Përfitimet dhe mundësitëFushë e gjerë e aplikimit

Pagesat me SMS janë veçanërisht të përshtatshme për shuma të vogla parash. Mund të jetë një tarifë e anëtarësimit në një faqe interneti, duke votuar nëpërmjet një numri të shkurtër në një radio apo lojëra televizive dhe kredi për internet ose lojëra mobile.

Shumë shtete dhe operatorë

Shërbeni klientët nga e gjithë bota. Pagesat SMS janë në dispozicion nga më shumë se 50 vende dhe nëpërmjet të gjithë operatorëve kryesorë mobil. Sistemi është përkthyer në 18 gjuhë, dhe pagesa mund të kryhet në valutën vendase.

Ndani pagesën

Përdorni SMS bank karakteristikën speciale e cila lejon të paguani deri në  43 EUR për një blerje në pjesë. Klienti thjesht do të duhet të dërgojë më shumë se një SMS mesazh premium derisa shuma totale të mblidhet.

Fjalë kyçe të SMS dhe abonimi

Krijo valuta dhe norma virtuale për lojërat tuaja. Vendosni shkallët individuale të SMS dhe caktoni fjalë kyçe. Klientët tuaj thjeshtë do të duhet të dërgojnë një SMS me fjalën kyçe në një numër të shkurtër që ne gjithashtu do të sigurojmë për ju.
Aktivizoni abonimin SMS dhe merrni pagesa çdo muaj automatikisht.

Të gjitha të ardhurat në një llogari

Ju nuk keni nevojë për marrëveshje me operatorët mobil nga vende të ndryshme. Pagesat e SMS-ve mblidhen në një llogari Paysera, gjë që e bën edhe më të lehtë për të parë statistika të detajuara dhe raportet e formularëve.

Administrim i përshtatshëm

Është e lehtë për të menaxhuar një ose disa projekte të pagesave SMS, pasi llogaria mund të arrihet në çdo kohë të ditës dhe nga kudo duke u kyçur në sistemin e Pagesave Paysera.

Si të instalohet?Jepni autorizimet e avokatit

Pronari i llogarisë mund të sigurojë kompetencat e avokatit dhe të drejtat për menaxhimin e informacionit teknik të pagesave. Para integrimit, mjafton që programuesit të hapin një llogari falas dhe të kompletoni identifikimit.

SMS plugin

Përdorni plugin-in tonë të përgatitur që gjeneron fjalë kyçe automatikisht. Ju duhet vetëm të vendosni valutat dhe normat virtuale, dhe ngarkoni kodin e pluginit të gjeneruar në webfaqen tuaj ose në serverin e lojrave të internetit.

Mjetet falas

Përdorni bibliotekën PHP nëse planifikoni të autorizoni vetë pagesat.

SMS pa integrim

Krejtë çka ju duhet të bëni është të krijoni fjalë kyçe, të vendosni normat dhe të zgjidhni një ose disa numra të shkurtër. Fjalëkalimet dhe numrat e shkurtër mund të shpallen gjatë një radio ose lojë televizive ose thjesht të publikohen në webfaqe.

Lehtë për t'u instaluar dhe provuar

Mjafton të krijohet një fjalë kyçe dhe klientët tuaj tashmë mund të dërgojnë mesazhe në numrin e shkurtër të dhënë. Nëse implementoni integrimin në webfaqe ose në server, mund të shikoni informacionin teknik të dërgimit të SMS në listën speciale.

Mbështetje teknike falas

Si të filloj?#
Hapni një llogari falas Paysera dhe kompletoni identifikimin.
#
Regjistroni dhe konfirmoni projektin e aktivitetit tuaj në sistem.
#
Konfiguroni një shtojcë, bibliotekë PHP dhe ngarkoni në kodin e programimit.
#
Shikoni pagesat* dhe informacionin për dërgimin e SMS-ve duke u kyçur në sistemin e pagesave.


*Pagesat SMS të marra nga Paysera paguhen një herë në muaj ose më pak.