Përfitimet dhe mundësitëShumë metoda të pagesës

Mbledhja e pagesave me më shumë se 10 000 banka vendase dhe të huaja, dhe me kartelat Visa, MasterCard, Maestro *. Pagesat gjithashtu mund të bëhen përmes sistemeve të pagesave ndërkombëtare, në para të gatshme dhe direkt përmes Paysera.

Mbase çmimi më i ulët në treg

Ruaj paratë me Arkën Paysera.Çmimet tona janë ndër më të mirat në treg dhe ne aplikojmë kursin e favorshem te këmbimit valutave kur ekzekutojmë transfere nga bankat e huaja dhe sistemet e pagesave.

Pagesa të sigurta online

Vendosni shenjën speciale "Pagesa të sigurta në internet" dhe lërini klientët tuaj të dinë se është e sigurt të blini mallra ose shërbime në faqen tuaj, përderisa jeni duke përdorur zgjidhjen Paysera për pagesa të sigurta.

Shumë shtete dhe valuta

Shërbeni klientët tuaj nga e gjithë bota. Paysera vepron nëvende dhe mbështet më shumë se valuta. Dritarja e pagesës është përkthyer në gjuhë. Lejoni klientët tuaj të paguajnë lehtësisht dhe të japin informacion në gjuhën që mund të kuptojnë.

Njoftimet në kohë reale

Merrni informacion për një pagesë të suksesshme menjëherë dhe lëshoni blerje klientëve më shpejt. Jini të informuar në lidhje me gabimin e pagesës në çast dhe kthimin e parave me një klik të një butoni.

Shërbimet e lizingut

Ofroni klientëve tuaj mundësinë e blerjes me qira. Së bashku me metodat e pagesës, ofroni shërbime të leasing-ut të ofruara nga General Financing and MokiLizingas.

Administrim i përshtatshëm

Është e lehtë për të menaxhuar një ose disa projekte të mbledhjes së pagesave nga llogaria juaj Paysera, të cilave mund të arrihen natën dhe ditën nga kudo ku jeni.

Të gjitha të ardhurat në një llogari

Monitorimi dhe administrimi i fondeve në një llogari në vend të shumë llogarive në banka të ndryshme është i bukur dhe i lehtë. Të ardhurat tuaja mblidhen në një llogari të vetme Paysera, gjë që e bën edhe më të përshtatshëm shikimin e statistikave dhe deklaratave të hollësishme të llogarisë.

Pilot tool

versionin Demo ju lejon të provoni portën tonë të pagesës në internet. Gjeni se si gjenerohet pagesa dhe llogarit tarifën e komisionit që do të paguani për një produkt ose shërbim specifik. Ne ju japim mundësinë për të parë të gjithë procesin me sytë e një blerësi - nga shtimi i produkteve në shportë, deri tek pagesa për porosinë.

Shumëllojshmëri zgjedhjesh

Ju keni mundësinë për të mbledhur pagesat nëpërmjet e-banking duke përdorur shërbimin e inicimit të pagesave (PIS). Ju gjithashtu do të jeni në gjendje të identifikoni klientët me numrin e tyre personal të identifikimit. Ky shërbim është disa herë më i lirë, por po aq i sigurt sa Bank Link. Teknologjia drejtohet nga Direktiva PSD2 e Bashkimit Evropian.
Mësoni më shumë për shërbimin


*Pagesat me Visa, MasterCard, Kartat Maestro lejohen vetëm për personat juridikë të regjistruar në BE.

Si të instalohet?Mbështetur nga të gjitha platformat

CMS plugin falas

Mbështetje teknike falas

Në rast se paraqiten pasiguri ose probleme kur instaloni metodat e pagesës në Paysera, ju mund të na kontaktoni. Specialistët Paysera IT do t'ju asistoj për të zgjidhur problemet dhe për të siguruar konsultime falas.

Jepni autorizimet e avokatit

Pronari i llogarisë mund të sigurojë kompetencat e avokatit dhe të drejtat për menaxhimin e informacionit teknik të pagesave. Para integrimit, mjafton që programuesit të hapin një llogari falas.

Lehtë për t'u instaluar dhe provuar

Duke aktivizuar mënyrën e pagesave të testimit, do të jeni në gjendje të bëni një pagesë. Paratë për pagesën testuese nuk janë minusuar.

Disa mënyra për të shfaqur

Si të filloj#
Hapni një llogari falas Paysera dhe kompletoni identifikimin.
#
Regjistroniudhëzime për krijimin e projektitdhe konfirmoni një projekt për aktivitetin tuaj.
#
Mblidhni pagesa dhe merrni përfitime nga veprimtaria juaj.

Fillimi i suksesshëm në tregtinë elektronike.Pavarësisht nga qarkullimi (për 3 hapat e parë), çmimet e mëposhtme të kategorisë Paysera do të aplikohen për tre muajt e parë:
Për projektet e kategorive I
Percentage - 0,75 %
Maximum - 0,15 EUR
Fixed - 0,07 EUR
Për projektet e kategorive II
Percentage - 1,25 %
Maximum - 0,75 EUR
Fixed - 0,07 EUR
Për projektet e kategorive III
Percentage - 7,65 %
Maximum - 10,50 EUR
Fixed - 0,07 EUR