Së shpejti: Si klient i Paysera, ju do të jeni në gjendje të realizoni transfere për marrjen e parave në më shumë se 150 vende dhe 500,000 vendndodhje Ria në të gjithë botën! Individët do të jenë të lirë t'u dërgojnë para anëtarëve të familjes ose miqve të tyre në vetëm pak minuta. Dërguesi duhet vetëm të hapë bankingun e tij në internet Paysera (versioni në internet do të hapet i pari, aplikacioni do të vijojë së shpejti ), të zgjedhë transferin Ria, të fusë shumën që dëshiron të transferojë, monedhën dhe emrin dhe mbiemrin e marrësit. Pastaj ata do të marrin një kod PIN dhe duhet t'ia dërgojnë atë marrësit. Kjo eshte e gjitha. Si dërgues, ju do të keni mundësinë të zgjidhni midis EUR, USD dhe GBP si monedhë dërguese. Marrësi mund të marrë shumën ose në të njëjtën monedhë në të cilën është dërguar ose në monedhën e tij vendase.

Lloji i dërguesit Banka/vendndodhja e marrësit Vendi dërgues Vendi pranues Tarifa Valuta Pranuar për ekzekutim Arrin marrësin's lokacioni i bankës
Klientë individual Shërbimet RIA (RIA) shiko 1.) më poshtë shiko 2.) më poshtë Fikse 3.5 + 0.7% nga shuma e transferuar EUR/USD/GBP 24/7/365 deri në 10 minuta
Klientë individual Banka Globus Globalisht, përveç atyre të ndaluara më shumë informacione... Ukraina (pa tarifë fikse) 2.3% nga shuma e transferuar Eur 24/7/365 deri në 10 minuta

1.) Vendet dërguese përmes Ria: Lituania, Bullgaria, Çekia, Danimarka, Estonia, Letonia, Sllovakia, Holanda, Kroacia, Hungaria, Norvegjia, Polonia, Rumania, Suedia, Austria, Belgjika, Qipro, Finlanda, Gjermania, Franca, Greqia, Islanda, Italia , Lihtenshtajni, Luksemburgu, Malta, Portugalia, Sllovenia, Spanja. Gradualisht do të shtojmë më shumë vende në të ardhmen e afërt.

2.) Vendet që mund te tërhekin përmes Ria: Shqipëria, Antigua dhe Barbuda, Argjentina, Armenia, Australia, Austria, Bahrein, Bangladesh, Belgjikë, Benin, Butan, Bolivia, Brazil, Brunei, Bullgari, Burkina Faso, Kamboxhia, Kamerun, Kanada, Cape Verde, Çad , Kili, Kolumbia, Komoret, Kosta Rika, Bregu i Fildishtë, Qipro, Çeki, Danimarkë, Xhibuti, Republika Domenikane, Ekuador, Egjipt, El Salvador, Guinea Ekuatoriale, Eritrea, Etiopi, Fixhi, Finlandë, Francë, Guiana Franceze, Gabon , Gambia, Gjeorgjia, Gjermania, Greqia, Guadelupe, Guatemala, Hondurasi, Hong Kongu, Islanda, India, Indonezia, Irlanda, Izraeli, Italia, Xhamajka, Japonia, Jordania, Kazakistani, Kenia, Kosova, Kuvajti, Kirgistani, Liberia, Lituania, Luksemburgu, Maqedonia e Veriut, Madagaskari, Malavi, Malajzia, Martinika, Mauritius, Majota, Meksika, Moldavia, Mongoli, Mali i Zi, Marok, Mozambik, Nepal, Holandë, Zelanda e Re, Nigeri, Nigeri, Norvegji, Oman, Pakistan, Palestinë, Panama, Paraguaj, Peru, Filipine, Poloni, Portugali, Porto Riko, Katar, Reunio n, Rumania, Ruanda, Saint Kitts dhe Nevis, Saint Martin, Samoa, Arabia Saudite, Senegal, Serbia, Seychelles, Sierra Leone, Singapor, Afrika e Jugut, Spanja, Sri Lanka, Suedi, Zvicër, Taxhikistan, Tanzani, Tajlandë, Timor- Leste, Togo, Tonga, Ukraina, Emiratet e Bashkuara Arabe, Mbretëria e Bashkuar, Shtetet e Bashkuara, Uruguai, Uzbekistani, Vietnami, Ishujt e Virgjër të Shteteve të Bashkuara, Zambia.