shtëpi ose po mbështetni një nga organizatat bamirëse lokale - bëni transfee përmes aplikacionit Paysera ose bankingut në internet pa asnjë kosto. 
Zbritja është e vlefshme deri më 17 qershor 2022

Më shumë rreth transfereve të parave > 
#
#

Kufizime për llogaritë ruse dhe bjelloruse, rubla dhe më shumë 

Në përgjigje të agresionit rus në Ukrainë, Paysera ndaloi hapjen e llogarisë për të gjithë qytetarët rusë dhe bjellorusë pa rezidencë në BE. 

Gjithashtu, Paysera nuk mbështet më rubla, nuk kryen transferet e mëparshme të njohura të WebMoney dhe kufizon llogaritë e biznesit të lidhura me vendet agresore. 

Lexoni më shumë rreth kufizimeve >

Si të mbështesni Ukrainën?

Tani mund të dhuroni drejtpërdrejt në Blue / Yellow for Ukraine OJQ përmes aplikacionit Paysera në telefonat Android. 

Kyçuni > shkoni tek Mè shumë > Donacionet dhe zgjidhni një organizatë nga lista! 

100% e fondeve do të shkojnë direkt për bamirësi!

#
#